- 28 Nisan 2016
- 1.328
- 3.251
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #337.821
Benim eşim de çok alıngan. Birşey derken ters tepmesinden korkuyorum. Ben yaptıklarımdan bahsettikçe onun da hayat tarzını değiştirmeye çalışması hoşuma gidiyor. Artık sessiz ama derinden ilerliycem :) Eminim ben kilo verdikçe o da gaza gelecektir.Aynı şeyler canım iş ve burdaki sıkıntılar üstüne artık çok bunaldım 1 seneyi geçti bizim oralarda da hastalık iyice arttı herhalde korkuyorum da Allah korusun
Ayy muhasebe çok zordur dimi benim kardesimde muhasebeci bilgisayar işleri falan gözü beyni çok yoruyor
Bende eşime hep diyorum,( kilo problemi yok ama sağlık için) konuşurken çok mantıklı geliyor ama uygulamaya gecemiyoruz su gofret bu çikolata birde bu bisküvi den derken zaten kuruyemiş parası çıkıyor cepten az olsun öz olsun diyorum ama işte dinletemiyorum normal makarna yerine tam buğday alalım diyorum falan işte bakalım ne zaman uygulmaya geçecez
Geçenlerde1 hafta bağırsak problemi yaşadı göbek aldı başını gitti çok rahatsız oldu kendiside ama geri düzelince yine saldı
Öğünlerini hangi saatlerde yapıyorsun acaba? Öğle yemeği yemeyince baya kötü hissediyorum ben. Benim tempomda 12 saate yakın zaman var Sabah kahvaltı ile akşam yemeği arasında. Sadece hafta sonu öğle yemeklerini atlayabiliyorum. Onda da ara öğünlerle geçiştirmesem yine zor oluyor.Hayirli aksamlar cumleten
Gec olmadan bende paylasiyim menumu
Sabah, 2 yumurtadan otlu omlet
Bir avuc kadar badem
Biraz beyaz peynir
8 adet zeytin
Ogle yok gun boyu 2 kahve ictim sekersiz
Aksam, et sote, salata, gorumcem bizim icin borek yapmisti ucundan cok azcik aldim ayip olmasin diye
Su 2ltreyi gecti
Spor yapamadim ama aksama kadar hastanedeydim ordan oraya gidip geldim resmen
Sorun değil cnm sizin 2 hafta deneme sureniz var su an deneme haftalarindasiniz o yuzdn arti eksi farketmiyo hele ki sebebin varsaAma yarın benim reglimin ilk günü kesin fazla çıkarım şişkinlikten dolayı, ne yapacağım?
Başınız sağolsun. Allah mekanını cennet eylesin.Sevgili eski takımım dedem vefat etti. Aylardır baktığım yaşasın diye uğraştığım adam ,dağ gibi adam, vefat etti. Sizin desteğinizle kilo verdiğimiz o güzel günlerimizde kalsaydım hep hiç bu ölümü görmeseydim ben.
Yaaaa ay çok üzüldüm kuzum basınız sagosun rabbim sabir versin be ananen rahtsiz diye biliyodm dedenin nesi vrdiSevgili eski takımım dedem vefat etti. Aylardır baktığım yaşasın diye uğraştığım adam ,dağ gibi adam, vefat etti. Sizin desteğinizle kilo verdiğimiz o güzel günlerimizde kalsaydım hep hiç bu ölümü görmeseydim ben.
Kıyamam ya çok üzüldümSevgili eski takımım dedem vefat etti. Aylardır baktığım yaşasın diye uğraştığım adam ,dağ gibi adam, vefat etti. Sizin desteğinizle kilo verdiğimiz o güzel günlerimizde kalsaydım hep hiç bu ölümü görmeseydim ben.
Yiyemedim diye uzuluyormusun ben olsam sevinirim çünkü her halükarda yiyorum ben hastalıkta sağlıkta streste mutlulukta iştahım benimle hep canım iştahımKizlar bugün dogru duzgn bisey yiyedim yarinda disciye gidicem yine yiyemicemcektiriyirum sonunda şükür 2 aydir agrisini çekiyorum cok yormustu listeyi erken den paylsicam dicide cikinca inşallah toparlarım
Allah razı olsun, teşekkür ederim.Başınız sağolsun. Allah mekanını cennet eylesin.
Aynen canım anneannem vefat eder ilk derken dedem iki gün önce Allaha ben yemin ettim doğduğum evin bahçesinde ölücem dedi son kez tek başına gitti ve ölüsünü bahçenin girişinde bulduk. Amin. Allah razı olsun.Yaaaa ay çok üzüldüm kuzum basınız sagosun rabbim sabir versin be ananen rahtsiz diye biliyodm dedenin nesi vrdi
Amin, inşallah canım. Kötü rüya gördüm dedim ve o gün dedemin cansız bedenini buldum.Kıyamam ya çok üzüldümAllah rahmet eylesin dizede sabır versin inşallah
Yiyemedim diye uzuluyormusun ben olsam sevinirim çünkü her halükarda yiyorum ben hastalıkta sağlıkta streste mutlulukta iştahım benimle hep canım iştahım
Suan tatil oldugu icin 9-10da felan kahvalti yapiyorum aksam yemegim 6-7gibi oluyor bende aslinda sizin gibiyim ama yediklerim sayesinde tok tutuyor beni, bazen saat 3 gibi aclik degilde halsizlik hissediyorum onuda tereyagli sekersiz turk kahvesi icerek kendime geliyorum ama okul acilinca benimde karisicak biraz, sabah en gec 8e kadar kahvalti yapmam lazim ama aksama kadar bayagi uzun olacak bakalim nasil yapicamÖğünlerini hangi saatlerde yapıyorsun acaba? Öğle yemeği yemeyince baya kötü hissediyorum ben. Benim tempomda 12 saate yakın zaman var Sabah kahvaltı ile akşam yemeği arasında. Sadece hafta sonu öğle yemeklerini atlayabiliyorum. Onda da ara öğünlerle geçiştirmesem yine zor oluyor.
Basiniz sagolsun, Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun insallahSevgili eski takımım dedem vefat etti. Aylardır baktığım yaşasın diye uğraştığım adam ,dağ gibi adam, vefat etti. Sizin desteğinizle kilo verdiğimiz o güzel günlerimizde kalsaydım hep hiç bu ölümü görmeseydim ben.
Başınız sagolsun. Mekânı cennet olsun.Sevgili eski takımım dedem vefat etti. Aylardır baktığım yaşasın diye uğraştığım adam ,dağ gibi adam, vefat etti. Sizin desteğinizle kilo verdiğimiz o güzel günlerimizde kalsaydım hep hiç bu ölümü görmeseydim ben.
Bayagi hafif bir menu olmusBugünkü menüm
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir, yeşil zeytin
Domates, salatalık
Ceviz
Akşam
2 kase yoğurtlu çorba
Köz patlıcan salatası
Guzel menu. Balik varsa zaten isin icindeBenim bu gunku menum
Sabah, 1 domates, 2 biber, 2 yumurtadan melemen,
Biraz beyaz peynir
Salatalik,
Bir avuc kadar badem
Oglen, tereyagli turk kahvesi
Aksam, firinda somon baligi, salata, ispanak corbasi
Su 2 lt
Spor 1 saat dogada bisitlet
Ne zaman oldu canım buAllah razı olsun, teşekkür ederim.
Aynen canım anneannem vefat eder ilk derken dedem iki gün önce Allaha ben yemin ettim doğduğum evin bahçesinde ölücem dedi son kez tek başına gitti ve ölüsünü bahçenin girişinde bulduk. Amin. Allah razı olsun.
Amin, inşallah canım. Kötü rüya gördüm dedim ve o gün dedemin cansız bedenini buldum.
Başın sağolsun canım.Mekanı cennet olsunSevgili eski takımım dedem vefat etti. Aylardır baktığım yaşasın diye uğraştığım adam ,dağ gibi adam, vefat etti. Sizin desteğinizle kilo verdiğimiz o güzel günlerimizde kalsaydım hep hiç bu ölümü görmeseydim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?