Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Domates ve salatalık miktarları konusunda bir sınırlaman var mıdır acaba? Bu sabah şekerli şeylerden uzak durduğum için baya domates salatalık yedim de :)

]
yok canım tr de yaşıyorum. o kadar yasakla baş edemem ben ya normalde de patates yemiyorum pirinç yemiyorum ama yasak mantığı olursa canım çekmeye başlar :)
Bizim gecen ablamin tartisi tuzla buz oldu öyle ustune cikinca cok sasirmistik
iyi ki ayağınıza batmadı canım. ben başladım bugün diyete ama tartılmadan gidecem bayramdan sonra duruma bakarım olmazsa annemin tartısında tartılırım arada

günde 10 bin adım ve sağlıklı beslenme ile çok kısa sürede hedefine ulaşırsın imrendim şuan size :)
meslek neydi

günde 10 bin adım ve sağlıklı beslenme ile çok kısa sürede hedefine ulaşırsın imrendim şuan size :)
meslek neydi
Teşekkür ederim canım. İşallah hep beraber güzel sonuçlara ulaşabiliriz. Ben mimarım şantiyede çalışıyorum. Bizim evde en büyük problem bol ekmek yenmesi. Onun dışında pandemi sürecinde evden yemek getiriyorum. Şantiyede dolaştığım ve merdiven inip çıktığıma artı olarak şantiyemizin karşısında güzel bir yürüyüş parkuru olması benim için büyük avantaj :)

Domates ve salatalık miktarları konusunda bir sınırlaman var mıdır acaba? Bu sabah şekerli şeylerden uzak durduğum için baya domates salatalık yedim de :)
Karatayda yasak olmayan seyleri sinirsiz doyana kadar yiyebilirsin diye biliyorum ben hem diger diyetlerdede domates ve salatalik yemekte bir sorun yok kesinlikle

Eee yeni arkadaslarimiz cogaldi kimler nerelerdn katiliyo ne isle meşguldünz ? Ben ev hanimiyim 2 yasinda oglum var öncesinde calisiyodum ama oglumu kendim buyutmek istedigim icin isten ayrildim 27 yasindayim bursa inegolde oturuyorum en son 56 kiloydum

işine bayıldım canım allah kolaylık versin daim olsun. şantiyede fit bir mimar hayal ettim istemsiz olarak :) .
bende muhasebeciyim otur otur popom genişliyor öğle aram da yok çıkayım büro iç,nde molalarım oluyor
kızlar selam
hepiniz özlendiniz
kuzummm
bak ben geldim sende evine dön artık 7lere çıkmayım çıkarsam suçlusu sensin

Kizlar nasilsinizzzz ❤ yatak döşek yatmaktayim ayy yaz gribi nr fena yaaa
Bende tarcinli suya basladim odemlerim gitsin bakslm ksc kiloyum ogreneyim
geçmiş olsun canım dikkat et .
bağışıklığı yüksek tut. ödemleri umursama canım

Ben daha dönemem sen 7lere dönmezsin ama ben söz veremem ne zaman giriyosun listeye ayrildigin kilodan zayif misin

Ben daha dönemem sen 7lere dönmezsin ama ben söz veremem ne zaman giriyosun listeye ayrildigin kilodan zayif misin
TARTIM bozuk ya da çalışmıyor tartılamıyorum ama 63 olmadığım kesin diyete başladım bakalım duruma göre tartı alırım bayramdan sonra.
memlekete doydun kız ama yemeklerine doyma sakın 7lerden inmek çok zor oluyor. metoda yavaşlıyor

Cumadan beri sizinleyim, ben hollandada yasiyorum, dogma buyume burdayim oyuzden turkcem biraz zayif, memleket Ankara 37 yasindayim ve 6,3 ve 1 yasinda 3 cocuk annesiyim meslegim 2,5- 4 yas arasi anaokulu ogretmeniyim 37 yasindayim 81 kiloyum hayatim diyetlerle gecti diyebilirim 14 yasinda 70 kiloydum afrika diyetiyle 53 olmustum ogun bugundur hep alip veriyorum hipotroid sorunum var hep dikkat etmek zorundayim bu arada ulkemi cok ozledim gelemedim annem babam Ankaraya kesin donus yaptilar yillar once cok ozledim cok

Bende istanbuldan katıliyorum 31 yasindayim. 3 senelik Evliyim daha cocuk yok. 6 yillik Biyoloji ogretmeniyim. okullar açılırsa insallah bir aya başlayacağım islere guclere.
Bir de 2 senedir kurabiye sayfam var instada siparis alıyorum ama maalesef covid vurdu azaldı hemde kanavice-nakış sayfam var canta pano gibi islerle ugrasiyorum. Hangisi denk gelirse

Ben de Konya'dan katılıyorum. 28 yaşındayım. Öğretmenim. 14 aylık kızım var. 4 yıllık evliyim. Evlenmeden önce kilo sorunum yoktu ve zayıf olmak için herhangi bir çabam da yoktu. Evlendikten sonra kilo almaya başladım. 71 kiloyu görünce diyet yaptım 7 kilo verdim sonrasında geri biraz aldım derken hamile kaldım. 84 ile doğuma gittim. Doğumdan sonra 78 oldum. Sonra kendiliğinden 75e düştüm. Biraz dikkat edince yine 71lere geldim. Nedense hep burada tıkanıyor Karantinadan önce özellikle yarı zamanlı oruçla biraz yol katetmiştim ki karantina başlayınca hadi bugün kek yapalım börek yapalım diye diye yine kiloları aldım. Sonuç olarak yine diyetteyim. Artık 60 kiloya inmek istiyorum. Sonra da 55i zorlamak. Ha bu arada sporla hiç aram yok. Arada Leslie ve yürüyüşle bir şeyler yapmaya çalışıyorum.

Valla kuzum bartudan gecti bana da yoksa hasta olck durumda degildim gayet iyi yiyorum
Oh masallah hep merak etmisimdir o sayfalar nasil kuruluyo nasil is yapiliyo ben uğraşamam sanirim
Ay hepinizde ogretmensiniz bu ne boyun kac peki ben su an 56 yim sanirim boyun kisa oldugundan fazla geliyo. Bende 5ile hamile kalip doguma 76 civarı gitmistm 1 hafta sonra 63 tüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…