- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #337.741
Geçmiş olsun canım .Cektiricem kuzum cumaya randevu verdi allahtn sinirler gecmiyomus disin yakinindan yoksa bursaya gondercekti ekstra e dis daha cikti curukBartu döktü bütün dislerimiiii
karatay usulünü hiç denemedim sen uyguladın sanırım neler yasaktı karataydaHormon yahu hormon,su yaglarimizi yakan hormon karatayda diyetinde cok unlu karataya gore yemek yedikmi vucudumuz once 2 saat boyunca insulin hormonu uretir sonraki iki saatte baska bir hormon adini unuttum simdi ve yedikten 4 saat sonra vucud leptin uretir ve o leptin vucudumuzdaki yaglari kullanirmis ve ackalmadan zayiflatiyor ama leptinin calismasi icin karataya uygun seyler yenilmeli ve en az 5 saat hic bisey yememeli ve zaten leptin hormonu deveredeyken acikmiyon bile acikirsan biseyler yanlis demek seviyorum bu karatayi ben
Gunaydin kuzuuum pili bitmistir kullanmiyosan bayadir niye bozulsun ki durduk yereGünaydın kızlar nasılsınız iyi haftalar herkese.
Dun sabah tartılayım dedim ama tartım bozulmuşpil alıp denicem umarım pildendir.
YA yerini değiştirdim balkon kapısının önünde kapıyı açarken eşim tek ayakla stüne basıp geçiyordu. ondan bozuldu diye düşünüyorum. neyse bugün pil alır bakarımGunaydin kuzuuum pili bitmistir kullanmiyosan bayadir niye bozulsun ki durduk yere
Merhabalar, evet daha denemistim karatay diyet degil saglikli beslenme bicimi aslinda cunku ac kalmadan ve sadece yadan zayiflatiyorkaratay usulünü hiç denemedim sen uyguladın sanırım neler yasaktı karatayda
Bizim gecen ablamin tartisi tuzla buz oldu öyle ustune cikinca cok sasirmistikYA yerini değiştirdim balkon kapısının önünde kapıyı açarken eşim tek ayakla stüne basıp geçiyordu. ondan bozuldu diye düşünüyorum. neyse bugün pil alır bakarım
Nasıl neyden yapılmışki o tartı şuan enteresan geldi çok garipBizim gecen ablamin tartisi tuzla buz oldu öyle ustune cikinca cok sasirmistik
Ful cam olanlar var ya onlardan kuzum hani dusakabinler parcalaniyo oylle dagildiNasıl neyden yapılmışki o tartı şuan enteresan geldi çok garipiyiki çocuklar falan tartılırken ayaklarına batmadı
Ay corbayla doycan mi yetcek mi kiBugünkü menüm
Kahvaltı
Dün yediklerimin aynısı
Öğle yok
Akşam
1 kase tarhana çorbası
Yoğurt
Salata
Salatayı çok yedim. Sofradan tok kalktım bakalım inşaallah tutar.Ay corbayla doycan mi yetcek mi ki
Bende 96 ile gittim doğumaSen ne diyon ben ilk hamileligimde 92leri gordumbidaha asla zayiflayamam sandim
Geçmiş olsun canım benimAy brn hssta oldumbsrtudan grcti herhalde her yerim agriyo bogazim aciyo burnum akiyo cok fenayiiimmmm
İyiki bir şey olmamış.Ful cam olanlar var ya onlardan kuzum hani dusakabinler parcalaniyo oylle dagildi
Suan kac kilosunuz boyunuz kac merak ettimBende 96 ile gittim doğuma11 aylık şu an oglum
Afiyet olsunBugünkü menüm
Kahvaltı
Dün yediklerimin aynısı
Öğle yok
Akşam
1 kase tarhana çorbası
Yoğurt
Salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?