Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bnde crktirdm oyle bi dis dolgu yeticekti ams istr doktoru iyi secmrk lazim

Listeleri kendimiz aysrliyoruz cnm sadece bugun neler yedigini toplu yaziyosun bizde az cok hatsli olanları soyluyoruz

Leptin nenyahu

Beraber verecegiz o kilolari
Kesinlikle canım ya başka doktora gittiğimde neden çektirdin çok basit bı yolla kurtarabilirdik dedi

Ay brn hssta oldum bsrtudan grcti herhalde her yerim agriyo bogazim aciyo burnum akiyo cok fenayiiimmmm
Çok geçmiş olsun canım

Bnde crktirdm oyle bi dis dolgu yeticekti ams istr doktoru iyi secmrk lazim

Listeleri kendimiz aysrliyoruz cnm sadece bugun neler yedigini toplu yaziyosun bizde az cok hatsli olanları soyluyoruz

Leptin nenyahu

Beraber verecegiz o kilolari
Hormon yahu hormon, su yaglarimizi yakan hormon karatayda diyetinde cok unlu karataya gore yemek yedikmi vucudumuz once 2 saat boyunca insulin hormonu uretir sonraki iki saatte baska bir hormon adini unuttum simdi ve yedikten 4 saat sonra vucud leptin uretir ve o leptin vucudumuzdaki yaglari kullanirmis ve ackalmadan zayiflatiyor ama leptinin calismasi icin karataya uygun seyler yenilmeli ve en az 5 saat hic bisey yememeli ve zaten leptin hormonu deveredeyken acikmiyon bile acikirsan biseyler yanlis demek seviyorum bu karatayi ben

Karatayin kitabini aldim bn bekarkn hala okucm

Ben de kendi çapımda karatay yapmaya çalışıyorum. Ama %100 uyamıyorum. Mesela bugün mantar yiyeceğim akşama.

Boyum 165 kilom 71.5 önce 60a bi ineyim sonra 50leri biraz zorlayım istiyorum ama ilk hedef 60

Bir de şu mesajlarınızın altında bulunan vücut kitle indeksi grafiğini nereden eklediniz? Ben de eklemek istiyorum.
Basarirsin insallah canim benim boy 167 kilom 81 benim hedefim 65 istesemde cok asiri zayifliyamiyorum iri yapili bor insanim cok zayiflayinca kemik gibi oluyorum 65 idealim insallah ulasicam

Menümü yazayimmmm
Sabah kavurmalı yumurta yedim gerisi normal kahvalti
Öğle yok kahve ictim oğlumun kalan corbasindan 2 3 kasik yedim
Aksam nohut yemeği salata ayran

Yuruyuse cikicm birazdan sonra cay soda fln

Bugün yediklerim
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Yeşil zeytin beyaz peynir
Biraz kuruyemiş

Öğleyin şekersiz Türk kahvesi

Akşam
Taze bezelye yemeği (içinde patates, havuç YOK)
Fırında mantar
Salata ve biber turşusu

Hayirli aksamlar cumleten
Bende menumu vereyim
Sabah, biraz melemen
8 adet zetin
Biraz beyaz peynir,
Salatalik
Sekersiz cay

Oglen yok

Aksam, bir kase taze fasulye
5 adet kofte (biliyorum biraz fazla ama doymadim o yuzden 5 oldu)
Salata
Su 2 ltreden sonra saymiyorum
Spor yarim saat bisiklet

Bende aksam tursu yedim yazmayi unutmusum cok severim ama cok odem yapiyo
5 kofte cok olmus evet aman dikkst hemde aksam yemeginde

Bende aksam tursu yedim yazmayi unutmusum cok severim ama cok odem yapiyo
Evet doğru ben de çok seviyorum ama her gün yemiyorum neyse ki
Yuruyustenn geldim yururken maden suyu ictik eve gelince taylot ictim soguk alginligi icin yaticam srtik dinleneyim cabuk geçsin hastalık yarın esimde yok bartuyla başbaşayim
Çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin.

Günaydın kızlar nasılsınız iyi haftalar herkese.
Dun sabah tartılayım dedim ama tartım bozulmuş pil alıp denicem umarım pildendir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…