• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Doktora gittim pazara gittim geldim ayy ne cok yürüdüm eve gelince farkettim yorulmuşum bende yuruyuse basliyorum artik bayrama kadar 2 3 vrreyim bari
Dişin nasıl oldu canım.
Öğrenirim insaAllah bir iki görürsem 😊. Listeyi günlük mu paylasiyorsunuz haftalık mi? Ve ne zaman paylaşılıyor
Menüleri günlük paylaşıyoruz.
Pazertesi kontrol tartısı cuma günü de baz aldığımız tartı günü. Yanlız cuma günü 12den önce bildirim yapmak lazım çünkü ona göre hesaplanıp paylaşım yapılacak.

Dişin nasıl oldu canım.

Menüleri günlük paylaşıyoruz.
Pazertesi kontrol tartısı cuma günü de baz aldığımız tartı günü. Yanlız cuma günü 12den önce bildirim yapmak lazım çünkü ona göre hesaplanıp paylaşım yapılacak.
Cektiricem kuzum cumaya randevu verdi allahtn sinirler gecmiyomus disin yakinindan yoksa bursaya gondercekti ekstra e dis daha cikti curuk 😂😂 Bartu döktü bütün dislerimiiii

Cuma cekilcek kuzum ilac kullanicam yurmilik dis hemde kirik diye ugrastiriyolar işte

Hosgeldin canim ❤ ilk sayfadski kurallari okuyup hedef kilonu bize bildirrisen hemen baslayabiliriz 🤩
Ayy çok zor ya ben bilmiyorum çok şükür yirmilik dişlerim daha 16-17 yaşlarındayken yerlerinde hazırdı 😂

Kızlar gebelik takvimi var ya hani onun gibi kilo takvimi yapmışlar herhalde 4.takimda herkeste var acaba bizde yapabiliyormuyuz bilmiyorum
Bide yine eskiden olduğu gibi ördek li falan logo ekleyecekler herhalde 😂 bu iş gittikçe heyecanli oluyor bak 😂😂😂

Günlük menüm
Sabah klasik kahvalti
Öğle yarim haslanmis misir
Aksam bi kase corba 1 fırında alabalik

Kahvem bitmis kahve icemedim bugun 😭 su da cok icemedim cay iciyorum sabah beri 🙄yurusus yaptım baliginda hic tadi yoktu sezon acilana kadar yemem bi daha 😁

Merhabalar hanimlar anca gelebildim gezmelere gittim bugun ama diyetimi bozmadim cok sukur 🤗
Sabah; 2 adet tereyagda yumurta
10 adet zeytin
1 avuc badem
Biraz beyaz peynir
Domates, salatalik
Sekesiz cay

Oglen yok😁

Aksam, dunden kalan kabak yemegi,
Tavuk, yogurt ,salata

Su 2 ltreyi gecti spor aksama kadar yuruyus🤭😁

Merhabalar hanimlar anca gelebildim gezmelere gittim bugun ama diyetimi bozmadim cok sukur 🤗
Sabah; 2 adet tereyagda yumurta
10 adet zeytin
1 avuc badem
Biraz beyaz peynir
Domates, salatalik
Sekesiz cay

Oglen yok😁

Aksam, dunden kalan kabak yemegi,
Tavuk, yogurt ,salata

Su 2 ltreyi gecti spor aksama kadar yuruyus🤭😁
Guze bi kahvalti yetmistir zTen oglene ihriyac duymamisindir 😁 afiyet olsun canim

Takima katilip ertesi gun banlanmak mi 😂😂😂😂

Ben 92 olsam esim beni yuvarlamayi teklif ederdi muhtemelen 😂
canim ilk sayfadaki kurallari okuyup kilonu hedefini yazarsan katilabilirsin ❤❤
hosgeldin caniiim kilonu hedefini yazar misin sonrasinda ilk sayfadaki kurallari okuyabilirsin ❤

Maksat zayiflamak degil mi ? Gerisi onemli degil 🤩

Hosgeldin canim ❤ kilonu hedef kilonu tam yazabilir misin birde ilk sayfadaki kurallari okursan 🤩
Kilom 71
hedefim ekime kadar 59 insallh
yarın başlıyorum insallh diyet listem programim geldi

Ayyy hemen cektir valla ilerleyince oyle agri yapiyo ki bnm kulagim cenem yanagin komple agriyo
Yok kız dış kirilmadi dolgu kırılmış biraz herhalde kanal tedavisi tam başarılı olmamış
7 yaşından beri discilerle hasır neşir oldum öğrendiğim bişey varsa oda sonuna kadar dışı cektirmemek dişimin birini koru körüne çektirdim 😔

Yok kız dış kirilmadi dolgu kırılmış biraz herhalde kanal tedavisi tam başarılı olmamış
7 yaşından beri discilerle hasır neşir oldum öğrendiğim bişey varsa oda sonuna kadar dışı cektirmemek dişimin birini koru körüne çektirdim 😔
Bnde crktirdm oyle bi dis dolgu yeticekti ams istr doktoru iyi secmrk lazim
Ya çok özür dilerim ben tam anlamadım sanırım. Biz kendi listemizi kendimiz mi yapiyoruz yoksa ortak bir liste mi???
Listeleri kendimiz aysrliyoruz cnm sadece bugun neler yedigini toplu yaziyosun bizde az cok hatsli olanları soyluyoruz
Tesekur ederim canim Evet yetti cok sukur bugun 8 saat leptin calistirdim insallah 🤣
Leptin nenyahu 😭😂
Benim boyum 167 kilom 69. 58 kilo olmak istiyorum nasıl yapacağızzz
Beraber verecegiz o kilolari 🤩

Back