• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

rose yine ozel msj gonderdim sana nedense gitmiyo arkadas listesine eklesene beni

canım benim özel mesajlarım açııkkk.sen bana bikere sadece msjım geliyoımu diye yollamışsın.başka yok güzelim.seni nasıl ekliycem ben arkadaş listesine bilmiyorumki.ben sana arkdaşlık teklifi yolluyayım barii.
annen için de acil şifalar diliyorum canım.inşallah kötü bişey çıkmaz.cenabı mevla annene şafi ismiyle şifasını verip hayırlı uzun ömürler versin inşallah.:1hug:

nesliiiiii nerdesiiinn.kız yatır şu kayınpederini de gelll.yemeklere rezene felan koyda uyusunlar sakinleşsinler . gel iki lafın belini kıralım.rakipde olsak severim ben senii. bak 500 gr.veremiycem yoksa..

Tugba 28 martda en az 4 kılomu :1shok: kız ben 65 olsam razıyım hatta 66 olsam gene ıyı dıcemşakkıdı ama senı merak edıyorum dogrusu gercekten verecekmısın 6 kılo bakalımCADIARZU

sibel bak kız sende beni sinir etme.sen zaten şimd 68 kilosun 4 hftada sadece -1-2 kilomu vercenn.kızım iş istemekte bitiyo aslında.ben şuanki gibi baştanda isteseydim yolu yarılamıştım neslihanı solamıştım yani. ama elde olan ve olmayan sebepler yüzünden böyle oldu.güzelim ben tuzu kestiğim an otomatik olarak düşüyorum.bana tuz gerçekten dokunuyo.ama malesef tuzsuz hayat çekilmiyceği için ben yine yiyorum. ama şu 4 haftalık zamnda daha dikkatli olcam.sen 4 kiloyu veremem diyon.ben 6 kilo vercem.aksi gibide reglim çok yaklaştı.neyse yaa.dediğm gibi mart 28.
görelim mevla neyler ne eylerse güzel eyler diyoruz. veee gayret bizden takdir cenabı rahmandan inşallah.

sibel bak kız sende beni sinir etme.sen zaten şimd 68 kilosun 4 hftada sadece -1-2 kilomu vercenn.kızım iş istemekte bitiyo aslında.ben şuanki gibi baştanda isteseydim yolu yarılamıştım neslihanı solamıştım yani. ama elde olan ve olmayan sebepler yüzünden böyle oldu.güzelim ben tuzu kestiğim an otomatik olarak düşüyorum.bana tuz gerçekten dokunuyo.ama malesef tuzsuz hayat çekilmiyceği için ben yine yiyorum. ama şu 4 haftalık zamnda daha dikkatli olcam.sen 4 kiloyu veremem diyon.ben 6 kilo vercem.aksi gibide reglim çok yaklaştı.neyse yaa.dediğm gibi mart 28.
görelim mevla neyler ne eylerse güzel eyler diyoruz. veee gayret bizden takdir cenabı rahmandan inşallah.
:roflol::roflol:
nesliiiiii nerdesiiinn.kız yatır şu kayınpederini de gelll.yemeklere rezene felan koyda uyusunlar sakinleşsinler . gel iki lafın belini kıralım.rakipde olsak severim ben senii. bak 500 gr.veremiycem yoksa..

6 kiloymuş sen önce şu vermediğin 500 gr ı verde delikafadulden

Ooo akrep kız sen degil 4 14 kilo bile verirsin bu tempoyla
aferim sana be
darısı bizim gibilere
darısı size diyemicem yarıştayız çünküüüdelikafadulden
vay be
hakkaten sen bu yediklerinle 4 kilodan çok daha fazlasını verirsin yerimsenibenyerimseniben
şimdi aklımı karıştırdın acaba yazmasammı kopye felan çekersinz dimi amadelikafadulden
aksam mercimek corbami ve bi diyet yogurt yedim kizlar sirkeli su ilikmi olmasi lazim

ılık değil şeker sıcağa yakın olacak soğutmadan içicen

kızlar hani kimse yediğinin içtiğinin raporunu yazmıyo niyeki?

aaa bu sabah akrepden baska kımse gelmemıs:1shok:
Haysem nerdesın kızzz hergun sen sıftah yapıyordun alısmıstık sana -tatlicadiarzu-
kızlar ben kahvaltıda 1 tost 1 bardak yesıl cay ıctım
sonra bıraz plates yaptım
su sısemı aldım geldım ama kımse yoookkkkşakkıdı

slm kıslar geçmişi okudumda amanın birbirine girmişsiniz birlik olmak için burdayız kırmayın birbirinizi bana gelince buaya basladıgımdan beri pek iyi bi performans gerçekleştiremedim basından beri bunu biliyorum ve burası bi yarısma çok hevesli gelmiştim ama sizleri görünce utanıyorum kendimden.neslicimde uarısını yapmıştı gerçi kurallar kalkmış ama ben sizi yavaslattıgım kanaatindeyim.
ve sizi daha cok gaza getirecek,daha çok kilo verecek üyelere ihtiyacınız var ben yine aralarda fırsat buldukca gelicem,halinizi hatrınızı sormaya ama sanırım benm için ayrılık vakti geldi neslicim benm yerime almak üzere ortak paylaşım alanına yazabilirsin sizlerle tanıştıgım için çok mutluyum sanalda olsa hersey ok güzeldi veda degil sadece yarıstan cekildim ama burdayım kilo vermeyede devam edicem yaza hepimiz ideal kşlolarımızda olucazz .öptm hepinizi seviyorum siziiiii

tamam canım yarısmadam cekılmek ıstıyorsan sen bılırsın ama fırsat buldukca gel guzelım beklerız herzaman senıkaydirigubbakcemile5

spagot hosgeldın canım
nasıl gıdıyor dıyetın, spor yapabılıyormusunkaydirigubbakcemile5

günaydın canım
regl oldugum icin suan yapamıyorum sadece yürüyüs dün de baya yürüdüm iyi oldu valla
senin kide iyi gidiyo galiba keske ben de senin gibi yapabilsem ama olmuyo :bbo:kaydirigubbakcemile2

günaydın canım
regl oldugum icin suan yapamıyorum sadece yürüyüs dün de baya yürüdüm iyi oldu valla
senin kide iyi gidiyo galiba keske ben de senin gibi yapabilsem ama olmuyo :bbo:kaydirigubbakcemile2

yok kız ben okadar ıyı degılım, arada kacamaklarım olmasa ıyıde ıste ah su kacamaklar olmasa-tatlicadiarzu- bende hafta ıcı hergun aksam yuruyorum dunde 1 bucuk saat yurumusum ınsallah faydasını goruruz canım..
sen basta ıyı kılo vermıstın ama sımdı durakladın-tatlicadiarzu-

yok kız ben okadar ıyı degılım, arada kacamaklarım olmasa ıyıde ıste ah su kacamaklar olmasa-tatlicadiarzu- bende hafta ıcı hergun aksam yuruyorum dunde 1 bucuk saat yurumusum ınsallah faydasını goruruz canım..
sen basta ıyı kılo vermıstın ama sımdı durakladın-tatlicadiarzu-

evet yaa ne güzel gidiyodu kaldım böyle şimdi
yanlıs bişey mi yapıyorum acaba :bbo:
ilk baslarda ki gibi gitseydi ohoo 2 aya hallederdim valla :D
kaçamaklar oluyo valla ister istemez onlar olmasa da insanın daha cok canı istiyo bence arada bi olması lazım tabi ki ucunu kacırmadan :1closedeyes:

:roflol::roflol
6 kiloymuş sen önce şu vermediğin 500 gr ı verde delikafadulden
:tomato::tomato:Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoooklülülülülülülülülülülülü
kızııımm ya siz sabır bilmiyomusunuz yaaa.ayın 28 olsun ozaman konuş.eğer 6 kilo veremediysem konuş ben susayım. ama erkennn ötmeeeee.kız okadar gaza geliyom ki vallaha 6 değil 8-10 kilo veresim geliyoo.

buarada yediklerini yaz canım benim.bizde yazıyoruz aslında am b en dün yazmayı unutmuşum.
dün sabah sirkeli su,ceviz suyu dereotu ve suu,soğan suyu .ardından domates ve maydonozlu kahvaltı.ikindi altınbaşak form 5 adet ,,,ellma. akşam 3 kaşık nohut yemeği salata yoğurt. saat 10 39da malesef portakal yedim. yatmadan önce sirkeli su.
bugün sabh yine sularr. ardından bol maydonozlu bi kahvaltı.1 küçük haşlanmış patates.birazdanda metabolizma hızlandırıcı 3 litre elmalı şeyden içicem.

Son düzenleme:
kızlar slm
ben de sirkeli suyumu içtim ardından ılık suyumu anca şimdi kahvaltı yapabiliyorum
misafirliğe gidicem eşimde akşam oraya gelicek
geç saat girebilirim by size

Back