- Konu Sahibi Pinarbartu
- #3.281
rose yine ozel msj gonderdim sana nedense gitmiyo arkadas listesine eklesene beni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rose yine ozel msj gonderdim sana nedense gitmiyo arkadas listesine eklesene beni
Tugba 28 martda en az 4 kılomu :1shok: kız ben 65 olsam razıyım hatta 66 olsam gene ıyı dıcemşakkıdı ama senı merak edıyorum dogrusu gercekten verecekmısın 6 kılo bakalımCADIARZU
:roflol::roflol:sibel bak kız sende beni sinir etme.sen zaten şimd 68 kilosun 4 hftada sadece -1-2 kilomu vercenn.kızım iş istemekte bitiyo aslında.ben şuanki gibi baştanda isteseydim yolu yarılamıştım neslihanı solamıştım yani. ama elde olan ve olmayan sebepler yüzünden böyle oldu.güzelim ben tuzu kestiğim an otomatik olarak düşüyorum.bana tuz gerçekten dokunuyo.ama malesef tuzsuz hayat çekilmiyceği için ben yine yiyorum. ama şu 4 haftalık zamnda daha dikkatli olcam.sen 4 kiloyu veremem diyon.ben 6 kilo vercem.aksi gibide reglim çok yaklaştı.neyse yaa.dediğm gibi mart 28.
görelim mevla neyler ne eylerse güzel eyler diyoruz. veee gayret bizden takdir cenabı rahmandan inşallah.
nesliiiiii nerdesiiinn.kız yatır şu kayınpederini de gelll.yemeklere rezene felan koyda uyusunlar sakinleşsinler . gel iki lafın belini kıralım.rakipde olsak severim ben senii. bak 500 gr.veremiycem yoksa..
darısı size diyemicem yarıştayız çünküüüdelikafaduldenOoo akrep kız sen degil 4 14 kilo bile verirsin bu tempoyla
aferim sana be
darısı bizim gibilere
şimdi aklımı karıştırdın acaba yazmasammı kopye felan çekersinz dimi amadelikafaduldenvay be
hakkaten sen bu yediklerinle 4 kilodan çok daha fazlasını verirsin yerimsenibenyerimseniben
aksam mercimek corbami ve bi diyet yogurt yedim kizlar sirkeli su ilikmi olmasi lazim
slm kıslar geçmişi okudumda amanın birbirine girmişsiniz birlik olmak için burdayız kırmayın birbirinizi bana gelince buaya basladıgımdan beri pek iyi bi performans gerçekleştiremedim basından beri bunu biliyorum ve burası bi yarısma çok hevesli gelmiştim ama sizleri görünce utanıyorum kendimden.neslicimde uarısını yapmıştı gerçi kurallar kalkmış ama ben sizi yavaslattıgım kanaatindeyim.
ve sizi daha cok gaza getirecek,daha çok kilo verecek üyelere ihtiyacınız var ben yine aralarda fırsat buldukca gelicem,halinizi hatrınızı sormaya ama sanırım benm için ayrılık vakti geldi neslicim benm yerime almak üzere ortak paylaşım alanına yazabilirsin sizlerle tanıştıgım için çok mutluyum sanalda olsa hersey ok güzeldi veda degil sadece yarıstan cekildim ama burdayım kilo vermeyede devam edicem yaza hepimiz ideal kşlolarımızda olucazz .öptm hepinizi seviyorum siziiiii
şimdi aklımı karıştırdın acaba yazmasammı kopye felan çekersinz dimi amadelikafadulden
spagot hosgeldın canım
nasıl gıdıyor dıyetın, spor yapabılıyormusunkaydirigubbakcemile5
günaydın canım
regl oldugum icin suan yapamıyorum sadece yürüyüs dün de baya yürüdüm iyi oldu valla
senin kide iyi gidiyo galiba keske ben de senin gibi yapabilsem ama olmuyo :bbo:kaydirigubbakcemile2
yok kız ben okadar ıyı degılım, arada kacamaklarım olmasa ıyıde ıste ah su kacamaklar olmasa-tatlicadiarzu- bende hafta ıcı hergun aksam yuruyorum dunde 1 bucuk saat yurumusum ınsallah faydasını goruruz canım..
sen basta ıyı kılo vermıstın ama sımdı durakladın-tatlicadiarzu-
:tomato::tomato:Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoooklülülülülülülülülülülülü:roflol::roflol
6 kiloymuş sen önce şu vermediğin 500 gr ı verde delikafadulden