Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ya ben bu yulaf kepeğini hicbir sekilde yiyemiorum tadı berbat . Suyla haşlayıp süt ekledim tarcın ve biraz bal ekledim buzdolabında soğuttum ama yine kotu midem.bulandi yiyemedim
Yoğurdun içine koyup baharatla yiyebilirsin. Ya da omletin içine koyabilirsin. Netten araştır onunla kek ekmek vs yapıyorlar

Ya ben bu yulaf kepeğini hicbir sekilde yiyemiorum tadı berbat . Suyla haşlayıp süt ekledim tarcın ve biraz bal ekledim buzdolabında soğuttum ama yine kotu midem.bulandi yiyemedim
Fırınım geldikten sonra kesin denicem bence deneyebilirsin sence yulaflı fit kurabiye

Eklentiler

• 20190904_135031.webp
    48,1 KB · Görüntüleme: 29
Bi kizla beraber yuzmeye baslamistik. Ikimiz de 55 kiloyduk. O 50 oldu ben 60. Oyle bir sey olmus sizin de.
Ahahaa öyle oldu valla
yaaa adet olcam dünde abarttım 2 sosisli yedim kola içtim birde şişim
Kuzum bak bi ara aynı idik sende benim gibi yavaş vere vere devam etsen şuan 10 kilo aşşağı da olacaktın yani kuzucum yazık etme şu vakitleri
Tübü ile seni kıstırırım gazlıyım diyorum ama son aylar onlar da işe yaramadı arkamdan getiremedim sizi ama haberin olsun tubi bugün başlıyordu kuzum hadi hadi çabuk ol sende başla tugbaFB başladın mı kuzum ?

Bi kizla beraber yuzmeye baslamistik. Ikimiz de 55 kiloyduk. O 50 oldu ben 60. Oyle bir sey olmus sizin de.
Ahahaa öyle oldu valla
yaaa adet olcam dünde abarttım 2 sosisli yedim kola içtim birde şişim
Kuzum bak bi ara aynı idik sende benim gibi yavaş vere vere devam etsen şuan 10 kilo aşşağı da olacaktın yani kuzucum yazık etme şu vakitleri
Tübü ile seni kıstırırım gazlıyım diyorum ama son aylar onlar da işe yaramadı arkamdan getiremedim sizi ama haberin olsun tubi bugün başlıyordu kuzum hadi hadi çabuk ol sende başla tugbaFB başladın mı kuzum ?

zaten sen hep benle geç dalganı
bide bana gizliden resim atıyor yediklerini (aaa pardon SchonerDuft kızlara söylemeyecektik dimi )
hee çok lazımdı bira
kuzum tedaviye başlıcam detoks yapmayım diyorsun ama birayı hüpletiyosun
biz tedavi için gittiğimizde doktor içki-sigara içiyormusunuz sormuyorum bile içiyorsanızda bugünden sonra içmiyorsunuz demişti sende lütfen acilen bırak
kimin düğünü olacak bakalım

canım yarın protein detoksu ile başlıyorum (3 gün)
sonra da diyetisyen listesi yapıyım diyorum 1 hafta
sonra dukana başlarım

ben hiç haşlamadan yiyorum canım içerisine meyve kaıtnca güzel oluyor tadı
haslayınca lapamsı bişey oluyor bende sevmiyorum

cok fazla arti cikmissin kuzum beni sorma bende iki ileri bir geri 64.5 65.9 arasi gidip geliyorum ama ideal kiloma yakin oldugum için böyle cok da rahatsiz olmuyorum suan ki halimden sanirim o yuzden tam gaz diyet modunda degilim.
tam diyet de yapmiyorum hepten de yemiyorum genel olarak 65 de takiliyorum oyle
Ben gec saatte kahvalti ettigimde atiyorum 11 civari kahvalti , 15:30ogle yemegi aksam da 19:00 yiyordum birde böyle dene istersen canim
onun ki farklı canm o yoğurtlu yapıyor ikisinin etkisi farklı oluyor bunda yoğurt yok canm benimki sade patates ve yanında detoks suyu ile birlikte yapılıyor
Heee karıştırmışım fistik ikiside patatesli olunca ayni sandım
cok iyi tebrik ederim canim

Evet içki konusundaki dr yazılarını bende attm hep SchonerDuft a ama hala içtiğini görümce çok üzüldüm ben de hem tedavi için hem kilo için ikisi için de de ilk başta yapılması gereken en önemli şey içmemek zaten

Patates 3 gün cnm 4 yazmışsın farklı bir yöntemde mi var acaba benim bilmediğim.

Patates 3 gün cnm 4 yazmışsın farklı bir yöntemde mi var acaba benim bilmediğim.
Sade patates detoksu 4gün canm
Daha doğrusu 2gün patates
2gün patates sonrası detoks geçmiş menüsü var
Ama şuan sade patates yapan yok zaten siz yoğurt+patates detoksu yapıyorsunuz sizinkisi farklı

Sade patates detoksu 4gün canm
Daha doğrusu 2gün patates
2gün patates sonrası detoks geçmiş menüsü var
Ama şuan sade patates yapan yok zaten siz yoğurt+patates detoksu yapıyorsunuz sizinkisi farklı
Yoğurt+patates detoksunun etkilerini biliyormusun cnm? Ben 2. Günümdeyim. Pes etmezsem yarını da yapıcam inş...

Yoğurt+patates detoksunun etkilerini biliyormusun cnm? Ben 2. Günümdeyim. Pes etmezsem yarını da yapıcam inş...
Canm kisiden kisye degisiyordur tabi ama ben sadece patates kadar etkili bulmadım onu bilmiyorum protein+karbonhidrar bir arada alindigi icin mi yada detoks suyu filan ile desteklenmedigi icin mi bilmiyorum ama kisiden kisiye de degisir tabi etkisi Ben çok eskiden yapmıştım ama çok fazla bir düşüş gormemistim canm ama sade patateste başka gıda eklenmeden tek tip beslenme ile direk nişasta yüklemesi yapılıyor ve detoks suyu ile destekleniyor 2gün yapılıyor 2kilo düşüş oluyor sonraki 2gun de o düşüş ü kalıcı kılmak için detoks sonrası menüsü uygulanıyor bunu schoner ve ucukgenclikte yaptı 3ümüzde güzel sonuç aldık ama bir de hurmayı denedim o da 2 kilo verdiriyor ama detoks yapacaklar ikisinide tercih etmediği için detaylı bilgi yazmadım ben bi tek bu ikisinden etki gördüm ama bunlar kadar etki etmese bile gene en azından 1 kilo filan attırır hatta senin kilo oranına göre de 2kilo rahatlık la attırada bilir yoğurt+patates diye düşünüyorum canm çünkü Kk da yoğurt patates yapanlar grubu var güzel verenler de olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…