- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #327.761
Ben kabak sevmiyorum bana sevsiremezsin onuBen İnternette baktım kabağı da hep yoğurtlamışlar canım bir öğünde 2 kabak sotelenicek yada fırında istediğin baharatlarla üstüne 2 kaşık yoğurt istersen dereotu, taze nane yazıyordu
Aynen zorlama sonra zarar vermesin hatta bence emzirenler hic denemese bile olur benceBen de kabak detoksu yapıcam ama emzirdiğim için kararsız kaldım en azından ilk gün denerim diyorum
Waaawww çok iyi süpersin hadi bakalım kaç kilo vereceksin bekliyoruzBaşladım bile:))
Verdiğin kiloyu geri almazsın normal diyetine geri dönersen ama biraz ağır beslenirsen normalde kilo yapmayan şeyler kilo yapabilirDaha önceden detoks yapan var mı kızlar? Bıraktığımızda verdiğimiz kiloyu geri alma durumumuz olur mu? Bıraktığımızda derken normal diyet menülerimize dönmekten bahsediyorum.
En fazla 1.5 veririm. Bakalım.Waaawww çok iyi süpersin hadi bakalım kaç kilo vereceksin bekliyoruz
Hic takip edemiyorum burayi. Ise de basladim tam oldu.Neler yedin
olsun nasıl mutluysa öyle yapsın darısı başıma
Izledigim videoda 3 gün yapmıştı kız ama patates detoks u 3 kiloya yakın vermiştiEn fazla 1.5 veririm. Bakalım.
Evet alkolün kalorisi yüksek vücut onu hemen atamıyor. Menü dışına çıktıysanız o da tetiklemiştir. Bu hafta dikkat ederseniz bence hızla gelen hızla gidergeçen hafta tatildeydim. Hedeflediğim menülerin dışına çıktım biraz ama çok dikkatliydim. Bolca da spor,yüzme, aktivite falan yaptım. geceleri alkol aldım biraz . ondan şüpheleniyorum..
Takipteyim cnm. Ben de mrk ettim ne kdr kilo vereceğini. Ben 92 de takıldım sanki ya salı dan beri 92 lerde sürünüyorm azıcık verebilsem motivasyonum tekrar yerine gelecek.En fazla 1.5 veririm. Bakalım.
Bencede başla canım. Bu hafta detox haftasıYarın mı başlayacaksınız? 3 gün mü sürecek? Ayy senden güç alıp bende başlasam mı? Ne çok soru sordum
Diyete devam ederseniz bir sorun olmuyor önemli olan yemenizi artırıp yağlı yiyecekler paketli ürünleri tüketmezseniz. Vücut kalıcı kilo vermeyi sağlıyor.Daha önceden detoks yapan var mı kızlar? Bıraktığımızda verdiğimiz kiloyu geri alma durumumuz olur mu? Bıraktığımızda derken normal diyet menülerimize dönmekten bahsediyorum.
Benim gördüğüm netten seninkiyle aynı canımSizin kabak diyeti nasıl ben menümü paylaştım aynı mı?
Bende aynı kiloda takılıp kaldım o yüzden detoks yapmak istedim sende deneyebilirsin eğer bi sıkıntın yoksaTakipteyim cnm. Ben de mrk ettim ne kdr kilo vereceğini. Ben 92 de takıldım sanki ya salı dan beri 92 lerde sürünüyorm azıcık verebilsem motivasyonum tekrar yerine gelecek.
92 kilo da takılmak nedir yaaBende aynı kiloda takılıp kaldım o yüzden detoks yapmak istedim sende deneyebilirsin eğer bi sıkıntın yoksa
Inşallah canim gider gider merak etme sen işte yeterki92 kilo da takılmak nedir yaaömrümde ilk kez bu kiloya çıktım diyebilirim(hamilelikler hariç) İnşallah bende patates yapıp direncimi kırarım.
Ben yarin patates detoksuna başlıyorum yarin tam kilomu yazarım 3 gün sonra da bakalım neler değişecekEe sevgili detoks grubu cakilinanneside olur demiştikaptinn SchonerDuft ta çarşamba demişti başka kimler vardı kızlar A AcikYesil sen vardın blonde ambition dukan yaptığı için vazgeçmişti
Cordelia senin birinci günündü dimi liste yapalım başlamadan önceki kilolarınızı alalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?