• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Seninki ne detoks u canin 😳
Sabah uyanıyorsun canım yeşil çay sonra bir saat yürüyüş
9.30 süt yoğurt muz ile Smoothie
Sonra 11 de bir saat dans
Öğlen ton balıklı sandviç içinde kıvırcık domates istediğini koyabilirsin
Sonra tekrar yürüş
Dört gibi açlık hissedersen 6 badem ben yarın cevizle beraber yerim belki bir avuç olabilir
Akşam yoğurt
Bu aslında benim var olan diyeti biraz kendime uyarlamam gibi oldu bu orjinali önceden yazmıştım onu istersen yollarım canım

Sabah uyanıyorsun canım yeşil çay sonra bir saat yürüyüş
9.30 süt yoğurt muz ile Smoothie
Sonra 11 de bir saat dans
Öğlen ton balıklı sandviç içinde kıvırcık domates istediğini koyabilirsin
Sonra tekrar yürüş
Dört gibi açlık hissedersen 6 badem ben yarın cevizle beraber yerim belki bir avuç olabilir
Akşam yoğurt
Bu aslında benim var olan diyeti biraz kendime uyarlamam gibi oldu bu orjinali önceden yazmıştım onu istersen yollarım canım
Olur canım ama baya efor sarf ediyorsun çok az yiyorsun sanki gücün baya tükenir bu şekilde. Ama tabi daha önce uyguladın Sıkıntı yaratmıyorsa ise yarıyorsa sıkıntı yok tabi

Kızlar bir kilo taze ceviz aldım yağ oranı az geliyor diye onu da ayıkladım. Bugün iştahımı kontrol etmek için bol bol kahve içtim. Eskiden işe yarayan bu yöntem şimdilerde yaramıyor. Bugün bol bol salata yedim. İçine acı biberde doğradım. Tam kaşık salata oldu sonra kaptinn kaptinn geldi aklıma bu salataya ekmek banmadan nasıl yenir of dedim. Kendimi iki dilimle sınırladım akşam yemeğide balık oldu onuda roka maydanozlu bir salataya eşlik ederek yedim. Yarın sonuç ne olacak bilmiyorum ama sıkı bir programa yarın gidiyorum sabah 7.30 bir saat yürüyüş arkasına kahve ile vücudu şoklicam
Bbnm cnm da balık çekiyor bu hafta almayı düşünüyorum afiyet olsun cnm

Yeniden spor listesi yapalım mı?
Katılım 8 ve fazlası olmadan liste yapmamayı düşünüyorum pek çekişmeli olmuyor listeye eklenen 5 kişiden 2 si de zaten sadece 1 gün spor yaptı böyle olunca listenin pek bi anlamı kalmıyor arkadaşlar blonde ambition blonde ambition tugbaFB tugbaFB htc71 htc71
Kızlar siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Son düzenleme:
Daha önceden detoks yapan var mı kızlar? Bıraktığımızda verdiğimiz kiloyu geri alma durumumuz olur mu? Bıraktığımızda derken normal diyet menülerimize dönmekten bahsediyorum.
Ben 3 kere yaptım
Kabak ayran aşı ve yellow un patates ini detoks sonrası listelerime dikkat ettim almadım . Ama ayran detoksunda 500 gr kadar geri geliyor su farkı o da
Ee sevgili detoks grubu cakilinanneside olur demişti kaptinn kaptinn SchonerDuft SchonerDuft ta çarşamba demişti başka kimler vardı kızlar A AcikYesil sen vardın blonde ambition blonde ambition dukan yaptığı için vazgeçmişti
Cordelia Cordelia senin birinci günündü dimi liste yapalım başlamadan önceki kilolarınızı alalımm 😁
Ben yarın alır çarşamba yaparım canım perşembe de yapmaya çalışacam evlilik yıldönümü çünkü bozulabilir

26 Agustos Pazartesi - 1 Eylül Pazar Spor Listesi

Kizilbodur Kizilbodur =500
SchonerDuft SchonerDuft =450
tugbaFB tugbaFB =300+
B Baharyagmuru35 =395+462+489+295+165+205.5+145
Verano_porteno Verano_porteno =345+110+150+ 480+405+ 240

LISTEYI KAPATIYORUM DÜN SPOR YAPIP EKLEMEYEN VAR MI ? tugbaFB tugbaFB Kizilbodur Kizilbodur Verano_porteno Verano_porteno SchonerDuft SchonerDuft
Canım ben dünde yüzdüm ama 1 puan olarak hesapladım sen öyle deyince . Yürüyüş yaptim ama eşimle tın tın yürüdük onları yazmadım haksızlık olmasın diye spor yapamadım bileğimin ağrısı ilerledi çünkü

Zorlaamıyorum zaten işim den dolayı sürekli hareket ettirmek zorundayım.
Ama yürüyüş yüzme devamlı olacak. Dediğin gibi katılım çok olmazsa keyfi kalmıyor
Aynen cnm bende ondan pek kimse olmazsa yapmayacağım boşu boşuna hergün puan toplayıp eklemek tek başına ya da bi iki kişiyle zevkli olmuyor

Kızlar bir kilo taze ceviz aldım yağ oranı az geliyor diye onu da ayıkladım. Bugün iştahımı kontrol etmek için bol bol kahve içtim. Eskiden işe yarayan bu yöntem şimdilerde yaramıyor. Bugün bol bol salata yedim. İçine acı biberde doğradım. Tam kaşık salata oldu sonra kaptinn kaptinn geldi aklıma bu salataya ekmek banmadan nasıl yenir of dedim. Kendimi iki dilimle sınırladım akşam yemeğide balık oldu onuda roka maydanozlu bir salataya eşlik ederek yedim. Yarın sonuç ne olacak bilmiyorum ama sıkı bir programa yarın gidiyorum sabah 7.30 bir saat yürüyüş arkasına kahve ile vücudu şoklicam
Ben artik salatanin dibindeki suya ekmek banip ogluma veriyirum bi lokmadan yirtiyorm :D

Back
X