Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Banada aynısını diyolar çok iyisin hasta olursun bak filan diyorlarki ben hala zayıf biri değilim .
7 kilo fazlam var . Yağlarımı avuclayabiliyorum demekki hala yagliyim .
Daha 74 kiloyum . Millet kendi 50 kilo diyet yapar başkasına geldi mi lak lak konuşup gıcık ediyolar . Hasta olurmusmusum sanki kemiklerim sayilıyor hey Yarabbimya çocuk olsa yine 90 olurum sonra al başına bela yani .
Sen milleti bosver bence de herkes kendini bilir ve kendi nasıl mutlu oluyorsa öyle olsun . Kilo hicbir zaman iyi birşey değil ve kimseyede yakışmıyor . Yaşlı gösteriyor bi kere insani olduğundan .

Kızlar size bir sorum var bu aralar canım sıkkın olduğu için feci iştahım açık sürekli tok olsamda bir şey yiyesim geliyor bu midemi rahatsız etsede. Ne olur lütfennnnnn iştah kesen bildiğiniz bir yöntem odaya kitlicem nerdeyse kendimi psikolojim iyice bozuldu.

Ben ne zaman aynı duruma gelsem mısır gevreği koyuyom tabaga cips gibi yiyorum hem ağzımı oyalıyo hem küçük küçük yiyene kadar baya zaman geçiyo bi dene çok bişey yemek istersen

Ben ne zaman aynı duruma gelsem mısır gevreği koyuyom tabaga cips gibi yiyorum hem ağzımı oyalıyo hem küçük küçük yiyene kadar baya zaman geçiyo bi dene çok bişey yemek istersen
Farklı bir yöntem teşekkür ederim berkascım yarın öyle yapayım çünkü çerez tabağı koyuyorum gene bir bakıyorum hepsini ben yemişim.

Zayıf olmadığı halde kilosu sadece normal sınırlara geldi diye onu diyenler oluyor ama D Dlrykc öyle 60-70 kiloda olupda zayıfsın dedikleri biri diil ki zaten 54 kilo hamilelik için gercekten çok güzel zayıflayıf maşallah devam de ediyor zaten o 50 kilo olup hala diyet yapıyorlar dediklerinden yani ahaahaa

Ben de bugun regl olmadim. Yarin ilk is gunu olurum kesin.
Bugun kv kp geldi diye guvendim. Butun gun temizlik yaptim. Sacma sacma seyler yedim. Tek tesellim azicik yemis olmam. Simdi utuye devam.
Neler yedin
olsun nasıl mutluysa öyle yapsın darısı başıma

Granür nescafe iştah kesiyor bende yemek öncesi

Neler yedin

olsun nasıl mutluysa öyle yapsın darısı başıma
Kesinlikle zaten hamilelik öncesi mutlu olduğun kilonunda altına inile biliniyosa inmek mantıklı ne versen kâr verebildigin kadar vermek lazım çünki genelde 17 kilo alınıyo tabi malesef 20-30 kilo alanda çok ama en iyi ihtimal bile 12-15 ondan ne kadar zayıf okadar kâr ondan çok mantıklı davranmış ben çok taktir ettim maşallah dedim valla

Kızlar vücut ölçüleriniz kaç?
Hepinize soruyorum merak ettim
Benim bel hedefim beyonce ve jenifer lopez in ölçüsüne indirmek belleri cok oyuk cok ince ve şekilli o şekilde onlarin ki gibi kum saati istiyorum daha doğrusu eskiden istiyordum artk oldu diyebiliriz 2cm kalmış jenifer 'ın beli 68 imiş benim ki 70e indi kaldı 2cm beyonce nin de 66 imiş ondan ben plates e geçtim 2-3 santim gitti mi tamam ölçülerimiz aynı oluyor onun 94-68-94 müş benimde 97-70-97
ayrıca bacak ölçüsünde vereyim en üst n kalın yeri 67 oldu ve ayrica ust bacagin tam ortası yani kalçanın 1 karış altı da 48cm oldu canm.
alt bacağın en kalın çıkıntılı yeri yani baldırım 33cm oldu canm kollarm 27
Genel olarak vucuttan 2-3 cm daralma bana yetiyor artk oda sporumun gidisatina ve etkisine göre 1 kilo dami olur 2kiloda mı bilmiyorum ama bazen kilo vermeden de plates le 2-3 diil 5cm e kadar bile incelme oluyor ya onu da düşününce bilmiyorum diyetsiz giderim belki diye düşündüm artk tartılmadan sadece mezure ile takip edip spor yapicam benim istediğim vücut için artk diyet pek gerekli diil gibi ama tabi çok sağlıklı beslenerek

Ayni durumdayiz canim tok olsamda surekli biseyler yiyesim var msrkete gitmiyorm artik zararli bisey alcam diye gitsemde ysnima yeticek para aliyorm fazlasi olunca gozum baska seylere giduyo aksam yemegini 6da yiyorm artik tok hissedeym diye dengem şaşti resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…