- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #327.601
Banada aynısını diyolar çok iyisin hasta olursun bak filan diyorlarki ben hala zayıf biri değilim .Sağol canım bende birde bel fıtığı var asıl amaç onun için di çünkü çok kilo alırsam hamileligimzor geçecek ben insanlara bunu anlatamadim bi türlü zaten zayıfsın ne ugrasiyorsun diyorlar. Ben kendimi bu şekilde daha iyi hissediyorum yaptığım şeyin doğru olduğunu düşünüyorum. Zaten dediğin gibi şuan ağır sporlarda yapmıyorum hafif sporlar yapıyorum. Umarım hamilelikte ondan sonrada kilo konusunda zorluk yasamam
Ellerine sağlık canımBugün çok yoğundum. Birsürü çamaşır yıkadım, katladım, yerleştirdim. Ev işleriyle uğraştım. Şuan çok yorgunum
Bnde bu hafta adet olcam tamda listeye gireceğim haftaTam regle bitişi ben yürüyüşe başlıycam canm bu haftayı atlattık mı tamamdır❤ bu hafta benimde pek beklentim yok ama 300-500 grm verebilsem yeter de artarkalan 2 kiloyu yürüyüş e başlayınca kolayca atarm zaten
Canım eğer Dukan düşünüyorsan detoks yapmayıp direk ona başlayabilirsin. Çünkü zaten atak dönemi sadece protein olduğu için bir nevi detoks o da.
Ben ne zaman aynı duruma gelsem mısır gevreği koyuyom tabaga cips gibi yiyorum hem ağzımı oyalıyo hem küçük küçük yiyene kadar baya zaman geçiyo bi dene çok bişey yemek istersenKızlar size bir sorum var bu aralar canım sıkkın olduğu için feci iştahım açık sürekli tok olsamda bir şey yiyesim geliyor bu midemi rahatsız etsede. Ne olur lütfennnnnniştah kesen bildiğiniz bir yöntem odaya kitlicem nerdeyse kendimi psikolojim iyice bozuldu.
Farklı bir yöntem teşekkür ederim berkascım yarın öyle yapayım çünkü çerez tabağı koyuyorum gene bir bakıyorum hepsini ben yemişim.Ben ne zaman aynı duruma gelsem mısır gevreği koyuyom tabaga cips gibi yiyorum hem ağzımı oyalıyo hem küçük küçük yiyene kadar baya zaman geçiyo bi dene çok bişey yemek istersen
Zayıf olmadığı halde kilosu sadece normal sınırlara geldi diye onu diyenler oluyor ama D Dlrykc öyle 60-70 kiloda olupda zayıfsın dedikleri biri diil kiBanada aynısını diyolar çok iyisin hasta olursun bak filan diyorlarki ben hala zayıf biri değilim .
7 kilo fazlam var . Yağlarımı avuclayabiliyorum demekki hala yagliyim .
Daha 74 kiloyum . Millet kendi 50 kilo diyet yapar başkasına geldi mi lak lak konuşup gıcık ediyolar . Hasta olurmusmusum sanki kemiklerim sayilıyor hey Yarabbimya çocuk olsa yine 90 olurum sonra al başına bela yani .
Sen milleti bosver bence de herkes kendini bilir ve kendi nasıl mutlu oluyorsa öyle olsun . Kilo hicbir zaman iyi birşey değil ve kimseyede yakışmıyor . Yaşlı gösteriyor bi kere insani olduğundan .
Neler yedinBen de bugun regl olmadim. Yarin ilk is gunu olurum kesin.
Bugun kv kp geldi diye guvendim. Butun gun temizlik yaptim. Sacma sacma seyler yedim. Tek tesellim azicik yemis olmam. Simdi utuye devam.
Zayıf olmadığı halde kilosu sadece normal sınırlara geldi diye onu diyenler oluyor ama D Dlrykc öyle 60-70 kiloda olupda zayıfsın dedikleri biri diil kizaten 54 kilo hamilelik için gercekten çok güzel zayıflayıf maşallah devam de ediyor zaten o 50 kilo olup hala diyet yapıyorlar dediklerinden yani ahaahaa
Granür nescafe iştah kesiyor bende yemek öncesiKızlar size bir sorum var bu aralar canım sıkkın olduğu için feci iştahım açık sürekli tok olsamda bir şey yiyesim geliyor bu midemi rahatsız etsede. Ne olur lütfennnnnniştah kesen bildiğiniz bir yöntem odaya kitlicem nerdeyse kendimi psikolojim iyice bozuldu.
Dene canım ağzını oyalar ben cips niyetine götürüyorm oğlan bile cips aramıyo artık onu yiyoFarklı bir yöntem teşekkür ederim berkascım yarın öyle yapayım çünkü çerez tabağı koyuyorum gene bir bakıyorum hepsini ben yemişim.
Kesinlikle zaten hamilelik öncesi mutlu olduğun kilonunda altına inile biliniyosa inmek mantıklı ne versen kâr verebildigin kadar vermek lazım çünki genelde 17 kilo alınıyo tabi malesef 20-30 kilo alanda çok ama en iyi ihtimal bile 12-15 ondan ne kadar zayıf okadar kâr ondan çok mantıklı davranmış ben çok taktir ettim maşallah dedim vallaNeler yedin
olsun nasıl mutluysa öyle yapsın darısı başıma
Bende o işe yaramıyor artıkGranür nescafe iştah kesiyor bende yemek öncesi
Ölçmek lazım aradaki farkıKızlar vücut ölçüleriniz kaç?
Hepinize soruyorum merak ettim
Benim bel hedefim beyonce ve jenifer lopez in ölçüsüne indirmek belleri cok oyuk cok ince ve şekilli o şekilde onlarin ki gibi kum saati istiyorumKızlar vücut ölçüleriniz kaç?
Ayni durumdayiz canim tok olsamda surekli biseyler yiyesim var msrkete gitmiyorm artik zararli bisey alcam diye gitsemde ysnima yeticek para aliyorm fazlasi olunca gozum baska seylere giduyo aksam yemegini 6da yiyorm artik tok hissedeym diye dengem şaşti resmenKızlar size bir sorum var bu aralar canım sıkkın olduğu için feci iştahım açık sürekli tok olsamda bir şey yiyesim geliyor bu midemi rahatsız etsede. Ne olur lütfennnnnniştah kesen bildiğiniz bir yöntem odaya kitlicem nerdeyse kendimi psikolojim iyice bozuldu.
Ben gecen belimi ölçtüm 71cikti diger yerlere cesaret edemedimKızlar vücut ölçüleriniz kaç?
Hani benden 5 kilo zayıftınBen gecen belimi ölçtüm 71cikti diger yerlere cesaret edemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?