- 18 Haziran 2019
- 1.374
- 3.684
- 83
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #327.581
Anne baba ne kadar sakin olursa bebek de öyle olurmuş, hangi doktora götürdüysem çakılı aynı şeyi söylediler. Ben hamileyken çok sinirliydim mesela, çocuğu komple sinir olrak doğurcam diyordum. Bakalim nasıl olcak bizimki.Demekki cnm bebekten bebeğe kişiden kişiye değişen durumlar ins bnm nasip olursa bebiş olunca uslu olurçok sabirsz biriyim bi de ben . Korkuyorum . Nasıl çocuk büyütürüm bilemiyorum .
Canım eğer Dukan düşünüyorsan detoks yapmayıp direk ona başlayabilirsin. Çünkü zaten atak dönemi sadece protein olduğu için bir nevi detoks o da.Detoksu nasıl ypicam kara kara düşünüyorumyapan birinin videoyu izledim . Yag oranı artmış harfi harfine uyduğu halde kilosu azalmış ama çok garip
Mavi gece ruyamda seni gördümmezun ediyorduk seni
Benim bebegim asla boyle durmaz.Ay instagramda spor yapan bi kadın gördüm evde arkada bebiş filan görüntü çok tatlıydıEki Görüntüle 2303384
Tabikide hedefine ulasicaksin,hayırlı pazarlar hanımlardışarda davul zurna sesleri düğün düğün üstüne bindi kafa kalmadı neyse 1 gün geçer Allah yuvalarını mutlu etsin ne diyelim Pazar dikkatimi ev temizliğine ve detoxa verdim ben yine maydanoz suyu içiyorum regl olunca kilo kontrolü yaptım anacım şişiyorum sanki Neyse kafaya koydum ilk defa bu kadar kararlıyım bu diyet benim hedefime ulaştıracak umarım sizlerin desteğiyle
Bakalım regl de maydanoz suyu etkisi oluyor muTabikide hedefine ulasicaksin,hep beraber ulasicaz bnmde yaklasiyo eger gununde olursam az kaldi gelsin sislikler
Olsum canım bisey olmaz 2şer kilo nedir ki hemen atarz giderBen bu hafta tirt cikabilirim zaten verecegim 1.5 kiloya düşmüştü yine 2 oldu galibareglide yaklasiyor son 3 4 gun kaldi şiştim iyice biraz da fazla kacirdim
Evet canm en iyi söktürü maydonozdurBakalım regl de maydanoz suyu etkisi oluyor mu
Ben de denizdeydim. İyi eğlenceler.Evde canımız çok sıkıldı bu saatte denize gidiyoruz şimdi çıktık 1 saat yol sürer 4 de denizdeyiz
Veririz tabi fistikOlsum canım bisey olmaz 2şer kilo nedir ki hemen atarz giderbende aynı birkaç güne regle olucam salı olmam lazım şu regleleri bir atlatalım da kalan 2 şer kiloyu beraberce veririz
Tam regle bitişi ben yürüyüşe başlıycam canm bu haftayı atlattık mı tamamdır❤ bu hafta benimde pek beklentim yok ama 300-500 grm verebilsem yeter de artarVeririz tabi fistik
Al benden de o kadar.Bugün çok yoğundum. Birsürü çamaşır yıkadım, katladım, yerleştirdim. Ev işleriyle uğraştım. Şuan çok yorgunum
Sağol canım bende birde bel fıtığı var asıl amaç onun için di çünkü çok kilo alırsam hamileligimzor geçecek ben insanlara bunu anlatamadim bi türlü zaten zayıfsın ne ugrasiyorsun diyorlar. Ben kendimi bu şekilde daha iyi hissediyorum yaptığım şeyin doğru olduğunu düşünüyorum. Zaten dediğin gibi şuan ağır sporlarda yapmıyorum hafif sporlar yapıyorum. Umarım hamilelikte ondan sonrada kilo konusunda zorluk yasamamKesinlille canm yoksa diyete gerek yok sadece spor ile vucudunu istegin sekle sokardın kilon muhtesem ❤ ama Çocuk düşünüyorsan bu kadar zayıflamakla ve hala devam etmekle çok çok iyi bir şey yapmışsın takdir ettim canmhamileyken baya alınıyor zaten onun için ne kadar az kilo ile hamile kalırsan okadar iyi olur hem hamilelikte fazla yük binmez rahat geçirirsin hem de doğum sonrası kilo fazlan da çok az olur ve emzirirken kolayca gider valla süper yapmışsın ❤ sporu da doğum sonrası başlarsın ozman zaten hamilelik düşünürken ağır spor yapmak büyük hata o kaslanan kollar karınlar ağırlık çalışmayı bıraktığın an iki kat genişliyor ve hamileyken de zaten sürdürmek imkansız yani cok yanlis yapmis oluyorlar devamı gelmiyecek spor un etkisi geçici olur 9ay sadece yürüyüş ve hamilelik plates yada yoga tarzı hafif şeyler yapılabiliyor hamile kalınca hızla vücudun genişlememeli için kasları sıkı spora alıştırmamak lazım ,kiloyu yağı atmak lazm canm sen şuan çok mantıklı ilerlemişsin tebrikler valla
Sagol.cnm.sizedeBen de denizdeydim. İyi eğlenceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?