- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.099
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #327.621
Ben de mutfaktan uzak durmaya çalışıyorum ama bir bakıyorum ben gene elimde çerez TV karşısına geçmişim. Yemek yiyesim de gelmiyor sadece ağzımda bir şey olsun o yani. Listeden çıkınca belki düzelirim dedim daha kötü oldum.Ayni durumdayiz canim tok olsamda surekli biseyler yiyesim var msrkete gitmiyorm artik zararli bisey alcam diye gitsemde ysnima yeticek para aliyorm fazlasi olunca gozum baska seylere giduyo aksam yemegini 6da yiyorm artik tok hissedeym diye dengem şaşti resmen
Ama ben yeni dogun yaptim sayilmaz ki bu haksizlikHani benden 5 kilo zayıftınbenim belim 1cm daha ince
Sakiz falan denesen kuzu yada en kötü tuzsuz cekirdek al meselaBen de mutfaktan uzak durmaya çalışıyorum ama bir bakıyorum ben gene elimde çerez TV karşısına geçmişim. Yemek yiyesim de gelmiyor sadece ağzımda bir şey olsun o yani. Listeden çıkınca belki düzelirim dedim daha kötü oldum.
Sivilce yapar yağlandırır diye korktum ondanSakiz falan denesen kuzu yada en kötü tuzsuz cekirdek al mesela
Ama ben yeni dogun yaptim sayilmaz ki bu haksizliksezersn gobegi var bende vdsha bahane siralayabilirim
Bereketli olsun canım eline sağlık.Bak iyi aklıma getirdin ben de nohut haşlayıp koyayım. Koca bir kova taze fasulye toplamıştı kaynanam bahçesinden. Onları da buzluğa koydum haşlayıp.
Hiç durmuyorum bu ara evde olduğumdaRun run runhareket ettigin surece kardasin kuzum ha evde ha disarda
Kuzum şöyle sürekli dalarak yüzüyorum ars veriyorum tabi ama o araları ortalama çıktım çünkü yüzüp çıkarız suda kalmayız öyle eşimle. Ileri gidip mola vermeden döneriz ama yine de 1 puan hesaplayım .Yuzme normal hız yüzmeyse dk 1 puan hiç durmadan hızlı ise öyle 4 puan . Sennki hızlı mi normslmiydi cnm
Sporu azalt biraz üst yağlar diyet ile erir. Bak 1 hafta dene kilon hemen değişecek o yağlarda azalacakVar canım ya oturunca mide üstüm katlanıyor ayakta öyle düz duruyor çizgi görünüyor ama mide üstü avuç a alınacak kadar yagli bi de benim kollarim kalın sırtım yagli . Iç bacak var en az 7 kilo daha yağdan vermem gerek
Canım filtre kahve ya da sade çözünebilir kahve. Ben ara öğünde acıkırsam içiyorum. Hemen bastırıyor açlığıKızlar size bir sorum var bu aralar canım sıkkın olduğu için feci iştahım açık sürekli tok olsamda bir şey yiyesim geliyor bu midemi rahatsız etsede. Ne olur lütfennnnnniştah kesen bildiğiniz bir yöntem odaya kitlicem nerdeyse kendimi psikolojim iyice bozuldu.
Ben henüz ölçmedim canım. 55den önce ölçmek istemiyormKızlar vücut ölçüleriniz kaç?
Hepinize soruyorum merak ettim
Evet canımm benim kesiyor bayaaKızlar bu dukan birası iştah kesiyor mu?
Yarın için yeni bir gün ve ben aldım başımı gittim demek istemiyorum. Yaz bitti sonbahar kış derken kazak mont zayıfı bile şişman gösteren bir mevsime girmeden ben kontrolü elime almazsam vay halime
Ölçmelisin farkı görüp mutlu olduğunu öğrenmek bizimde hakkımızBen henüz ölçmedim canım. 55den önce ölçmek istemiyorm
Tamam o zaman ben bunu deniyorum. Zaten aç karna su içme operasyonuma geri döndüm. İçim su böbreklerim bıktı bendenEvet canımm benim kesiyor bayaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?