• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayni durumdayiz canim tok olsamda surekli biseyler yiyesim var msrkete gitmiyorm artik zararli bisey alcam diye gitsemde ysnima yeticek para aliyorm fazlasi olunca gozum baska seylere giduyo aksam yemegini 6da yiyorm artik tok hissedeym diye dengem şaşti resmen
Ben de mutfaktan uzak durmaya çalışıyorum ama bir bakıyorum ben gene elimde çerez TV karşısına geçmişim. Yemek yiyesim de gelmiyor sadece ağzımda bir şey olsun o yani. Listeden çıkınca belki düzelirim dedim daha kötü oldum.

Ben de mutfaktan uzak durmaya çalışıyorum ama bir bakıyorum ben gene elimde çerez TV karşısına geçmişim. Yemek yiyesim de gelmiyor sadece ağzımda bir şey olsun o yani. Listeden çıkınca belki düzelirim dedim daha kötü oldum.
Sakiz falan denesen kuzu yada en kötü tuzsuz cekirdek al mesela

Kızlar kedim benimle yatarken uykusunda ne gördüyse bir yataktan düştü yavrum düşerken patileri geçirdi yatağa sanki suya düşmüşte ön patileri sıkı sıkı bırakmıyor. Kucakladım hemen yatağa yatırdım :KK70:

Kızlar bu dukan birası iştah kesiyor mu?
Yarın için yeni bir gün ve ben aldım başımı gittim demek istemiyorum. Yaz bitti sonbahar kış derken kazak mont zayıfı bile şişman gösteren bir mevsime girmeden ben kontrolü elime almazsam vay halime

Ben sözde eski ölçülerime bakayım diye galerime girdim sinirimi bozan resimleri sildim ölçülerime bakmayı unuttum b12 eksikliği beni benden alıyor

Ama ben yeni dogun yaptim sayilmaz ki bu haksizlik :KK70: sezersn gobegi var bende :KK70::KK70:vdsha bahane siralayabilirim :KK70:
:KK70: ama o bahane sayılmaz ki :KK70: O gerçek toparlanması zaman alıyor kuzum gene de iyi toparlanmış maşallahzaten bel diil de alt karın çok problem oluyor ben orayı yok etmek için baya uğraştım sporsuz asla yok olmazdı😂 belin iyi ama karnin gobeginde merak etme seneye yaza manken karnı gibi olur vucudun kendine gelmesi zaman alacak tabi içimizden insan çıktı 😂

Kızlar detoksa salı günü başlıyorsunuz dimi ben de sırf türk kahvesi mi içsem yeşil çayla yanında bir kase kuruyemiş ve mısır gevreği

Bak iyi aklıma getirdin ben de nohut haşlayıp koyayım. Koca bir kova taze fasulye toplamıştı kaynanam bahçesinden. Onları da buzluğa koydum haşlayıp.
Bereketli olsun canım eline sağlık.
Run run run :KK70: hareket ettigin surece kardasin kuzum ha evde ha disarda
Hiç durmuyorum bu ara evde olduğumda :D
Yuzme normal hız yüzmeyse dk 1 puan hiç durmadan hızlı ise öyle 4 puan . Sennki hızlı mi normslmiydi cnm
Kuzum şöyle sürekli dalarak yüzüyorum ars veriyorum tabi ama o araları ortalama çıktım çünkü yüzüp çıkarız suda kalmayız öyle eşimle. Ileri gidip mola vermeden döneriz ama yine de 1 puan hesaplayım .
Var canım ya oturunca mide üstüm katlanıyor ayakta öyle düz duruyor çizgi görünüyor ama mide üstü avuç a alınacak kadar yagli bi de benim kollarim kalın sırtım yagli . Iç bacak var en az 7 kilo daha yağdan vermem gerek
Sporu azalt biraz üst yağlar diyet ile erir. Bak 1 hafta dene kilon hemen değişecek o yağlarda azalacak

PAZARTESİ KİLO KONTROL
kaptinn 56.4 ->
cakilinannesi 72.1 ->
Dlrykc 53.9 ->
yellow girl 60.8 ->
Verano_porteno 60.0 ->

Cordelia_1605 89.7 ->
Nilsibe 67.4 ->
AcikYesil 77.0 ->
Kedisever91 66.2 ->
Elifcig93 71.1 ->

aydingelini 79.9 ->
fantastikaaa 92.5 ->
SuSKuNKuS 65.8 ->
sdctnsn 76.4 ->
SchonerDuft ->
tgb1907 ->
mavi95 74.0 ->

Kızlar size bir sorum var bu aralar canım sıkkın olduğu için feci iştahım açık sürekli tok olsamda bir şey yiyesim geliyor bu midemi rahatsız etsede. Ne olur lütfennnnnn:dua: iştah kesen bildiğiniz bir yöntem odaya kitlicem nerdeyse kendimi psikolojim iyice bozuldu.:mad:
Canım filtre kahve ya da sade çözünebilir kahve. Ben ara öğünde acıkırsam içiyorum. Hemen bastırıyor açlığı

Kızlar bu dukan birası iştah kesiyor mu?
Yarın için yeni bir gün ve ben aldım başımı gittim demek istemiyorum. Yaz bitti sonbahar kış derken kazak mont zayıfı bile şişman gösteren bir mevsime girmeden ben kontrolü elime almazsam vay halime
Evet canımm benim kesiyor bayaa

Back
X