- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #327.561
Hayır canım bugün yapicam amaa. Sonuncu olursam çekerim cezamııKizilbodur cnm spor yapmadn mi bu hafta
Seni bebekli hayata alıştırıyor patili.Günaydın kizlarr
Kedim sağolsun uyandırdı beni delirtiyor kaç gündür .
Yatak odası kapısına gelip durmadan miyavliyor gece . Dışarı cikariyorum cama gelip sineklikleri tırmalayıp miyavliyor içeri alıyorum kapıda miyavliyor odaya alıyorum odada da susmuyor karnı tok kafasinida okşadım ne istiyo bu hayvan bi anlasam . Rahat vermiyor uyutmadı ya her gece sn az 3 kere kalkıyorum onun yüzünden
Bu bebeklee gercktn boyle duruyo mu yaa bnmki mekik cekmeye yatsam ustume cikmaya calisiyoAy instagramda spor yapan bi kadın gördüm evde arkada bebiş filan görüntü çok tatlıydıEki Görüntüle 2303384
Bu bebeklee gercktn boyle duruyo mu yaa bnmki mekik cekmeye yatsam ustume cikmaya calisiyo
Al benden de o kadarr. Annem bir şeyle ilgileniyor, ben de kapıyı açam balkona çıkam, arabamı sürem bi yere takılınca ağlayam, yerde kırıntı saç arayıp ağzıma atam, kafamda toka varmış çıkarıp yutam, annem hala bana bakmıyor mu o zaman ağlayamBu bebeklee gercktn boyle duruyo mu yaa bnmki mekik cekmeye yatsam ustume cikmaya calisiyo
Fotoğrafı çeken ilgileniyordur. Bir süre durur tabi.bilmiyorum ki duruyo gibi gözüküyo videoda
Bence fotoşokbilmiyorum ki duruyo gibi gözüküyo videoda
Ahahhaha aynenAl benden de o kadarr. Annem bir şeyle ilgileniyor, ben de kapıyı açam balkona çıkam, arabamı sürem bi yere takılınca ağlayam, yerde kırıntı saç arayıp ağzıma atam, kafamda toka varmış çıkarıp yutam, annem hala bana bakmıyor mu o zaman ağlayam
Hileli diyosnFotoğrafı çeken ilgileniyordur. Bir süre durur tabi.
Herkese sağlıklı, eğlenceli, diyeti bozmadığımız pazarlar dilerim.
Eee yaniHileli diyosn
Mantikli biz birakip koltuga oturamiyorzEee yani
Videoydu ama arka planı kimse bilemez aynenFotoğrafı çeken ilgileniyordur. Bir süre durur tabi.
Herkese sağlıklı, eğlenceli, diyeti bozmadığımız pazarlar dilerim.
Her bebek aynı değik kuzum ya duruyordur tabi ki video sonuçta. Kimi bebek çok hareketli kimisi bir şeyle dakikalarca oyalanabiliyorr. Birkaç ay önce çakıö da oyun halısında oynardı daha emeklemiyordu. Şimdi öyle değil ama her yerde resmenVideoydu ama arka planı kimse bilemez aynen
Demekki cnm bebekten bebeğe kişiden kişiye değişen durumlar ins bnm nasip olursa bebiş olunca uslu olurHer bebek aynı değik kuzum ya duruyordur tabi ki video sonuçta. Kimi bebek çok hareketli kimisi bir şeyle dakikalarca oyalanabiliyorr. Birkaç ay önce çakıö da oyun halısında oynardı daha emeklemiyordu. Şimdi öyle değil ama her yerde resmenben de oldu baya izleyeli 2 çocuklu anne spor yapıyor. Çocuk kucağında hareket ediyor oturuyor zıplıyor vs hayran kalmıştım yapılabilir demek ki
Maşallah nazar değmesin. Benim babamda ben uyurken şimdi yemekleri yapmış. Evi de toplamış. Herkesin içinde böyle insanlar olsun.Bayılıyorum güzel yemek yapan babalara valla çok şanslısınız. Benim babam da çok sever mutfağı ve eli çok lezzetlidir. Ben küçükken tv de oktay ustayı izlerdi her gün akşama da aynı yemekten yapardı. Şimdi iyice aştı kendini, yapamadığı yok maşallaj
Yaz ve kış arasında o kadar çok fark varki hiç üretmesinler daha iyi diyorum.Evet bu kişta oyle olmaz insallahsebze yiyemedk koca kış
Mavicim acaba kızgınlık dönemine mi girdi kısırlaştırılmadı dimiGünaydın kizlarr
Kedim sağolsun uyandırdı beni delirtiyor kaç gündür .
Yatak odası kapısına gelip durmadan miyavliyor gece . Dışarı cikariyorum cama gelip sineklikleri tırmalayıp miyavliyor içeri alıyorum kapıda miyavliyor odaya alıyorum odada da susmuyor karnı tok kafasinida okşadım ne istiyo bu hayvan bi anlasam . Rahat vermiyor uyutmadı ya her gece sn az 3 kere kalkıyorum onun yüzünden
Valla benimde gidesim var ama akşam 6 da restaurantta gidicem yorgun düşermiyim korkuyorumEvde canımız çok sıkıldı bu saatte denize gidiyoruz şimdi çıktık 1 saat yol sürer 4 de denizdeyiz
Ay çok güzel bir bebek içgüdüsü oldu. Bir an ne diyor dedimAl benden de o kadarr. Annem bir şeyle ilgileniyor, ben de kapıyı açam balkona çıkam, arabamı sürem bi yere takılınca ağlayam, yerde kırıntı saç arayıp ağzıma atam, kafamda toka varmış çıkarıp yutam, annem hala bana bakmıyor mu o zaman ağlayam
Mavi gece ruyamda seni gördüm@yellow girl 74 u göremiyorum derken çok yavaş da ilerlese sonunda ucundan da olsa 73.9 u gördüm ❤ tok tartıldım 74.7 cikiyo ac 74.0 kahvaltı ve spordan sonra geçince tartıldım 73.9 cikiyo . Açlık tokluk 800 gr fark ediyo ben de hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?