Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Seni bebekli hayata alıştırıyor patili.

Bu bebeklee gercktn boyle duruyo mu yaa bnmki mekik cekmeye yatsam ustume cikmaya calisiyo
Al benden de o kadarr. Annem bir şeyle ilgileniyor, ben de kapıyı açam balkona çıkam, arabamı sürem bi yere takılınca ağlayam, yerde kırıntı saç arayıp ağzıma atam, kafamda toka varmış çıkarıp yutam, annem hala bana bakmıyor mu o zaman ağlayam

bilmiyorum ki duruyo gibi gözüküyo videoda
Bence fotoşok
Ahahhaha aynen en son care bi aglayym da annem zayiflamasin

Videoydu ama arka planı kimse bilemez aynen
Her bebek aynı değik kuzum ya duruyordur tabi ki video sonuçta. Kimi bebek çok hareketli kimisi bir şeyle dakikalarca oyalanabiliyorr. Birkaç ay önce çakıö da oyun halısında oynardı daha emeklemiyordu. Şimdi öyle değil ama her yerde resmen ben de oldu baya izleyeli 2 çocuklu anne spor yapıyor. Çocuk kucağında hareket ediyor oturuyor zıplıyor vs hayran kalmıştım yapılabilir demek ki

Demekki cnm bebekten bebeğe kişiden kişiye değişen durumlar ins bnm nasip olursa bebiş olunca uslu olur çok sabirsz biriyim bi de ben . Korkuyorum . Nasıl çocuk büyütürüm bilemiyorum .

Maşallah nazar değmesin. Benim babamda ben uyurken şimdi yemekleri yapmış. Evi de toplamış. Herkesin içinde böyle insanlar olsun.
Evet bu kişta oyle olmaz insallah sebze yiyemedk koca kış
Yaz ve kış arasında o kadar çok fark varki hiç üretmesinler daha iyi diyorum.
Mavicim acaba kızgınlık dönemine mi girdi kısırlaştırılmadı dimi

Ay çok güzel bir bebek içgüdüsü oldu. Bir an ne diyor dedim

Mavi gece ruyamda seni gördüm mezun ediyorduk seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…