• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam alreykum arkadailar.daha az önce geldim.pardüsemi çıkardığım gibi buraya girdim.bugün normal kahvaltı.ikindi yanımda yağsız tuzsuz salata yapıp onu yedim.biraz garip geldi arkadaşlara ama napıyım.yanında da yeşil çay içtim
akşama fırında biftek yapcam.bi parça ondan ve salta yerim artık.ama ben malesef kilo veremedim
tartılmadım ama halimden biliyorum pardüseden anlıyorum kilo verip vermediğğimi

Aleyküm selam tuğbacım :1hug:ümitsiz olma kaç kilo verecektinki pardüsenden belli olsun :teselli:kız yine vermişsindir okadar yemeye veremezsen artık fuzuli rejim yapıyon kız:1rolleyes:

kızlar ben yine takıldım birsürü işim var kafamçokkarıştı geç saatte gelirim doldurun :kahve:buralara he ta sabah çıktım yazılan bir iki msj:jeyyar:

neslihancım bence üstüste 3 hafta veremeyen diskalife olsun ara ara veremeyen degil -tatlicadiarzu-

ya haysem buşubat sonuna 75 olmama lazımdı.hiç bişey planladığım gibi olmadı malesef.neysekendimi sıkıp strese soktukça daha beter kilom duruyo gitmiyo.relax,relaxxxxx..... haftaya kadar sadece elma sebze ama ya çiğ ya haşlanmış yiycem bakalım nolcak.bide böyle deniyeyim.dahada olmazsa başka bi doktora daha gitcem.
bişey sorcam arkadaşım araştır dedide: lahana kapsülü hakkında bilginiz varmı.varsa faydası varmı
bide bi gecede 3-4 kilo verdiren acı çehre diye bi şey varmış heralde onun hakkında bilginiz varmı.
benim için değil ben bu tip şeylere karşıyım.ama illa bi araştır dedi. bende size sorayım dedim.

iyi akşamlar kızlarrr
benim oğlanla kız pc kavgası yaparken mouse yi kırdılar onun için giremedim:kızgın:
bu hafta egzersize ağırlık vericem dedim ama olmadı istediğim gibi ev gezmelerinden egzersiz yapamadım azda olsa kilo kaybım var
hepinizi öptüm fazla kalamıycam
ii gecelerra.s.

kızlar nerdesiniz yine :jeyyar:
ben akşama yarım dilim ekmek 1 -2 kaşık melemen
sonrada ara ögün1 kivi ,yarım portakal,çeyrek elma, yarım muz yedim meyva salatası yani yerimseniben

kızlar ben halen rahatsızım ağrılarım geçmedi doktora gidemiyorum :utangac:utandığım için ne yapsam kızlar ben ölmeden teknoloji ilerlesede şu muayeneler daha kolay olsa neolur:bbo:

tuğbacım lahana kapsülünü kullananlar bu sitede konu açmışlardı bir bak canım oraya bi ara okumuştum memnun olanda var olmayanda
ama ben hiç birine güvenmiyorum sonuçta onları kullansanda diyet yapmadan hiçbiri etki yapmıyor diyet yapabildikden sonrada onlara ne gerek var para tuzakları bahsettigin öbür şey ilkdefa duydumCADIARZU ama okadar saçmalık olurmu nasıl inanırlar bilmem millet sihirli dizileri izleye izleye gerçekle:kızgın: hayali karıştırmaya başladı heralde
1 gecede 3-4 kilo verilmesi sence nekadar gerçekci bunlar etkili olsaydı dünyada 1. hastalık şişmanlık obezite olurmuydu :sm_confused:

tuğbacım ayrıca kilon için zaman olarak hedef belirleme öyle ben şu zamanda şunu yapıcam desem asla olmaz inşaAllah Rabbim diler kolaylık verirse olura alıştır kendini olmasa bundada bir hikmet vardır düşün ümidini kırma çok takıntı yaptınmı zor gelir sana sabrın azalır zamana yay yaza kadar verirsin inşAllah canım

bi hikaye anlatıyım sana nasrettin hoca bir sabah kalkmış eşine hanım bugün yağmur yağarsa kızıma yağmazsa tarlaya gidicem demiş
eşide bey inşaAllah de demiş hoca inşaAllahı maşaAllahımı var bunun yağarsa kızıma yağmassa tarlaya gidicem işte demiş
çıkmış yola yolda timurun askerlerine raslamış hocaya adres sormuşlar hocada kafasıyla işaret etmiş askerler kızmış hocaya geç önümüze götür demişler gittikleri yer 3 gün sürmüş
hoca dönmüş eve kapıyı çalmış eşi içerden kim o diye bağırmış hocada inşaAllah ben geldim demiş

inşaAllah verirsin

Son düzenleme:
canım bende hiç inanamıyorum .bunlar bence para tuzağından başka bişey değil.ama arkadaşım kafya koymuş bi ayda 10 kilo vermek istiyo.kaynı evlenicek.bıktım kilodan diyo.anlıyacağın bi nevi bunalımda şuanda.hani daha önce bahsetmiştim sadece elma maden suyu ve akşamda haşlama sebze yiyen arkadaşım.

kızlar ben geldim
içim rahat etmedi kilomu yazayım
yarın çok yoğunum giremeyebilirim oğlanda bırakmıyo zaten
500 gr vermişim bu hafta idare eder feğilmi en idalai de bu zaten ama acele ediyorum işte

anam ne çok gelen olmuş buraya oturdum bi heves neler kaynattınız diye bi bakmışım 2 sayfa anca dolmuş
heyyy 14. takım kendimize gelelim
adaşım önce sana diyorum çok inançlı bi insan oldugunu biliyorum ALLAH istemedikten sonra kimse hiç bişey yapamaz
ALLAH ım sen yardımcım ol şu kilolarımı su gibi veriyim de ve her yediğinden sonra bu bana hiç kilo yapmıyo aksine yaglarımı eritiyo diye düşün çok işine yarıcak bak canım bi işte inanç niyet oldummu işin yarısı hallolmuş olur
bana gelince bütün gün bişey yemedim 2 galete ve peynir domatesten başka saat 5 gibi kabak tatlısı yapmıştım bi 3 e 2 cm boyutunda kabak attım agzıma sonra 7 de de 1 tane palamut yagsız fırında bol salata ve 3 kaşık kuru fasülye yedim
ilerleyen saatlerdede yarım fincan 2si1 arada içtim
anam ben bugün hiç meyve yememişim ya şimdi yazarken anladım neyse
ben yatar kızlar bu sabah valla 66 kilo çıktım ama sabah ola hayrola ben 12 ye kadar gelirim gelmessem 66 yazarsınız belki 67 çıkarım sabah cuma yarışmasıya bu o yüzden
ayyy saçmaladım uykum var daha yatsıyı kılıcam

bu arad c.tesi günüde diğer görümcem gelicek haberiniz olsun hafta sonu gene doluyum evime ilk geliyo 2 aydır o yüzden 1 gün kalıcak pazar günü geç giderler
ne yediğimi yazmak için girmeye çalışacam bonjurr

Hayırlı Cumalar kızlar
bu sabah erkencıgım
butun ıslerı bıraktım lısteyı hazırlamaya geldım
dun ogleden sonra mısafırım geldı hıc gıremedım, gecmısıde bı okuyayım

sabah besı bıryerde cayımı ıctım, lısteyı hazırlayım kahvaltımı yapcam

canlar hayırlı sabahlar yine siftahı ben yaptıma.s.
çok şükür yarım kilo vermişim hihoyyyt ibre 61e yakın ama ben djitalde tartılmadığım için gram belli degil yine yarımdır sayıyorum çok açım dünden daha fazla olamaz yerimseniben
neyse bukadarınıda ummuyordum pazartesi tartı 64 gösteriyordu egzersize bir başlayabilsem bugünde yapamam çok yoğunumfisfisfis

Hayırlı Cumalar kızlar
bu sabah erkencıgım
butun ıslerı bıraktım lısteyı hazırlamaya geldım
dun ogleden sonra mısafırım geldı hıc gıremedım, gecmısıde bı okuyayım

sabah besı bıryerde cayımı ıctım, lısteyı hazırlayım kahvaltımı yapcam

Hayırlı cumalar sanada :1hug:
siftah yaptım derken meger benden önce msjın gelmişkaydirigubbakcemile3

kolay gelsin :teselli:
ben kaçar kaydirigubbakcemile4evim kalmış gidiyor toparlıyımda gitmesin bi ara gelirim

buarada sirkeli suyumu içtim kahvaltı domates salatası 1 dilim ekmek yerim yanında peynirde olabilir

Son düzenleme:
14. takım **93.etap**

nukeray (61.0 /60.5/0.5/0.82% )
serince84 (/69.0//% )
s2000( /69.0/68.3/0.7/1.01% )
sumilat( /60.3 //% )
haysem ( 62.0/61.5/0.5/0.81% )
rose14 (83.0//% )
neslihan ( 71.7//% )
psoriasis( /62.3 //% )
eylulce( 85.0//% )
spagot(/66.1 //% )
begum(75.3//%)

14.TAKIM TOPLAM KILO (764.7//%)

Hayırlı cumalar sanada :1hug:
siftah yaptım derken meger benden önce msjın gelmişkaydirigubbakcemile3

kolay gelsin :teselli:
ben kaçar kaydirigubbakcemile4evim kalmış gidiyor toparlıyımda gitmesin bi ara gelirim

buarada sirkeli suyumu içtim kahvaltı domates salatası 1 dilim ekmek yerim yanında peynirde olabilir

eee tabııı hergun senmı sıftah yapacaksın canım:roflol:
bugunde ben actım dukkanılaelaelaelaelae

slm arkadaslar ... s2000 bende 600gr vermisim ama sen 500 hesapla yeni kilom 84.500 ... bu arada ben bugun tekrar anneme gidecem pazara kadar yokum arkadaslae gecmis olsun dilekleriniz icin tsk annem hala hastanede sonuclari bekliyoruz

hayırlı cumalar canlar.malesef benim kilom aynı.diskalifiyemi oldum artık.nolur alıştıra alıştıra söyleyin.benim vijdanım rahat ama ben elimden geleni yaptım çünkü.ama nolur bana biraz daha zamn verin.eğer takımdan atılır. sonrada kilo alırsam sinirden vebali size heeee.haydi bakalım diskalifieye edin edebilirseniz.
bananee kızm gitmiyom ben bi yereee.allah allaaaaahhhhhhh.verecez dedik heralde.öyle yada alllahın izniyle gitcek bu kilolar.gerekirse sadece suyla yaşıycam.bakın bugünb sabah sadece domates tere ve maydonoz yedim mesela.bişrazdan elma sonra greyfurtyiycem akşamda ya bişey yemiycem yada sadce salta yiycem.

Kızlar Neslıhanla telefonda gorustum gelemıyecekmıs
hepınıze selamı var a.s.
kılosu aynıymıs

Tugbacıgım senı zayıflatmadan bıryere gondermeyız canım kolay kolay dıskalıfıye olmazsın merak etme cok gayret gosterıyorsun sen boyle devam et bakalım zayıflıyonmu zayıflamıyonmu gorecezsositososito

Back