• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

maşallah akrep çok iyisin ama zayıflamak seni bi tuhaf etti heralde bacım.ne kız o resim öyle bizi günaha sokuyon.her mesajını okuyunca guslmü etcez.değiştir onu beee.çok iğrenç biresim bence.tabi sen beğeniyosan dursun ama vebali sana cicim.

Akrep bencede çok çirkin resim o ne bee midem bulandı
kızlar katılıyorum size resim konusunda kaydirigubbakcemile5

Bu arada geçmişi okuyamadım dünden bu yana tüm arkadaşlarımı kutluyorum 4. olmak da ıyı

haticem kız iyi gidiyosun sayenizde 4.lük kızlar bende yine aşırı yemek istegi oluştu

bu haftayı hep yemekle geçirdim bu gün kahvaltı yapmadım arkadaş doğum etti oraya gittim orda 5-6 tane dolma salata küçük dilim kek yedim geldim kapuska yapıyorum akşama

Selam kızlar rosecım nasılsın
allaha şükür iyiyim canım .doktor bi antidepresan ilça vermişti o beni tamemen uyuşturdu elimi kolumu zor hareket ettiriyorum.durmadan uyuyasım geliyo.haa buarada maşallah sana.çok iyi gidiyosun canım.az kaldı hedefine.
dıyetısyen yıyebılırsın dedıyse ye bence canım bırkac kasıkdak bırsey olmaz
ha buarada dıyetısyenın verdıgı dıyete uyuyormusun nasıl dıyet bıldıgımız klasık dıyetlerdenmı-tatlicadiarzu-

sibelcim diyetisyen aynene şuan bildiiğimiz ve yaptığımız şeyleri verdi.zaten bilipte uygulamadığımız veya kısmen yaptığımız şeyler.ama ben sabh 1 dilim kepek ekmeği yerdim o 3 dilim verdi. ama ben tabi yine 1 dilim yerim.3 dilim ekmeği neyle yiycem anacım.çek bee.bildiğimi yapmaya devam.zaten onunkide bizim uygulamalarımızn aynısı.bide başka bi diyetrisyene gitcem:bbo:delikafaduldenkafamçokkarıştı

slm arkadaslar ... s2000 ozur dilerim nelsihana ozel msj birakip gitmistim ben kilo ayni diye annem fenalasmis persembe acil yanina gitim bizim eve 45 km annemler anca bugun geldim tekrar ozur dilerim.......

kizlar ben geldim yine kucuk bir kacamak yaptim
bu arada kizlar size bir haberim var bugun biraz uzuldum
begum arkadasimizin babasi rahatsizlanmis cok zor gunler gecirmisler halada geciriyorlarmis
ameliyat felan olacakmis babasi oyuzden giremiyecekmis kendisiyle tlf da konustum
zaten anladim birseyler oldugunu cunku begum gerceten takim konusundaa cok duyarlidir oyuzden korkmustum birsey var bunda diye korktugumda hakliymisim
kendisi izinli ama ne kadar surer bilmiyom
haber verim dedim

maşallah akrep çok iyisin ama zayıflamak seni bi tuhaf etti heralde bacım.ne kız o resim öyle bizi günaha sokuyon.her mesajını okuyunca guslmü etcez.değiştir onu beee.çok iğrenç biresim bence.tabi sen beğeniyosan dursun ama vebali sana cicim.
şeker o gaciyi gördükçe onun gibi dümdüz bi karnım olsun diye spora koşuyorum acaip hırs yapıyor bende.kız neden gusl alcenki anlamadım bunu
Akrep bencede çok çirkin resim o ne bee midem bulandı
iyiya işte iyilik ettim size..mide bulantısı yemek yedirmez dimi şeker
slm arkadaslar ... s2000 ozur dilerim nelsihana ozel msj birakip gitmistim ben kilo ayni diye annem fenalasmis persembe acil yanina gitim bizim eve 45 km annemler anca bugun geldim tekrar ozur dilerim.......
geçmiş olsun şeker

ozur dıleyecek bırsey yok canım Neslıhan ogun soylemıstı sen ona ozel msj atmıssın
cok gecmıs olsun canım ınsallah annen ıyıdır

kizlar ben geldim yine kucuk bir kacamak yaptim
bu arada kizlar size bir haberim var bugun biraz uzuldum
begum arkadasimizin babasi rahatsizlanmis cok zor gunler gecirmisler halada geciriyorlarmis
ameliyat felan olacakmis babasi oyuzden giremiyecekmis kendisiyle tlf da konustum
zaten anladim birseyler oldugunu cunku begum gerceten takim konusundaa cok duyarlidir oyuzden korkmustum birsey var bunda diye korktugumda hakliymisim
kendisi izinli ama ne kadar surer bilmiyom
haber verim dedim

arada boyle kacamak yap ıyı oluyor canım ozluyoruz senı zaten kımsenın pek ugradıgı yok
begume cok uzuldum ınsallah ıyı olur babası
begumude en kısa zamanda aramızda gormek ıstıyoruzz...

Son düzenleme:
eylülcüm çok geçmiş olsun canım.aynı zamnda begüm arkadaşımızın babasına da geçmişler olsun.allah hastaların şifasını versin inşallah.
gelelim akreeep sana.canım motive olmak için şu resmin edeplisini bulamadınmı?illaki dümdüz olduğunu anlamak için çıplak mı görmek gerekiyo.edep yaa huuu..
kadınlarında birbirlerine haram olan yerleri var canım.hele gayrı müslim birini çıplak görmek resmine bakmakta öyle guslü bozuyo.ayrıca unutkanlığa sebep oluyo.inanan sayfaya girmek girmek istemiyorum.senin bu resim beni kkdan uzaklaştıracak.git şunun üstünü giydir.çok hoşuna gidiyosa bu rsim çıktısını alıp buzdolabına yapıştır canım benim.tekraar söylüyorum:

edep yaaa huuuu.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

giydirdim şeker oldumu:)))))))))

:tomato:eh işte ama bide elbise giydir şuna.pek omamış yani anlıyacağın
kız şunların namuslu edeplisini bulsana.elini başını doprudürüst tutanını.yokmu.noldu sana bee.git kızım sen biraz bişeyler yee kilo al.zayıflamak açlık seni baştan çıkarcak anam git bişeyler ye.kaydirigubbakcemile

:tomato:eh işte ama bide elbise giydir şuna.pek omamış yani anlıyacağın
kız şunların namuslu edeplisini bulsana.elini başını doprudürüst tutanını.yokmu.noldu sana bee.git kızım sen biraz bişeyler yee kilo al.zayıflamak açlık seni baştan çıkarcak anam git bişeyler ye.kaydirigubbakcemile
canım benim yaaaŞeniz
zaten bugün epey tozuttum acaip yedim
ama her hafta sonu yaptığım bu şaşırtmaca politikası
:roflol:hadi yaa kilo alim öylemi
o kadar verdim hiç alırmıyım bi dahaa pışşıııık:dilcikar:lülülülülülü

kızlar hiç musait olamadım valla söz yarından sonra burdayım
şimdi çıkmam gerekiyo aklımdasınız ama valla
diyetide 2 dilim kek harici bozmadım bide 2-3 kaşık irmik helvası yedim
ama bugün saat 11 de bi cıktık saat 9 da eve geldik görümcemle ohhh bi gezmişiz alışveriş yapmışız
bu gezme sayesinde dün yediklerimden eser kalmadı valla kalcalarım agrıyo yürümekten çokta soguktu
kaban aldım kendime hemide 40 beden darısı şu 10 kiloya bi gitseler hayırlısınla
eylülcüm annene geçmiş olsun canım begüm babanada geçmiş olsun canım rabbim nerde hasta varsa yar ve yardımcısı olsun

Son düzenleme:
kızlar hiç musait olamadım valla söz yarından sonra burdayım
şimdi çıkmam gerekiyo aklımdasınız ama valla
diyetide 2 dilim kek harici bozmadım bide 2-3 kaşık irmik helvası yedim
ama bugün saat 11 de bi cıktık saat 9 da eve geldik görümcemle ohhh bi gezmişiz alışveriş yapmışız
bu gezme sayesinde dün yediklerimden eser kalmadı valla kalcalarım agrıyo yürümekten çokta soguktu
kaban aldım kendime hemide 40 beden darısı şu 10 kiloya bi gitseler hayırlısınla
eylülcüm annene geçmiş olsun canım begüm babanada geçmiş olsun canım rabbim nerde hasta varsa yar ve yardımcısı olsun

HEMİDE 40 BEDEN ALDIN GÜLE GÜLE GİY CANIM YAKIŞIR SANA:nazar:
bizde bu gün alışverişe çıktık senelerden sonra ilk defa vitrinlere sinir olmadan baktım biraz daha kilo vermek istiyorum yeni kıyafetler almak için egzersize ağırlık verdim gidip gelip mekik çekiyorum plates yapıyorum

Eylülcüm annene geçmiş olsun canım Allah şifa versin
Begüm canım seninde babana geçmiş olsun inşallah sağlıklarına tez vakitte kavuşurlar

Neslihancım
kayınpederin ne zaman gidiyo :jeyyar:canım
kayınvaliden yokmu tek mi geldi
sakın yemeği fazla kaçırma haaaa

ben haftasonu normal yiycem pazartesi başlıycam diyete hedef kilomuda 55 e çektim:tomato:

gecmis olsun dilekleriniz icin hepinze teker teker tsk etim canlar.... annem biraz daha ii persembe fenalasmis cuma gunu babam icin mevlut okutuk yemek verdik cok kalabalikti 80 kisi vardik evde cok guzel gecti ferahladik biraz ailecek..... bana gelince bu hafta cok kotu gecice doru dusrust yemek yemesemde rejim alt ust oldu ama yarin toparlaycam yaza az kaldi serince bizde ins 40 bedenleri goruruz:Saruboceq: begum sana gecmis olsun allah yardimciniz olsun....

Kızlar hayırlı sabahlar dün yine akşam çat kapı misafirim geldi ondan çok ben yedim zaten bahaneye bakıyordum -tatlicadiarzu-
kızlar bu hafta rejimi bozdum çoğu aparatif şeyler yemiştim pek sebze kafamçokkarıştıyemedim mahvetti beni hemoroidim azdı çok kötüyüm ağrılarım var tuvalete zor çıkıyorum kabızlık problemim var tartı 2 kg fazla gösteriyor :bbo:bu sabah kahvaltı yapmadım 2 kaysı 2 büyük bardak ılık su içtim egzersizde yapmıyorum acele hazırlamam gereken çeyiz işlerim var onunda sitresi iyce rahatsızlığımı tetikledi :çok üzgünüm:

Tuğbacım zayıflayınca alışverişde çok zevkli oluyor degilmi bende yanından geçemedigim bedenlere artık alıcı gözüyle bakıyorum
eylülce Allah kabul etsin mevlüdünüzü

günaydın herkese
neslihanın yoklugu nasıl belli oluyo cogumuz gayet yemişiz neslihan gittiginden beri ben de buna dahilim..:utangac:
ama bugunden itibaren artık bi düzene sokmam gerek yediklerimi abartmasam da çok abur cubur yedim tutamadım agzımı :utangac:

Back