- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #23.161
slm kızlar akşam arkadaşa gittim ya bir kasa patates salatası, bir dilim yaş pasta yedim ben:26:
beni dürtün ya ben kendime gelemiyom :18:
herkese günaydın kızlar.. dükkan erken açılmış çoğu kişi yazmış kilosunu.. ben şu 4 gündür dikkat ediyordum yediklerime ama az da olsa gittiğini gördüm.. kilo veren bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum yüryün be kim tutar sizi
bu hafta giden 400 gr.. yeni kilom 70.1... tartı bi ara 69.4de durmuştu ama geri aldı onu
ayrıca sabah regl olmuşum
reglden sonra kendini 69 bil
dün benim ödüm patladı valla 62yi görünce ama bağırsak problemiymiş, kuru erik incir işe yaradı biraz da su attım getti kilolartakımın durumu iyi bu hafta inşallah.
ay inşallh canım ya.. ben hep dikkat edicem regl döneminde de ama asıl problem reglim 10 gün sürüyor. yani gelecek bildirimde almış bile görünebilirim. gerçek kilom daha sonra ortaya çıkacaktır.. zaten reglim çok düzensiz bu gelen reglmi değil mi o bile belli değil.. neyse hayırlısı..
canım sen hamilelğin kaçıncı haftasındasın peki???
bugün pek kimse yok. bu hafta 5. olmuşuz kızlar
iyi geceler kızlar
bilmiyorum takımdan atıldım mı gelelim başıma gelenlere dün diyetisyen diye çıktım yola mutlu mesut anlatmıştım bel fıtığım var diyetisyenle görüşme esnasında benim oğlanda yanımdaydı ve oğlum her çocuk gibi yaramaz bir ik kere kapıyı sertçe kapadı dyt çok yüksek sesle bir daha bunu getirme başım kaldırmıyor bana güzel bir fırça ne olduğumu anlayamadım neyse bende moral bozuk çıktım arabaya yusufun arabasını koyarken belim öyle bir tutuldu ki anlatamam bu gittiğim hastane eşimin daha önce çalıştığı hastane eşim beyin cerrahı arkadaşını aradı hemen beni yatrdılar oğlum kıyametleri koparıyor anlatamam o anları akşam babam geldi yanıma o gece orda kaldık sabah kapıcımız aradı esra hanım evinizden alt kata su akıyor sanırım evinize su basmış sabah babamla geldik babam sen gelme kızım dedi ama babam anlamaz su basılmış evden neyse bana temizliğe gelen bir bayan var sağolsun o temizledi suları allahtan bekir efendi vanayı kapamışta daha fazla su basmamış bulaşık makinasının ordan gelmiş su mutfak antreler mahvolmuş anlıycanız hepsi arka arkaya geldi .....
o diyetisyenin ben kafasını .......terbiyesiz ne demek kafam kaldırmıyo kurban olsun yusufaa bi de bu insan orda çalışıoyaa...şimdi nasılsın belin ne durumda herşey üst üste gelmişş çok iyi bilirim o su basması durumunu allahtan bi yardımcı varmış napardın o belinle...çok çok gecmiş olsun canımm...iyi geceler kızlar
bilmiyorum takımdan atıldım mı gelelim başıma gelenlere dün diyetisyen diye çıktım yola mutlu mesut anlatmıştım bel fıtığım var diyetisyenle görüşme esnasında benim oğlanda yanımdaydı ve oğlum her çocuk gibi yaramaz bir ik kere kapıyı sertçe kapadı dyt çok yüksek sesle bir daha bunu getirme başım kaldırmıyor bana güzel bir fırça ne olduğumu anlayamadım neyse bende moral bozuk çıktım arabaya yusufun arabasını koyarken belim öyle bir tutuldu ki anlatamam bu gittiğim hastane eşimin daha önce çalıştığı hastane eşim beyin cerrahı arkadaşını aradı hemen beni yatrdılar oğlum kıyametleri koparıyor anlatamam o anları akşam babam geldi yanıma o gece orda kaldık sabah kapıcımız aradı esra hanım evinizden alt kata su akıyor sanırım evinize su basmış sabah babamla geldik babam sen gelme kızım dedi ama babam anlamaz su basılmış evden neyse bana temizliğe gelen bir bayan var sağolsun o temizledi suları allahtan bekir efendi vanayı kapamışta daha fazla su basmamış bulaşık makinasının ordan gelmiş su mutfak antreler mahvolmuş anlıycanız hepsi arka arkaya geldi .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?