- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #23.181
Offf,çok geçmiş olsun canım ya.Diyetisyenine çok kızdım.Çocuk bu ya,bu kadar da mı hoşgörümüz kalmadı insan olarak. Gerçekten üstü üste gelmiş herşey,inşallah üstüste de güzelleşir herşey,dualarımız seninle.iyi geceler kızlar
bilmiyorum takımdan atıldım mı gelelim başıma gelenlere dün diyetisyen diye çıktım yola mutlu mesut anlatmıştım bel fıtığım var diyetisyenle görüşme esnasında benim oğlanda yanımdaydı ve oğlum her çocuk gibi yaramaz bir ik kere kapıyı sertçe kapadı dyt çok yüksek sesle bir daha bunu getirme başım kaldırmıyor bana güzel bir fırça ne olduğumu anlayamadım neyse bende moral bozuk çıktım arabaya yusufun arabasını koyarken belim öyle bir tutuldu ki anlatamam bu gittiğim hastane eşimin daha önce çalıştığı hastane eşim beyin cerrahı arkadaşını aradı hemen beni yatrdılar oğlum kıyametleri koparıyor anlatamam o anları akşam babam geldi yanıma o gece orda kaldık sabah kapıcımız aradı esra hanım evinizden alt kata su akıyor sanırım evinize su basmış sabah babamla geldik babam sen gelme kızım dedi ama babam anlamaz su basılmış evden neyse bana temizliğe gelen bir bayan var sağolsun o temizledi suları allahtan bekir efendi vanayı kapamışta daha fazla su basmamış bulaşık makinasının ordan gelmiş su mutfak antreler mahvolmuş anlıycanız hepsi arka arkaya geldi .....
selam kızlar ....çok şükür eşim geldi elinde iki valizle hemen makinaya attım kirlileri belim ağrıyor ama dinlenmek gibi bir lüksüm yok beyin cerrahı ısrarla ameliyat diyor eşimde hayır bende istemiyorum ameliyat olmayı çekebildiğim yere kadar çekicem,allah çektirmesinde dün yaşadıklarma bak ya ve benim doğum günümde şaka yaptı hayat bana .........
vet nde gördüm.. çok istikrarlı bi takım değiliz...bi 1. olamadık yaaa
:
5.olmuşuz aslında hiç fena sayılmazdıkk napalım canımız saolsunnn...gülçin gitti heralde kocasının kollarınaaaslı valla dayak istiyon sen hadi ezgi hamile sen kalp vakfının diyetlerine bi baksana güzel şeyler varr...
iyi geceler kızlar
bilmiyorum takımdan atıldım mı gelelim başıma gelenlere dün diyetisyen diye çıktım yola mutlu mesut anlatmıştım bel fıtığım var diyetisyenle görüşme esnasında benim oğlanda yanımdaydı ve oğlum her çocuk gibi yaramaz bir ik kere kapıyı sertçe kapadı dyt çok yüksek sesle bir daha bunu getirme başım kaldırmıyor bana güzel bir fırça ne olduğumu anlayamadım neyse bende moral bozuk çıktım arabaya yusufun arabasını koyarken belim öyle bir tutuldu ki anlatamam bu gittiğim hastane eşimin daha önce çalıştığı hastane eşim beyin cerrahı arkadaşını aradı hemen beni yatrdılar oğlum kıyametleri koparıyor anlatamam o anları akşam babam geldi yanıma o gece orda kaldık sabah kapıcımız aradı esra hanım evinizden alt kata su akıyor sanırım evinize su basmış sabah babamla geldik babam sen gelme kızım dedi ama babam anlamaz su basılmış evden neyse bana temizliğe gelen bir bayan var sağolsun o temizledi suları allahtan bekir efendi vanayı kapamışta daha fazla su basmamış bulaşık makinasının ordan gelmiş su mutfak antreler mahvolmuş anlıycanız hepsi arka arkaya geldi .....
selam kızlar. yağmurlu bir istanbuldan yazayırum size. ben geri dönmek istemiyorum ankaraya yaa.bu arada eşimin evindeki tartı daha zayıf tartıyo ben onu benimkiyle değiştirsem bi hile yapıp hftaya 1. oluruz.öperim hepinizi byeee
Canım bisikletler şu anda çok uygun fiyatlı,akakçe den bakabilirsin,90 liradan başlıyor.Benim hem koşu bandım hem bisikletim var ama,bisiklet de adım esnasında bele baskı yapıyor yürüyüş gibi.Genelde bel rahatsızlığı olanlar korse kullanıyor spor yaparken,elbette doktora danışmak lazım.18487902]kızlar koşu bandım var ama annemlerde ben bir ordayım bir burda ve şu ara bel yüzünden yürüyemiyorum bisiklet almayı düşünüyorum kullanan ve memnun olan varsa fikir bekliyorum...
eşim sabah geldiğinde bana sarıldı ve kaldırmak istedi sen ne kadar zayıflamışsın dedi adam 1 aydır görmüyor beni çok mutlu oldum ama çok üzgünüm yarın gidecek yusuf ne kadar özlemiş babasını adam azıcık yanıma gelse hemen ortamıza yatıyor beni kıskanıyor kerata
kızlar koşu bandım var ama annemlerde ben bir ordayım bir burda ve şu ara bel yüzünden yürüyemiyorum bisiklet almayı düşünüyorum kullanan ve memnun olan varsa fikir bekliyorum...
Bu arada Aslı'cım elbette söylediklerinde çok haklısın,kilo verme mutlaka ve mutlaka vücut o yeme oranına ve spor miktarına alışınca durur.Duran kiloyu hareketlendirme yöntemleri kullanmak gerek o durumda.Örneğin kalori azaltma,spor arttırma,detoks gibi ya da şok diyetler 2-3 günlük.Biliyorsun ben de diyete başladığımda neredeyse 105 kiloydum;buna rağmen ne ilaç kullandım,ne de sağlıklı olanını denemeden şok diyete başvurdum.İnan ki sistemli olunca gidiyor.Takım 2. olmuş,yahut 12. olmuş mesele değil.Mesele hepimizin istikrarla diyetine sarılması,daha mutlu ve daha özgüvenli olması.Benim 2 aydan sonra kilo verişim bugünlerde yavaşladı mesela.Ben de sporu arttırdım,durursa daha da arttırıcam.Yine durursa pes etmeden,diyeti bozmadan hareketlenmesini bekliycem.Almamak bile bizim için avantaj diye düşünüyorum Aslı'cım,bilmem katılır mısın düşünceme.
günaydın kızlar.iyi pazarlar:)nasılsınız bugün.ben kendime yeni masa üstü klavyesi alıp laptopa taktıım için artık yazılarım düzeldi.ben biraz rahatsızım.1 haftadır griptim.şimdi bir de üstüne ayıptır sölemesi ishal oldum.karnım agrıyo sürekli.çocuklara ders anlatıım sesimi duyurıım die gripli halimle bağırdım.sesim çıkmıyo..öğretmenlikte ilk günüm çok güzeldi.umduğum kadar korkunç deildi.çocuklar beni görünce neye uğradığını şaşırdılar.diğer sınıftan bir çocuk dersime girmek istedi düşünün artık:)) güzel geçti çok gurur vericiydi.Allahım kadrolu olarak öğretmenlik yapmayı nasip etsin..
kahvaltı yapmadım daha.kardeşimin sınavı vardı onu bekliyoruz..yapınca ne yediğimi sölerim.görüşürüz kızlar:)
ben geldim kahvaltidada tost yedim ve ayran ictim ara ögünde ne yicem hic bir fikrim yok ama tostu fazla kacirdim sanirim
saol canım benim branşım Türk Dili ve Edebiyatı.Lisede 2 farklı derse giriyorum.Türk Edebiyatı,Dil ve Anlatım..:)geçmiş olsun canım. inş biran önce atanırsın. senin branş neydi ben unuttum :26:
Tamam canım,hazırlarım.O kadar kendimi buluyorum ki sözlerinde.Aşıkken,bir başarı kazanmışken,hayatım yolundayken yani mutluyken tek lokma yiyemez,hızla kilo verirdim.Ne zaman birşeye üzülmüşsem,kızmışsam,hayal kırıklığı yaşıyorsam yemeğe saldırırdım.2010 hayatımın en kötü yılıydı,kaybedişlerimin en hızlı ve çeşitli olduğu yıl.Ve benim 85 kiolodan 105 kiloya çıktığım yıl.Diyeceksin ki bu yıl herşey düzeldi mi diyet kararı alırken?Hayır,bütünüyle değil ama,bakış açım değişti.Kilo fazlalığının hayatımda ne büyük bir eksiklik ve geç kalmışlık oluşturduğunu farkettim.Dünyanın benim koşullarıma,yazgının benim -eğer-lerime duyarsız olduğunu.Cümlelerimdeki öğelerin yerlerini değiştirdim.Bir yoluna girse hayatım,kalbim,beynim huzuru yakalasam kilo vericem cümlesinin öğelerini.Yeni cümlem şöyle:Kilo verince hayatım,kalbim ve beynim huzuru yakalayacak.Hemen hemen aynı kilodayız canım benim ve hemen hemen benzer yaşanmışlıklara sahibiz.Gel beraber aşalım bu gidişatı...bu arada nev81 26 mart -1 nisan arası yoklamasını sen yapıyorsun canım unuttum ben
haklısın canım benim sorunum psikolojik. ben diyetisyenden önce bir psikoloğa gitmem lazım. en ufak bişeyde altüst oluyorum. benim mutlu olmam lazım ki kilo vereyim. mutlu edin beni çabuk
iyi geceler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?