• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben geldim:39:
sabah bir kasarli omlet yedim ve iki dilim ekmek +domates salatalik olmassa olmaz cayim (siyah cay yesil cay midemi bulandiriyor icemiyorum malesef)
Öglen patlican biber türlüsü bir tabak bir dilim ekmek ile
az öncede bir kase cacik yedim:131:
benden bu kadarlik cuma sabahimi tartiliyonuz:26:

evt cnm cum gündüz trtılıorz eger cum işimiz vrs perş den yzıorz:)

iyi akşamlar kızlar........

akşam menüm

yağsız tuzsuz mercimek çorbası
bol yağsız salata
2 yemek kaşığı kıymalı yumurta

bugün tapu işimi hallettim sonra migrosa gitttim alışveriş yaptım birde kendime kahve söyledim,moralim çok bozuk bugün belimde aynı,yarın diyetisyene gidicem heyecanlıyım ne olmuş ........

ben geldim:39:
sabah bir kasarli omlet yedim ve iki dilim ekmek +domates salatalik olmassa olmaz cayim (siyah cay yesil cay midemi bulandiriyor icemiyorum malesef)
Öglen patlican biber türlüsü bir tabak bir dilim ekmek ile
az öncede bir kase cacik yedim:131:
benden bu kadarlik cuma sabahimi tartiliyonuz:26:

evet canım cuma tartılıp öğlen 12 den önce bildiriyorsun kilonu. eğer cuma öğle 12 den önce bildiremiyorsan perşembe akşamı bildiriyorsun

en de geldim.kşm yemekte etli nohut vrdı.ekmeksiz 1 tk yedm turşuyl.ugün trtıldım 65 olmusum:):) hstlık kilo verdirdi 2 günde

maşallah :nazar:

iyi akşamlar kızlar........

akşam menüm

yağsız tuzsuz mercimek çorbası
bol yağsız salata
2 yemek kaşığı kıymalı yumurta

bugün tapu işimi hallettim sonra migrosa gitttim alışveriş yaptım birde kendime kahve söyledim,moralim çok bozuk bugün belimde aynı,yarın diyetisyene gidicem heyecanlıyım ne olmuş ........

ne tapusu bu merak ettim bak :52:

aslıcım oturduğumuz evi krediyle almıştık borcu bitti bir sene önce, benim sorumsuz kocam bankanın koyduğu hipoteği kaldırmadı ben hallttim her zaman ki gibi bu hafta ev vergilerinide halledicem silivride bir evimiz daha var alındığından beri onun vergiside ödenmedi cuma bu evin haftaya da silivrinin vergisini ödeyeceğim.......

immm cnm ben iyiyim sen napıosun ne zamandır göremedim seni özledim kız bu arada askerimi yolladım bugün :97::97:

en de iyiyim cnm cum günü endüstri meslek lisesinde erkek :( edeiyt öğretmenliğine şlıcm onun heyecnı içindeym.2.5 y fln ypcm yine de heyecn yptm korku vr irz.cnm tez kvusrsunuz inş.enimki de 2 hfty gelcek ynm ve eni 65 kilo görcek:):) en son 73 civrı görmüştü..

en de iyiyim cnm cum günü endüstri meslek lisesinde erkek :( edeiyt öğretmenliğine şlıcm onun heyecnı içindeym.2.5 y fln ypcm yine de heyecn yptm korku vr irz.cnm tez kvusrsunuz inş.enimki de 2 hfty gelcek ynm ve eni 65 kilo görcek:):) en son 73 civrı görmüştü..

ohhh çıtır görcek seni cnmm ne güsel :52::52::52:

moral bozukluğu bugün almam gereken kaloriyi düşürdü 927.2 kalori almışım bugün deve yesem midem bu kadar şişmezdi herhelde........

diyete başladığımdan beri yani yaklaşık bir ay oldu 4 kilo verdim ama aynada hiç farketmiyorum giysilerim biraz bollaştı ama gözüm anlamadı verdiğim 4 kiloyu sizde durum nasıl ?

diyete başladığımdan beri yani yaklaşık bir ay oldu 4 kilo verdim ama aynada hiç farketmiyorum giysilerim biraz bollaştı ama gözüm anlamadı verdiğim 4 kiloyu sizde durum nasıl ?

cnm en de fotolrdn nlıorm.ir de görenler sölüyor zyıfldımı.yoks öyle ynd nlymıorm en de.cünkü herzmn görüorz kendimizi frklı gelmio.

Canım ben de 2 ayda 8 kilo attım ama birkaç kişinin dışında farkeden yok.Çünkü hala montların içindeyiz ve eski kıyafetlerimizi giyiyoruz,bence mayıs gibi daha net farkedilecek.Ben nefes alışlarımın kolaylaşmasından anlıyorum,kıyafetlerimde aman aman değişim yok.

en de geldim.kşm yemekte etli nohut vrdı.ekmeksiz 1 tk yedm turşuyl.ugün trtıldım 65 olmusum:):) hstlık kilo verdirdi 2 günde

iyi iyi verin kiloları. bu vesile ile ben de kötü bir haber vericem size:5: ya ben 1,4 kg almış gözüküyorum:26: bağırsak problemim var son günlerde tansiyonum da çok düşüyo vücudum su mu tuttu ne anlamadım.önceki haftalara göre öyle çok da bişey yemedim. bu haftaki kaçamaklarım piknikte içtiğim 3 bardak fanta, cumaretsi günü yediğim 4-5 lokum ...ama pazartesi de 1,5 saat tempolu yürüyüş yaptım... karnım şişti, gazdı sazdı derken duba gibi görünmeye başladım. bakalım bağırsaklarım çalışsın diye bu sabah müsli, erik kurusu incir yedim, 2 bardak ılık su içtim, umarım işe yarar da yarın sabah takımı zarara sokmam:18:

günaydın kızlar,sabah tartıya çıktığımda çok şaşırdım çok güzel bir rakam gördüm yarın sabah söylücem yaşasıınnnn :9: tatilde kendimi tutmanın ödülü mutluyum....

saat 12.45 te randevum var diyetisyenimle bakalım diyetim değişecek mi?

sabah :56:
2 kayısı 2 bardak su
bir kase nesfit yedim

şimdi oğlanın kahvaltısını yaptırcam

Canım ben de 2 ayda 8 kilo attım ama birkaç kişinin dışında farkeden yok.Çünkü hala montların içindeyiz ve eski kıyafetlerimizi giyiyoruz,bence mayıs gibi daha net farkedilecek.Ben nefes alışlarımın kolaylaşmasından anlıyorum,kıyafetlerimde aman aman değişim yok.

evet esencim dar gelen kıyafetlerim çok rahat oluyor fakat normalde giydiklerimle çok farketmiyor haziranda yeni küçük cicilerimi almaya başlarım şimdi bişey almak istemiyorum çünkü daha sonra bol gelecek ay ne güzel yaaaaaa

Back