• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

iyi geceler kızlar
bilmiyorum takımdan atıldım mı gelelim başıma gelenlere dün diyetisyen diye çıktım yola mutlu mesut anlatmıştım bel fıtığım var diyetisyenle görüşme esnasında benim oğlanda yanımdaydı ve oğlum her çocuk gibi yaramaz bir ik kere kapıyı sertçe kapadı dyt çok yüksek sesle bir daha bunu getirme başım kaldırmıyor bana güzel bir fırça ne olduğumu anlayamadım neyse bende moral bozuk çıktım arabaya yusufun arabasını koyarken belim öyle bir tutuldu ki anlatamam bu gittiğim hastane eşimin daha önce çalıştığı hastane eşim beyin cerrahı arkadaşını aradı hemen beni yatrdılar oğlum kıyametleri koparıyor anlatamam o anları akşam babam geldi yanıma o gece orda kaldık sabah kapıcımız aradı esra hanım evinizden alt kata su akıyor sanırım evinize su basmış sabah babamla geldik babam sen gelme kızım dedi ama babam anlamaz su basılmış evden neyse bana temizliğe gelen bir bayan var sağolsun o temizledi suları allahtan bekir efendi vanayı kapamışta daha fazla su basmamış bulaşık makinasının ordan gelmiş su mutfak antreler mahvolmuş anlıycanız hepsi arka arkaya geldi .....
Offf,çok geçmiş olsun canım ya.Diyetisyenine çok kızdım.Çocuk bu ya,bu kadar da mı hoşgörümüz kalmadı insan olarak. Gerçekten üstü üste gelmiş herşey,inşallah üstüste de güzelleşir herşey,dualarımız seninle.

selam kızlar ....çok şükür eşim geldi elinde iki valizle hemen makinaya attım kirlileri belim ağrıyor ama dinlenmek gibi bir lüksüm yok beyin cerrahı ısrarla ameliyat diyor eşimde hayır bende istemiyorum ameliyat olmayı çekebildiğim yere kadar çekicem,allah çektirmesinde dün yaşadıklarma bak ya ve benim doğum günümde şaka yaptı hayat bana .........

selam kızlar ....çok şükür eşim geldi elinde iki valizle hemen makinaya attım kirlileri belim ağrıyor ama dinlenmek gibi bir lüksüm yok beyin cerrahı ısrarla ameliyat diyor eşimde hayır bende istemiyorum ameliyat olmayı çekebildiğim yere kadar çekicem,allah çektirmesinde dün yaşadıklarma bak ya ve benim doğum günümde şaka yaptı hayat bana .........

cnm ya cok üzüldüm :( doğum günün oldugunu da bilmiyordum.geçmiş doğum günün kutlu olsun.inş düzelir herşey..

selammm kızlarrr
roseberyy gerçekten herşey üst üste gelmiş inş bundan sonrada güzel şeyler üstüste gelir..ama neden ameliyat olmak istemiyosun böyle çok acı çekiyosun anladığım kadarıyla..
gelellim bana
sabah üç bardak su
kahvaltı yarım simit biraz peynir bir domates bir bardak çay...

Selam hanımlar.Bugünkü menüm,henüz akşamı yemedim ama menü belli,yazayım dedim.
2011-04-02 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
SABAH:
[1] Yumurta (yağsız pişmiş) 2 ADET 140
[2] pınar beyaz light 0.3 100 gr 60.3
[3] Domates 2 ADET 28
[4] Uno Denge Light Ekmek (22 gr) 2 dilim 78
ARA ÖĞÜN-1:
[5] Jacobs 3 in 1 2 adet 104
[6] Süt 0.2 LİTRE 136
ÖĞLE YEMEĞİ:
[7] Domates 2 ADET 28
[8] Form Çubuk Kraker 20 GRAM 66.6 (ARA ÖĞÜN-2 DEN)
[9] Yumurta (haşlanmış) 40 GRAM 63.2
[10] Patlıcan Salatası 0.2 1 porsiyon 38
[11] Beyaz Peynir (yağsız) 70 GRAM 70
[12] Uno Denge Light Ekmek (22 gr) 3 dilim 117
ARA ÖĞÜN-2:
[13] Elma 1 ADET 60
[14] havuç 2 adet 52
AKŞAM:
[15] Ispanak 150 gr 39
[16] danone tam yağlı yoğurt 50 gram 37
[17] Şeker (küp) 3 ADET 58.5
[18] Grissini (kepekli) 1 ÇUBUK(6.2GR) 25.68
[19] Uno Denge Light Ekmek (22 gr) 1 dilim 39
[20] Şeker (küp) 2 fincan çayla 4 ADET 78
Toplam : 1318.28 kal.
Ayrıca 2 yeşil çay,2 litre su ve sabah+akşam toplam 1.5 saat yürüyüş yaptım.Üzerimdeki 30 kilo fazlalık bavullarını hazırlıyordur inşallah.

Son düzenleme:
slm bacılar ben sivasa gittim yeni geldim okuma bayramı için bebelere kıyafet bakmaya. kızlarınki pahalı oluyo bakalım veliler ne diyecek.

vet nde gördüm.. çok istikrarlı bi takım değiliz...bi 1. olamadık yaaa
:

canım bence iyi takımız beni saymazsak tabi. hiçbir diyet takımı hep üstlerde olmaz çünkü diyetin doğasına aykırı bu. devamlı kilo veren biri belli bir süre sonra kilo vermesi yavaşlar ve durur. bu yüzden hep ilk üçde olamayız gibi geliyo bilmem yanlış mı düşünüyorum.

5.olmuşuz aslında hiç fena sayılmazdıkk napalım canımız saolsunnn...gülçin gitti heralde kocasının kollarınaa :1:aslı valla dayak istiyon sen hadi ezgi hamile sen kalp vakfının diyetlerine bi baksana güzel şeyler varr...

evet canım ben tam dayaklığım :26:

iyi geceler kızlar
bilmiyorum takımdan atıldım mı gelelim başıma gelenlere dün diyetisyen diye çıktım yola mutlu mesut anlatmıştım bel fıtığım var diyetisyenle görüşme esnasında benim oğlanda yanımdaydı ve oğlum her çocuk gibi yaramaz bir ik kere kapıyı sertçe kapadı dyt çok yüksek sesle bir daha bunu getirme başım kaldırmıyor bana güzel bir fırça ne olduğumu anlayamadım neyse bende moral bozuk çıktım arabaya yusufun arabasını koyarken belim öyle bir tutuldu ki anlatamam bu gittiğim hastane eşimin daha önce çalıştığı hastane eşim beyin cerrahı arkadaşını aradı hemen beni yatrdılar oğlum kıyametleri koparıyor anlatamam o anları akşam babam geldi yanıma o gece orda kaldık sabah kapıcımız aradı esra hanım evinizden alt kata su akıyor sanırım evinize su basmış sabah babamla geldik babam sen gelme kızım dedi ama babam anlamaz su basılmış evden neyse bana temizliğe gelen bir bayan var sağolsun o temizledi suları allahtan bekir efendi vanayı kapamışta daha fazla su basmamış bulaşık makinasının ordan gelmiş su mutfak antreler mahvolmuş anlıycanız hepsi arka arkaya geldi .....

çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın

selam kızlar. yağmurlu bir istanbuldan yazayırum size. ben geri dönmek istemiyorum ankaraya yaa.bu arada eşimin evindeki tartı daha zayıf tartıyo ben onu benimkiyle değiştirsem bi hile yapıp hftaya 1. oluruz.:9:öperim hepinizi byeee

dönme kal orda ankaraya ben gidiyim :27:

selam kızlar.....
menüm

sabah activianın kahvaltısı

ara 2 kuru incir elma
yeşilçay

öğle

tereyağsız pidesiz iskender yarım porsiyon

az öncede yeşil elma

eşim sabah geldiğinde bana sarıldı ve kaldırmak istedi sen ne kadar zayıflamışsın dedi adam 1 aydır görmüyor beni çok mutlu oldum ama çok üzgünüm yarın gidecek yusuf ne kadar özlemiş babasını adam azıcık yanıma gelse hemen ortamıza yatıyor beni kıskanıyor kerata

kızlar koşu bandım var ama annemlerde ben bir ordayım bir burda ve şu ara bel yüzünden yürüyemiyorum bisiklet almayı düşünüyorum kullanan ve memnun olan varsa fikir bekliyorum...

18487902]kızlar koşu bandım var ama annemlerde ben bir ordayım bir burda ve şu ara bel yüzünden yürüyemiyorum bisiklet almayı düşünüyorum kullanan ve memnun olan varsa fikir bekliyorum...
Canım bisikletler şu anda çok uygun fiyatlı,akakçe den bakabilirsin,90 liradan başlıyor.Benim hem koşu bandım hem bisikletim var ama,bisiklet de adım esnasında bele baskı yapıyor yürüyüş gibi.Genelde bel rahatsızlığı olanlar korse kullanıyor spor yaparken,elbette doktora danışmak lazım.
Benim de aslında kafamda liposakşın var,yazılışını bilmiyorum :59: Yaza kadar diyete devam edip,yazın sorunlu sırt,omuz ve baldır bölgelerimden yağ çektirsem diyorum,bilmiyorum sağlık açısından bi sakıncası var mu,araştırmak lazım.
Bu arada Aslı'cım elbette söylediklerinde çok haklısın,kilo verme mutlaka ve mutlaka vücut o yeme oranına ve spor miktarına alışınca durur.Duran kiloyu hareketlendirme yöntemleri kullanmak gerek o durumda.Örneğin kalori azaltma,spor arttırma,detoks gibi ya da şok diyetler 2-3 günlük.Biliyorsun ben de diyete başladığımda neredeyse 105 kiloydum;buna rağmen ne ilaç kullandım,ne de sağlıklı olanını denemeden şok diyete başvurdum.İnan ki sistemli olunca gidiyor.Takım 2. olmuş,yahut 12. olmuş mesele değil.Mesele hepimizin istikrarla diyetine sarılması,daha mutlu ve daha özgüvenli olması.Benim 2 aydan sonra kilo verişim bugünlerde yavaşladı mesela.Ben de sporu arttırdım,durursa daha da arttırıcam.Yine durursa pes etmeden,diyeti bozmadan hareketlenmesini bekliycem.Almamak bile bizim için avantaj diye düşünüyorum Aslı'cım,bilmem katılır mısın düşünceme.

Son düzenleme:
ii gecelelr.. bugünüm

kalkarkalmaz 1 bardak taze sıkılmış meyve suyu

sabah
klasik diyet kahvaltı (yalnız ekmek yerine börek yedim)

öğleyin 1 kase tarhana çorbası+2 dilim ekmek

akşam
1 gözleme+salatalık+şekersiz çay

şimdi 1 muz ve yarım portakal yedim..

selam kızlar bugün eşimin iş yerinden giriyorum:)
peşine takıldık biz de nöbete gittik.oğlum az önce ter içinde kalaraktan bezini hallettiği için çok fazla burada kalamayacağız:)

roseberry geçmiş olsun, bel problemi kötü, bir ara bernim de vardı ve üşütünce tekrarlıyor, hamilelikte kilo alınca artacak diye de korkuyorum.

diyetisyenin kızdığı için moralinin bozulması çok normal ama onun da haklı olabileceğini düşün, sonuçta başka polikliniklere de çocuk almıyorlar, hatta yatan hasta katlarına da çocuk sokmuyorlar. sqabahtan akşama kadar nefes tüketen bir meslek grubu, odanın içinde gezinen biri kapıyı çarpan çocuk bile olsa dikkat dağıtıyor ve bir defalık değil daha da kontrollere gideceğine göre uyarmış o kadar. başka bir kusurunu görmedinse bir de o sırada çocuğunu bırakabileceğin yer varsa bence kontrollere devam etmelisin.o veya başkası ama bence kontrol altında olmak iyi...

şimdilik görüşürüz. babası bizi zorla kovuyu, kokuyomuş muş muş...

günaydın kızlar.iyi pazarlar:)nasılsınız bugün.ben kendime yeni masa üstü klavyesi alıp laptopa taktıım için artık yazılarım düzeldi.ben biraz rahatsızım.1 haftadır griptim.şimdi bir de üstüne ayıptır sölemesi ishal oldum.karnım agrıyo sürekli.çocuklara ders anlatıım sesimi duyurıım die gripli halimle bağırdım.sesim çıkmıyo..öğretmenlikte ilk günüm çok güzeldi.umduğum kadar korkunç deildi.çocuklar beni görünce neye uğradığını şaşırdılar.diğer sınıftan bir çocuk dersime girmek istedi düşünün artık:)) güzel geçti çok gurur vericiydi.Allahım kadrolu olarak öğretmenlik yapmayı nasip etsin..
kahvaltı yapmadım daha.kardeşimin sınavı vardı onu bekliyoruz..yapınca ne yediğimi sölerim.görüşürüz kızlar:)

ben geldim kahvaltidada tost yedim ve ayran ictim ara ögünde ne yicem hic bir fikrim yok ama tostu fazla kacirdim sanirim:59:

selammmm herzamanki gibi kalkınca üç bardak su
kahvaltı da bir dilim k.ekmeği peynir bir zeytin bir bardak çay birazcıkkkk helva...:54:

slm kızlar elektrik yoktu yeni geldi bende biraz ev işi gördüm

bu arada nev81 26 mart -1 nisan arası yoklamasını sen yapıyorsun canım unuttum ben

eşim sabah geldiğinde bana sarıldı ve kaldırmak istedi sen ne kadar zayıflamışsın dedi adam 1 aydır görmüyor beni çok mutlu oldum ama çok üzgünüm yarın gidecek yusuf ne kadar özlemiş babasını adam azıcık yanıma gelse hemen ortamıza yatıyor beni kıskanıyor kerata

muzipliğim tuttu niye kaldırmak istedi ki :27:

kızlar koşu bandım var ama annemlerde ben bir ordayım bir burda ve şu ara bel yüzünden yürüyemiyorum bisiklet almayı düşünüyorum kullanan ve memnun olan varsa fikir bekliyorum...

canım bisiklette belini daha çok zorlarsın bence

Bu arada Aslı'cım elbette söylediklerinde çok haklısın,kilo verme mutlaka ve mutlaka vücut o yeme oranına ve spor miktarına alışınca durur.Duran kiloyu hareketlendirme yöntemleri kullanmak gerek o durumda.Örneğin kalori azaltma,spor arttırma,detoks gibi ya da şok diyetler 2-3 günlük.Biliyorsun ben de diyete başladığımda neredeyse 105 kiloydum;buna rağmen ne ilaç kullandım,ne de sağlıklı olanını denemeden şok diyete başvurdum.İnan ki sistemli olunca gidiyor.Takım 2. olmuş,yahut 12. olmuş mesele değil.Mesele hepimizin istikrarla diyetine sarılması,daha mutlu ve daha özgüvenli olması.Benim 2 aydan sonra kilo verişim bugünlerde yavaşladı mesela.Ben de sporu arttırdım,durursa daha da arttırıcam.Yine durursa pes etmeden,diyeti bozmadan hareketlenmesini bekliycem.Almamak bile bizim için avantaj diye düşünüyorum Aslı'cım,bilmem katılır mısın düşünceme.

haklısın canım benim sorunum psikolojik. ben diyetisyenden önce bir psikoloğa gitmem lazım. en ufak bişeyde altüst oluyorum. benim mutlu olmam lazım ki kilo vereyim. mutlu edin beni çabuk :52:

günaydın kızlar.iyi pazarlar:)nasılsınız bugün.ben kendime yeni masa üstü klavyesi alıp laptopa taktıım için artık yazılarım düzeldi.ben biraz rahatsızım.1 haftadır griptim.şimdi bir de üstüne ayıptır sölemesi ishal oldum.karnım agrıyo sürekli.çocuklara ders anlatıım sesimi duyurıım die gripli halimle bağırdım.sesim çıkmıyo..öğretmenlikte ilk günüm çok güzeldi.umduğum kadar korkunç deildi.çocuklar beni görünce neye uğradığını şaşırdılar.diğer sınıftan bir çocuk dersime girmek istedi düşünün artık:)) güzel geçti çok gurur vericiydi.Allahım kadrolu olarak öğretmenlik yapmayı nasip etsin..
kahvaltı yapmadım daha.kardeşimin sınavı vardı onu bekliyoruz..yapınca ne yediğimi sölerim.görüşürüz kızlar:)

geçmiş olsun canım. inş biran önce atanırsın. senin branş neydi ben unuttum :26:

ben geldim kahvaltidada tost yedim ve ayran ictim ara ögünde ne yicem hic bir fikrim yok ama tostu fazla kacirdim sanirim:59:

hoşgeldin canım ve çabuk gittin :52:

bu arada nev81 26 mart -1 nisan arası yoklamasını sen yapıyorsun canım unuttum ben
haklısın canım benim sorunum psikolojik. ben diyetisyenden önce bir psikoloğa gitmem lazım. en ufak bişeyde altüst oluyorum. benim mutlu olmam lazım ki kilo vereyim. mutlu edin beni çabuk :52:
Tamam canım,hazırlarım.O kadar kendimi buluyorum ki sözlerinde.Aşıkken,bir başarı kazanmışken,hayatım yolundayken yani mutluyken tek lokma yiyemez,hızla kilo verirdim.Ne zaman birşeye üzülmüşsem,kızmışsam,hayal kırıklığı yaşıyorsam yemeğe saldırırdım.2010 hayatımın en kötü yılıydı,kaybedişlerimin en hızlı ve çeşitli olduğu yıl.Ve benim 85 kiolodan 105 kiloya çıktığım yıl.Diyeceksin ki bu yıl herşey düzeldi mi diyet kararı alırken?Hayır,bütünüyle değil ama,bakış açım değişti.Kilo fazlalığının hayatımda ne büyük bir eksiklik ve geç kalmışlık oluşturduğunu farkettim.Dünyanın benim koşullarıma,yazgının benim -eğer-lerime duyarsız olduğunu.Cümlelerimdeki öğelerin yerlerini değiştirdim.Bir yoluna girse hayatım,kalbim,beynim huzuru yakalasam kilo vericem cümlesinin öğelerini.Yeni cümlem şöyle:Kilo verince hayatım,kalbim ve beynim huzuru yakalayacak.Hemen hemen aynı kilodayız canım benim ve hemen hemen benzer yaşanmışlıklara sahibiz.Gel beraber aşalım bu gidişatı...

14. TAKIM 26 MART-1 NİSAN DEVAM ÇİZELGESİ
Aynalar ( +,+,-,+,+,+,+)
Pinkcat87 (+,+,+,+,+,+,+ )
Elifezgi ( -,-,+,+,+,+,+)
Bitanesii ( +,+,+,+,+,+,+)
Triptofan (+,+,+,+,+,+,+)
Anşaaa ( +,+,-,+,-,+,+)
Nev81 (+,+,+,+,+,+,+)
Roseberry ( +,+,+,+,+,+,+)
İrras(-,+,+,+,+,+,+)
Fdm(-,+,+,+,+,+,+)
Umuts76 (-,+,+,-,-,+,+)
Lilav(-,+,-,+,+,+,+)

iyi geceler kızlar

geçmiş olsun canım ya gerçekten üstüste gelmiş bazen böyle oluyor hayat sınıyor insanı.sağlığına dikkat edt en önemlisi bu.

Back