- Konu Sahibi Pinarbartu
- #23.181
Offf,çok geçmiş olsun canım ya.Diyetisyenine çok kızdım.Çocuk bu ya,bu kadar da mı hoşgörümüz kalmadı insan olarak. Gerçekten üstü üste gelmiş herşey,inşallah üstüste de güzelleşir herşey,dualarımız seninle.iyi geceler kızlar
bilmiyorum takımdan atıldım mı gelelim başıma gelenlere dün diyetisyen diye çıktım yola mutlu mesut anlatmıştım bel fıtığım var diyetisyenle görüşme esnasında benim oğlanda yanımdaydı ve oğlum her çocuk gibi yaramaz bir ik kere kapıyı sertçe kapadı dyt çok yüksek sesle bir daha bunu getirme başım kaldırmıyor bana güzel bir fırça ne olduğumu anlayamadım neyse bende moral bozuk çıktım arabaya yusufun arabasını koyarken belim öyle bir tutuldu ki anlatamam bu gittiğim hastane eşimin daha önce çalıştığı hastane eşim beyin cerrahı arkadaşını aradı hemen beni yatrdılar oğlum kıyametleri koparıyor anlatamam o anları akşam babam geldi yanıma o gece orda kaldık sabah kapıcımız aradı esra hanım evinizden alt kata su akıyor sanırım evinize su basmış sabah babamla geldik babam sen gelme kızım dedi ama babam anlamaz su basılmış evden neyse bana temizliğe gelen bir bayan var sağolsun o temizledi suları allahtan bekir efendi vanayı kapamışta daha fazla su basmamış bulaşık makinasının ordan gelmiş su mutfak antreler mahvolmuş anlıycanız hepsi arka arkaya geldi .....