• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selammm cicişlerrrr
sabah kalkınca üç bardak su
kahvaltı yarım simit bir bardak çay biraz peynir...:51:

sabah 2 bardak ılık su
4 kuru erik
1kuru incir 3 tatlı kalığı yulaf ezmesi
1 çaybardağı süt

işe gelince 1 poğaça, çeyrek yumurta(tavda), 1 dilim ekkmek

öğlen: 1 küçük lokum
2dilim ekmek,1 dilim kaşar, 1 ince dilim sucuk ile tost, 1 mercimek köftesi, 1 bardak ayran

akşama sebze yemekten başka çarem yok yoksa tarın sabah kilom fırlamış olacak. ne sebze yapsam ki...belki ıspanak, pırasa...yapmaya üşenirsem de brokoli haşlarım

Son düzenleme:
7 kilon gitmiş bi 7 kilon kalmış kız, ha geyret. haşimatoya rağmen de kilo veriyorsan çok iyi. bak bu hafta gayret et, salma kendini (ayni araöğünlerini yap, aburcuburdan uzak durmaya devam et, Leslieye devam) inşallah 70in altına düşersin.:21:

kızlar benim de göbeğim çıktı. hele akşama doğru iyice şişiyorum henüz kilo almadım sayılır,60,8 ile 61,2 arasında gidip geliyorum. kaldı 6 haftam .60,5 ile başlamıştım kilo aldım demek istemiyorum, son haftalarda hızlı kilo alınıyor ya işim biraz daha zor, havalar ısındı Allah'tan, yürüyüşe başladım artık. hft de 3 gün 1 saat kadar yürüyecem inşallah.

haklısın canım bakalım ben son 2 haftadır çok dikkat etmiyordum ve yerimde sayıyordum şu 4 gündür biraz daha dikkat etmeye başladım ve galiba az da olsa verdim yarın sabah görcez

diyete başladığımdan beri yani yaklaşık bir ay oldu 4 kilo verdim ama aynada hiç farketmiyorum giysilerim biraz bollaştı ama gözüm anlamadı verdiğim 4 kiloyu sizde durum nasıl ?

canım önce yağların gidiyor sonra vücudun sıklaşmaya başlayınca inceliyorsun.. beni de kimse farketmiyordu ama şu iki haftadır kilom gitmesede sıklaşmışım herkes ne kadar zayıflamışsın diyor.. moral oluyo bana da:9::9:

kızlar eşim dün pcyi nöbet yerine götürdü giremedim ben de..

bugünkü menümü yazayım

sabah
klasik diyet kahvaltı+4 çatal sucuklu yumurta

ara
2 form bis.

öğleyin
yarım tabak bol yeşillikli kısır+1 bardak şekerli çay

ara
1 elma

akşam
balık ama ne balığı belli değil (buğulama olacak ama)+salata+meyve suyu

yatmadan önce süt ve meyve

slm kızlar ben dün yürüdüm ya topuklu ayakkabı ile 1 saat sabah bir kalktım hamlamışım ayaklar şiş. bide nöbetçiyim 3 kat in çık öldüm valla bugün.

sabah 1 bardak şekersiz çay kk kadar peynir 5 yeşil zeytin 2 dilim ekmek
öğle okuldaydım. bir kepçe köfteli patates yemeği 2 kaşık pirinç pilavı 3 tane lokma tatlısı :26:
akşam arkadaşa gitcez :58:

iyi iyi verin kiloları. bu vesile ile ben de kötü bir haber vericem size:5: ya ben 1,4 kg almış gözüküyorum:26: bağırsak problemim var son günlerde tansiyonum da çok düşüyo vücudum su mu tuttu ne anlamadım.önceki haftalara göre öyle çok da bişey yemedim. bu haftaki kaçamaklarım piknikte içtiğim 3 bardak fanta, cumaretsi günü yediğim 4-5 lokum ...ama pazartesi de 1,5 saat tempolu yürüyüş yaptım... karnım şişti, gazdı sazdı derken duba gibi görünmeye başladım. bakalım bağırsaklarım çalışsın diye bu sabah müsli, erik kurusu incir yedim, 2 bardak ılık su içtim, umarım işe yarar da yarın sabah takımı zarara sokmam:18:

canım o kilo gazdan değilde hamilelikten olmasın sakın :52: ne kadar oldu canım senin hamilelik

günaydın kızlar,sabah tartıya çıktığımda çok şaşırdım çok güzel bir rakam gördüm yarın sabah söylücem yaşasıınnnn :9: tatilde kendimi tutmanın ödülü mutluyum....

maşallah :nazar:
bende bugün tartıya çıktım ve çok şaşırdım ama güzel bir rakam değildi :18:

selam arkadaşlar,
nasılsınız iyisinizdir inşallah,
dişimi doldu yaptırmıştım ama iltihap oldu.çok kötü ağrım var.bugün gittim dolguyu söktü.ilaç koydu vs.uff diş çok zor.
kilomu bugünden bildireyim.81.4.
kaç gündür zorunlu olarak aç geziyorum dişimin ağrısından ola ola bu kadar kilo gitmiş.

iyi iyi verin kiloları. bu vesile ile ben de kötü bir haber vericem size:5: ya ben 1,4 kg almış gözüküyorum:26: bağırsak problemim var son günlerde tansiyonum da çok düşüyo vücudum su mu tuttu ne anlamadım.önceki haftalara göre öyle çok da bişey yemedim. bu haftaki kaçamaklarım piknikte içtiğim 3 bardak fanta, cumaretsi günü yediğim 4-5 lokum ...ama pazartesi de 1,5 saat tempolu yürüyüş yaptım... karnım şişti, gazdı sazdı derken duba gibi görünmeye başladım. bakalım bağırsaklarım çalışsın diye bu sabah müsli, erik kurusu incir yedim, 2 bardak ılık su içtim, umarım işe yarar da yarın sabah takımı zarara sokmam:18:
Canım salı akşamı aynı şeyi ben de yaşadım,almış gözüküyordum tartıda,baktım su tutmuşum.2 akşamdır elma sirkeli ballı su içtim,düzeldi,attı ödemi.Bi dene istersen ama hamileymişsin sanırım hayırlı olsun öncelikle,kızın olacak gibi hissettim ama Allah bilir elbette.Bi dene istersen ama bebeğe zararlı mı bilemiyorum.
günaydın kızlar,sabah tartıya çıktığımda çok şaşırdım çok güzel bir rakam gördüm yarın sabah söylücem yaşasıınnnn :9: tatilde kendimi tutmanın ödülü mutluyum....
Harikasın,hiçbir irade karşılıksız kalmaz,ödülünü alır muhakkak.
selam arkadaşlar,
dişimi doldu yaptırmıştım ama iltihap oldu.çok kötü ağrım var.bugün gittim dolguyu söktü.ilaç koydu vs.uff diş çok zor.
kaç gündür zorunlu olarak aç geziyorum dişimin ağrısından ola ola bu kadar kilo gitmiş.
Canım ne kadar gitmiş?Olsun almamak bile kardır öyle düşünelim,özellikle kıştan çıkarken.
BUGÜNKÜ MENÜM:
2011-03-31 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] cafe crown 2si 1 arada 1 paket 55.1
[2] Yumurta (haşlanmış) 50 GRAM 79
[3] Uno Denge Light Ekmek (22 gr) 2 dilim 78
[4] Tavuk Göğüs 50 GRAM 52
[5] Sütaş Light Beyaz Peynir 30 GRAM 55.5
[6] Domates 1 ADET 14
[7] Simit 0.25 ADET 68.75
[8] Elma 1 ADET 60
[9] Jacobs 3 in 1 1 adet 52
[10] Tavuk Göğüs 100 GRAM 104
[11] Uno Denge Light Ekmek (22 gr) 1 dilim 39
[12] sütaş kaymaksız yoğurt 0.5 100 gr 38.5
[13] havuç 2 adet 52
[14] Grissini (kepekli) 1 ÇUBUK(6.2GR) 25.68
[15] Zeytin (Siyah) 30 GRAM 62.1
[16] Ezine peyniri 30 GRAM 84
[17] uno denge light sandviç (72 gr) 1 adet 134
[18] pınar light süt 2 100 ml 70
[19]1 dilim su böreği 150
TOPLAM:1300 kalori (Protein,karbonhidrat,meyve ve sebze;herşeyden almaya çalıştım.)

kızlr en geld klvye iice ozuldu yrn ir tne lıı ri:) nlyıcksınız yzdıklrıı en yine de yzıı ded.ugün dier hocyl derslere girdi.cok fenlr npc en:(hiçirşey yeed dh.kızlr u klvyeyle nck u kdr yzilior :/

sabah ne olur ne olmaz belki bildiremem.
KAPTANCIM BİLDİRİMDİR
kilom 79.3

ama sabah daha hafif çıkacağımı düşünüyorum çünkü akşam tok halim bundan 600 gram fazla. genelde sabah ve akşamım arasında 1 kilodan fazla oluyordu. su da çok içtiğim için olabilüüü.

Son düzenleme:
haftasonu istanbuldayım..:64::64::64:eşimin evinde internet var fursat bulursam girerim giremezsem de kusura bakmayın artık yani. gözüm görmeyebilir kocişimin yanında kk filan.:60::60:

Canım salı akşamı aynı şeyi ben de yaşadım,almış gözüküyordum tartıda,baktım su tutmuşum.2 akşamdır elma sirkeli ballı su içtim,düzeldi,attı ödemi.Bi dene istersen ama hamileymişsin sanırım hayırlı olsun öncelikle,kızın olacak gibi hissettim ama Allah bilir elbette.Bi dene istersen ama bebeğe zararlı mı bilemiyorum.

Harikasın,hiçbir irade karşılıksız kalmaz,ödülünü alır muhakkak.
Canım ne kadar gitmiş?Olsun almamak bile kardır öyle düşünelim,özellikle kıştan çıkarken.
BUGÜNKÜ MENÜM:
2011-03-31 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] cafe crown 2si 1 arada 1 paket 55.1
[2] Yumurta (haşlanmış) 50 GRAM 79
[3] Uno Denge Light Ekmek (22 gr) 2 dilim 78
[4] Tavuk Göğüs 50 GRAM 52
[5] Sütaş Light Beyaz Peynir 30 GRAM 55.5
[6] Domates 1 ADET 14
[7] Simit 0.25 ADET 68.75
[8] Elma 1 ADET 60
[9] Jacobs 3 in 1 1 adet 52
[10] Tavuk Göğüs 100 GRAM 104
[11] Uno Denge Light Ekmek (22 gr) 1 dilim 39
[12] sütaş kaymaksız yoğurt 0.5 100 gr 38.5
[13] havuç 2 adet 52
[14] Grissini (kepekli) 1 ÇUBUK(6.2GR) 25.68
[15] Zeytin (Siyah) 30 GRAM 62.1
[16] Ezine peyniri 30 GRAM 84
[17] uno denge light sandviç (72 gr) 1 adet 134
[18] pınar light süt 2 100 ml 70
[19]1 dilim su böreği 150
TOPLAM:1300 kalori (Protein,karbonhidrat,meyve ve sebze;herşeyden almaya çalıştım.)

neden benim listem böle uzamıyo. ben 4-5 parça yazıyom oluyo 1200 hemencik. zaten günlük limitim 1300.pazara gitmediğim hafta sebze olayım olmuyor buralarda markette güzel sebze olmuyo maalesef.

neden benim listem böle uzamıyo. ben 4-5 parça yazıyom oluyo 1200 hemencik. zaten günlük limitim 1300.pazara gitmediğim hafta sebze olayım olmuyor buralarda markette güzel sebze olmuyo maalesef.
Aslında müsait olduğun bir haftasonu 4-5 çeşit pişirip porsiyonlar şeklinde difirize atsan çok büyük kolaylık olur.Ben öyle yapınca bütün hafta çok rahat ediyorum.

ölüyorum ben gene yorgunlıktan kilomu bildiriyim sabah adliye görevim var 85.1 çok şükür bi hareketlenme varr:69:yediklerimi yazıyımm hemen çok yorgunum uyumam lazımm
sabah:1 yumurta haşlanmış 1 domates 2 zeytim
öğle:patates salatası çorba salata ayran
akşam :sadece patates salatası şimdi geldim eve bu saatte ağır yemiyim dedimm aç kaldım bugün yaa sabahtan beri adliyedeydim yarın akşam da otel görevim var allahtan cumartesi boşummm:62:pazar maç görevii emekli olmak istiyorum yaa..nedir bu allahtan şarktayız batıya döünce nolcak bakalım seneye...hakkımda hayırlısı olsun :93:

ölüyorum ben gene yorgunlıktan kilomu bildiriyim sabah adliye görevim var 85.1 çok şükür bi hareketlenme varr:69:yediklerimi yazıyımm hemen çok yorgunum uyumam lazımm
sabah:1 yumurta haşlanmış 1 domates 2 zeytim
öğle:patates salatası çorba salata ayran
akşam :sadece patates salatası şimdi geldim eve bu saatte ağır yemiyim dedimm aç kaldım bugün yaa sabahtan beri adliyedeydim yarın akşam da otel görevim var allahtan cumartesi boşummm:62:pazar maç görevii emekli olmak istiyorum yaa..nedir bu allahtan şarktayız batıya döünce nolcak bakalım seneye...hakkımda hayırlısı olsun :93:

Canım geriye dönüp baktığında,dopdolu bir yaşanmışlık ve onurlu bir geçmiş göreceksin.Mesleğin çok kutsal.Bu aklımla doğsam,ben de polis olurdum hem de yeşil bereli bir özel harekatçı :64:

slm kızlar akşam arkadaşa gittim ya bir kasa patates salatası, bir dilim yaş pasta yedim ben:26:
beni dürtün ya ben kendime gelemiyom :18:

selam arkadaşlar,

geçmiş olsun canım tebrik ederim bu arada süpersin ya bide beğenmiyon verdiğin kiloyu

kızlr en geld klvye iice ozuldu yrn ir tne lıı ri:) nlyıcksınız yzdıklrıı en yine de yzıı ded.ugün dier hocyl derslere girdi.cok fenlr npc en:(hiçirşey yeed dh.kızlr u klvyeyle nck u kdr yzilior :/

hımm anladım klavyen bozulmuş başka bir hoca derse girmiş çok fenaymış hiçbirşey yememişsin doğru mu anladım acaba :27:

sabah ne olur ne olmaz belki bildiremem.
KAPTANCIM BİLDİRİMDİR
kilom 79.3

ama sabah daha hafif çıkacağımı düşünüyorum çünkü akşam tok halim bundan 600 gram fazla. genelde sabah ve akşamım arasında 1 kilodan fazla oluyordu. su da çok içtiğim için olabilüüü.

iyisin canım hadi koca bir maşallah sana :nazar:

haftasonu istanbuldayım..:64::64::64:eşimin evinde internet var fursat bulursam girerim giremezsem de kusura bakmayın artık yani. gözüm görmeyebilir kocişimin yanında kk filan.:60::60:

nispet yapıyo bide :57:

tebrikler canım

slm kızlar nasılsınız :16::16:

slm canım sen nasılsın

günaydınlar
akşamki kilola sabahki baya fark edince yenisini yazayım dedim.
80.4 tartıldım az önce. bu kilo hoşuma gitti işe çıkmadan yazayım dedim.

Back