- 22 Temmuz 2010
- 3.956
- 39
- 163
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #23.121
ben geldim
sabah bir kasarli omlet yedim ve iki dilim ekmek +domates salatalik olmassa olmaz cayim (siyah cay yesil cay midemi bulandiriyor icemiyorum malesef)
Öglen patlican biber türlüsü bir tabak bir dilim ekmek ile
az öncede bir kase cacik yedim:131:
benden bu kadarlik cuma sabahimi tartiliyonuz:26:
Maşallah canım,65 harika...en de geldim.kşm yemekte etli nohut vrdı.ekmeksiz 1 tk yedm turşuyl.ugün trtıldım 65 olmusum:):) hstlık kilo verdirdi 2 günde
Maşallah canım,65 harika...
ben geldim
sabah bir kasarli omlet yedim ve iki dilim ekmek +domates salatalik olmassa olmaz cayim (siyah cay yesil cay midemi bulandiriyor icemiyorum malesef)
Öglen patlican biber türlüsü bir tabak bir dilim ekmek ile
az öncede bir kase cacik yedim:131:
benden bu kadarlik cuma sabahimi tartiliyonuz:26:
en de geldim.kşm yemekte etli nohut vrdı.ekmeksiz 1 tk yedm turşuyl.ugün trtıldım 65 olmusum:):) hstlık kilo verdirdi 2 günde
iyi akşamlar kızlar........
akşam menüm
yağsız tuzsuz mercimek çorbası
bol yağsız salata
2 yemek kaşığı kıymalı yumurta
bugün tapu işimi hallettim sonra migrosa gitttim alışveriş yaptım birde kendime kahve söyledim,moralim çok bozuk bugün belimde aynı,yarın diyetisyene gidicem heyecanlıyım ne olmuş ........
selm cnm nsılsn
immm cnm ben iyiyim sen napıosun ne zamandır göremedim seni özledim kız bu arada askerimi yolladım bugün :97::97:
en de iyiyim cnm cum günü endüstri meslek lisesinde erkekedeiyt öğretmenliğine şlıcm onun heyecnı içindeym.2.5 y fln ypcm yine de heyecn yptm korku vr irz.cnm tez kvusrsunuz inş.enimki de 2 hfty gelcek ynm ve eni 65 kilo görcek:):) en son 73 civrı görmüştü..
diyete başladığımdan beri yani yaklaşık bir ay oldu 4 kilo verdim ama aynada hiç farketmiyorum giysilerim biraz bollaştı ama gözüm anlamadı verdiğim 4 kiloyu sizde durum nasıl ?
Canım ben de 2 ayda 8 kilo attım ama birkaç kişinin dışında farkeden yok.Çünkü hala montların içindeyiz ve eski kıyafetlerimizi giyiyoruz,bence mayıs gibi daha net farkedilecek.Ben nefes alışlarımın kolaylaşmasından anlıyorum,kıyafetlerimde aman aman değişim yok.diyete başladığımdan beri yani yaklaşık bir ay oldu 4 kilo verdim ama aynada hiç farketmiyorum giysilerim biraz bollaştı ama gözüm anlamadı verdiğim 4 kiloyu sizde durum nasıl ?
en de geldim.kşm yemekte etli nohut vrdı.ekmeksiz 1 tk yedm turşuyl.ugün trtıldım 65 olmusum:):) hstlık kilo verdirdi 2 günde
Canım ben de 2 ayda 8 kilo attım ama birkaç kişinin dışında farkeden yok.Çünkü hala montların içindeyiz ve eski kıyafetlerimizi giyiyoruz,bence mayıs gibi daha net farkedilecek.Ben nefes alışlarımın kolaylaşmasından anlıyorum,kıyafetlerimde aman aman değişim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?