- Konu Sahibi Pinarbartu
- #23.081
selammmm yedim de geldim bir dilim kepek ekmeği domates peynirbir bardak çay...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evde birşey yoktu ama buzluktan yazdan koyduğum taze fasulye yaptım yanınada bulgur pilavı bugünü kotardım.......
ha bu arada ben nick degistirdim eski nickim bahoz adar dün editörden rica rttim yapti:)
kaptan nerelerdesin? vardın sivasa. yetiştin mi okula peki?
bende diyorum bu kim kızlar benden habersiz takıma birini mi aldı
en de geldim kızlr.çok hstyım.u hvd grip olilecek tek insn enim herlde.ogzım şişti urnum tıklı.ir de cum derslere şlıcm u hlde off off şimdi k flkesimi ldım.yicem sonr ntiiyotiğimi iççem.sizler neler ypıosunuz klım.
geçmiş olsun canım.herkese iyi akşamlar kızlar.. oğlum dün geceden beri çok ateşliydi. gece hiç uyumadı ve tabi eşimle bende uyumadık.. sabah direkt doktora gittik... grip olmuş.. eimde bende işe gitmedik.. oğlum tüm gün uyumadı bizde arabaya attık biraz gezdik şükür uyudu
menüm
sabah
diyet kahvaltı+haşlanmış yumurta
ara
yarım elma+yarım portakal+1 muz
öğle
2 yk pilav+turşu+1 pors. kuru fasülye+ayran
ara
yarım paket çubuk kraker
akşam
1 porsiyon ıspanak+yarım kase yoğurt+3 yk pilav
yatmadan önce süt
şimdi leslie yapcam
menün güzelmiş cnım çekti vll:) en de form çyımı içtim oğzmı yumustsn diye.film izliyorum şimdi:44:
geçmiş olsun canım.
geçmiş olsun edacm kendine iyi bak işbaşı yapıcan.......
herkese iyi akşamlar kızlar.. oğlum dün geceden beri çok ateşliydi. gece hiç uyumadı ve tabi eşimle bende uyumadık.. sabah direkt doktora gittik... grip olmuş.. eimde bende işe gitmedik.. oğlum tüm gün uyumadı bizde arabaya attık biraz gezdik şükür uyudu
menüm
sabah
diyet kahvaltı+haşlanmış yumurta
ara
yarım elma+yarım portakal+1 muz
öğle
2 yk pilav+turşu+1 pors. kuru fasülye+ayran
ara
yarım paket çubuk kraker
akşam
1 porsiyon ıspanak+yarım kase yoğurt+3 yk pilav
yatmadan önce süt