- Konu Sahibi Pinarbartu
- #23.101
nevcim kaloriyi menününe yoğurtveya süt ve meyve ekleyerek 1400e yükseltmen daha doğru olur. tamam kalori önemli ama kalorinin nereden geldiği de önemlidir. yarım yağlı süt ve yoğurt hem kalsiyum ihtiyacını karşılar, hem de bağırsaklarından yağ atımını arttırır. meyve de aynı şekilde posalı olduğu için sindirimi için baya enerji harcarsın.listeni madem emek verip yazıyorsun gördüğüm eksiği de ben yazayım dedim. onun dışında süpersin valla. diyet yapmak zor iş hele her gün dikkat etmek hiç kolay değil...açıkcası kalori saymaya ben üşenirimİyi akşamlar hanımlar.Bugünkü menüm:
2011-03-29 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
SABAH:
[1] Uno Denge Light Ekmek (22 gr) 2 dilim 78
[2] pınar beyaz light 0.3 100 gr 60.3
[3] Domates 1 ADET 14
[4] Yoğurtlu Patlıcan 1 KAŞIK 10
ARA ÖĞÜN-1:
[5] Elma 1 ADET 60 ,nescafe 3'ü birarada 80
[6] Form Çörekotlu Kepekli Tuzlu Bisküvi 16 GRAM 58.08
ÖĞLE YEMEĞİ:
[7] zeytinyağlı bamya 1 1 porsiyon 139
[8] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
ARA ÖĞÜN-2:
[9] yesil cay 2 adet 0
[10] Form Çörekotlu Kepekli Tuzlu Bisküvi 32 GRAM 116.16
[11] Şeker (küp) 6 ADET 116 4 bardak çayla
AKŞAM YEMEĞİ:
[12] Domates Soslu Makarna 1 porsiyon 332
[13] Ton balığı (konserve) 80 GRAM 212.8
[14] Domates 1 ADET 14
Toplam : 1401 kal. (Kalorimi yükselttim,hadi hayırlısı.İnşallah cuma bir sürprizle karşılaşmam :)
slm kızlar nasılsınız kusura bakmayın çok yoğunum bu aralar okuma bayramı çok stres yapıyo. bide okulda yetişkinler için okuma yazma kursu açılacak herkes benim üstüme atmaya çalışıyor. zaten derdim başımdan aşkın. 4 de kadar istekli okulda kalıyorum. dersleri zayıf olan öğrencilerime ek ders veriyorum. bide bu kurs çıkarsa yandım yani geçmişi okuyamadım kusura bakmayın kızlar.
sadece fdm geçmiş olsun canım.
sakın üstüne atılan işleri almaya hep öyle olur birileri sürekli kaytarır çalışana daha da iş verirler. sen çocuklarının ihtiyaı üzerine saat 4e kadar çalışıyorsun başkası yapsın o işi de, ve bekar sık sık ankaraya gidip gelen birisin, bakarsın gidiş gelişlerin bile problem olur.ama sen bilirsin severek yapacaksan bi de üstüne hatrı sayılır bi para vereceklerse kabul de edebilirsin