• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İyi akşamlar hanımlar.Bugünkü menüm:
2011-03-29 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
SABAH:
[1] Uno Denge Light Ekmek (22 gr) 2 dilim 78
[2] pınar beyaz light 0.3 100 gr 60.3
[3] Domates 1 ADET 14
[4] Yoğurtlu Patlıcan 1 KAŞIK 10
ARA ÖĞÜN-1:
[5] Elma 1 ADET 60 ,nescafe 3'ü birarada 80
[6] Form Çörekotlu Kepekli Tuzlu Bisküvi 16 GRAM 58.08
ÖĞLE YEMEĞİ:
[7] zeytinyağlı bamya 1 1 porsiyon 139
[8] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
ARA ÖĞÜN-2:
[9] yesil cay 2 adet 0
[10] Form Çörekotlu Kepekli Tuzlu Bisküvi 32 GRAM 116.16
[11] Şeker (küp) 6 ADET 116 4 bardak çayla
AKŞAM YEMEĞİ:
[12] Domates Soslu Makarna 1 porsiyon 332
[13] Ton balığı (konserve) 80 GRAM 212.8
[14] Domates 1 ADET 14
Toplam : 1401 kal. (Kalorimi yükselttim,hadi hayırlısı.İnşallah cuma bir sürprizle karşılaşmam :)
nevcim kaloriyi menününe yoğurtveya süt ve meyve ekleyerek 1400e yükseltmen daha doğru olur. tamam kalori önemli ama kalorinin nereden geldiği de önemlidir. yarım yağlı süt ve yoğurt hem kalsiyum ihtiyacını karşılar, hem de bağırsaklarından yağ atımını arttırır. meyve de aynı şekilde posalı olduğu için sindirimi için baya enerji harcarsın.listeni madem emek verip yazıyorsun gördüğüm eksiği de ben yazayım dedim:31:. onun dışında süpersin valla. diyet yapmak zor iş hele her gün dikkat etmek hiç kolay değil...açıkcası kalori saymaya ben üşenirim:1:

slm kızlar nasılsınız kusura bakmayın çok yoğunum bu aralar okuma bayramı çok stres yapıyo. bide okulda yetişkinler için okuma yazma kursu açılacak herkes benim üstüme atmaya çalışıyor. zaten derdim başımdan aşkın. 4 de kadar istekli okulda kalıyorum. dersleri zayıf olan öğrencilerime ek ders veriyorum. bide bu kurs çıkarsa yandım yani geçmişi okuyamadım kusura bakmayın kızlar.

sadece fdm geçmiş olsun canım.

sakın üstüne atılan işleri alma:20:ya hep öyle olur birileri sürekli kaytarır çalışana daha da iş verirler. sen çocuklarının ihtiyaı üzerine saat 4e kadar çalışıyorsun başkası yapsın o işi de, ve bekar sık sık ankaraya gidip gelen birisin, bakarsın gidiş gelişlerin bile problem olur.ama sen bilirsin severek yapacaksan bi de üstüne hatrı sayılır bi para vereceklerse:27: kabul de edebilirsin:33:

kızlar oğlum için geçmiş olsun dileklerini yazan herkese çok teşekkür ederim.. of ya bu hafta galiba yerimde sayıcam.. galiba haşhimato iyice kendini göstermeye başladı.. ama pes etmek yok az da olsa gidicek kilolar. ama veremesem de vücudumun ciddi anlamda sıklaştığını farkediyorum..dün leslie ile 3 mil yürüdüm valla çok yorucu inşallah yakıyorumdur yağları..

kızlar oğlum için geçmiş olsun dileklerini yazan herkese çok teşekkür ederim.. of ya bu hafta galiba yerimde sayıcam.. galiba haşhimato iyice kendini göstermeye başladı.. ama pes etmek yok az da olsa gidicek kilolar. ama veremesem de vücudumun ciddi anlamda sıklaştığını farkediyorum..dün leslie ile 3 mil yürüdüm valla çok yorucu inşallah yakıyorumdur yağları..

7 kilon gitmiş bi 7 kilon kalmış kız, ha geyret. haşimatoya rağmen de kilo veriyorsan çok iyi. bak bu hafta gayret et, salma kendini (ayni araöğünlerini yap, aburcuburdan uzak durmaya devam et, Leslieye devam) inşallah 70in altına düşersin.:21:

kızlar benim de göbeğim çıktı. hele akşama doğru iyice şişiyorum henüz kilo almadım sayılır,60,8 ile 61,2 arasında gidip geliyorum. kaldı 6 haftam .60,5 ile başlamıştım kilo aldım demek istemiyorum, son haftalarda hızlı kilo alınıyor ya işim biraz daha zor, havalar ısındı Allah'tan, yürüyüşe başladım artık. hft de 3 gün 1 saat kadar yürüyecem inşallah.

selam kızlar .....

feci bir bel ağrısıyla uyandım yine bir geçmedi şu belim,oğlan huysuz sürekli mızırdanıyor

sabah
1 yumurta
2 yemek kaşığı lor peynir
1 orta boy domates
1 salatalık
1 bardak yeşil çay

ilk uyandığımda 2 bardak suyla 2 kayısı

birazdan oğlanıda yanıma alıp biraz uyumayı düşünüyorum dün bir arkadaş aradı bugün için görüşelim dedi o daha yeni uyanmıştır biraz uyuyalım ararım ....

benim öğlenki menüm 2 dilim ekmek 2 dilim kaşar peyniri 1 dilim sucuk ile yağsız tost, ayran, 2 mercimek köftesi ve salatalık

ama malesef az önce 3-4 mercimek köftesi daha yedim

topuklu ayakkabı iyi hoşda anam ağladı ya.sen 1. sınıf öğretmenisin 80 kiloyla topukluyla ne işin var demi.nese bugünüm

kahvaltı 1 poğaça 1 süt

öğle pırasa yemeği 1 kepçe ,salata

akşamı bilerum et yemeği yapabilirsem olabilüü.

topuklu ayakkabı iyi hoşda anam ağladı ya.sen 1. sınıf öğretmenisin 80 kiloyla topukluyla ne işin var demi.nese bugünüm

kahvaltı 1 poğaça 1 süt

öğle pırasa yemeği 1 kepçe ,salata

akşamı bilerum et yemeği yapabilirsem olabilüü.

hani araöğünün bakiiiiiiim:20:

triptofan aşkım gittii yaaa :84::84:

gız sen ne gezion bizim mahallede, git 7. takımın teselli etsin seni:33: sen misim bizm takımı bırakıp giden sevgülün de seni bırakır gider işte hıh:19:

kızlar ben ölüyom :111:

okulda etkinlikler hızlandı. okuldan sonra yarım saat okuma saati, yarım saat ek ders 4 de çıkıyorum okuldan eve geldim arkadaşlar hadi yürüşe 1 saatte dağ bayır gezdim. şimdi ben bir ölüyüm

sakın üstüne atılan işleri alma:20:ya hep öyle olur birileri sürekli kaytarır çalışana daha da iş verirler. sen çocuklarının ihtiyaı üzerine saat 4e kadar çalışıyorsun başkası yapsın o işi de, ve bekar sık sık ankaraya gidip gelen birisin, bakarsın gidiş gelişlerin bile problem olur.ama sen bilirsin severek yapacaksan bi de üstüne hatrı sayılır bi para vereceklerse:27: kabul de edebilirsin:33:

yok canım para mara istemiyom ben uğraşamam valla. bekar demişsin ya kimse ona bakmıyor ki tam tersi. biz evliyiz eşimiz, çocuğumuz var o bekar hiç bişeyi yok o ilgilensin gözüyle bakıyorlar bana

selam kızlar .....

feci bir bel ağrısıyla uyandım yine bir geçmedi şu belim,oğlan huysuz sürekli mızırdanıyor

canım çok geçmiş olsun

topuklu ayakkabı iyi hoşda anam ağladı ya.sen 1. sınıf öğretmenisin 80 kiloyla topukluyla ne işin var demi.

sen yine iyiysin ben yürüyüşe bile topuklu ayakkabı ile gittim :52:

pc nin şarjını okulda unutmuşum. maalesef internet olmdan bir akşam geçirecem.hepinizi öper hasretle kucaklarım. satırlarıma son verirkene akşam menüm et ve yoğurt.. belki 1 de neskafe sonrasında.

nevcim kaloriyi menününe yoğurtveya süt ve meyve ekleyerek 1400e yükseltmen daha doğru olur. tamam kalori önemli ama kalorinin nereden geldiği de önemlidir. yarım yağlı süt ve yoğurt hem kalsiyum ihtiyacını karşılar, hem de bağırsaklarından yağ atımını arttırır. meyve de aynı şekilde posalı olduğu için sindirimi için baya enerji harcarsın.listeni madem emek verip yazıyorsun gördüğüm eksiği de ben yazayım dedim:31:. onun dışında süpersin valla. diyet yapmak zor iş hele her gün dikkat etmek hiç kolay değil...açıkcası kalori saymaya ben üşenirim.
Canım haklısın.Ben kalorimi yükseltiyim derken bugün tartıya bi çıktım geçen haftaki kiloma yakın nerdeyse aynı olacak,yükseltiyim derken dengemi bozacaktım az daha.Hoş yağ,kas,su ayrı ayrı gösteriyor su tutmuşum ama yine de tabi moral bozuyor.2 aydır düzenli gitti,hiç de aç kalmadım.Düşündüm,1300 civarı aldığım kaloriyi yükseltmek için zorlamıycam bünyem alışmış ve aç kalmıyorken.Baktım kilo verişim durdu,o zaman sporu arttırıcam ya da diyet türümü değiştirerek vücudumu şaşırtıcam.Aslında kalori sayımı zorlamıyor Elif'cim,bi zaman sonra mantıken zaten o kaloriye göre beslenmiş buluyor insan kendini.Yoğurt bu hafta pek yemedim,önümüzdeki hafta düzenli olarak akşam öğünlerime ekliycem,teşekkür ederim tavsiyelerin için canım...
selam kızlar .....
Canım senin belindeki problem ne,doğumdan kalma bir rahatsızlık mı?
yok canım para mara istemiyom ben uğraşamam valla. bekar demişsin ya kimse ona bakmıyor ki tam tersi. biz evliyiz eşimiz, çocuğumuz var o bekar hiç bişeyi yok o ilgilensin gözüyle bakıyorlar bana
Hayret ya;sanki bekarız diye bizim tenceremiz kaynamıyor,bekarız diye sanki misafirimiz gelmiyor,sanki çamaşırlar kirlenip ütü istemiyor.Hem erkek işi,hem bayan işi bize bakıyor,bunu düşünen yok.Ekmeğin fiyatını bilmezler,iş oldu mu yıkmak için üstümüze bekar oluşumuzu bahane ederler.Nerdesin müstakbel eşim,gel de ben de seni bahane ediyim işlerden yırtmak istediğimde :51:
BUGÜNKÜ MENÜM:
2011-03-30 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
SABAH:
[1] Uno Denge Light Ekmek (22 gr) 2 dilim 78
[2] Ton Balığı 20 GRAM 24.2
[3] Sütaş Light Beyaz Peynir 30 GRAM 55.5
[4] Domates 1 ADET 14
ARA ÖĞÜN-1:
[5] Jacobs 3 in 1 1 adet 52
[6] Form Çörekotlu Kepekli Tuzlu Bisküvi 16 GRAM 58.08
[7] Elma 1 ADET 60
ÖĞLE YEMEĞİ:
[8] Ton Balığı 90 GRAM 108.9
[9] Domates 1 ADET 14
[10] Uno Denge Light Ekmek (22 gr) 3 dilim 117
ARA ÖĞÜN-2:
[11] havuç 3 adet 78
[12] yesil cay 1 adet 0
AKŞAM YEMEĞİ:
[13] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
[14] Kıymalı Kapuska 0.1 PORSİYON 19
[15] Patlıcan Musakka 1 PORSİYON 201
[16] Şeker (küp) 6 ADET 117
ARA ÖĞÜN-3:
[17] Grissini (kepekli) 2 ÇUBUK(6.2GR) 51.36
[18] Jacobs 3 in 1 1 adet 52
Toplam : 1210.04 kal.(3 gündür aldığım fazla karbonhidratı dengelemek amaçlı)

Hayret ya;sanki bekarız diye bizim tenceremiz kaynamıyor,bekarız diye sanki misafirimiz gelmiyor,sanki çamaşırlar kirlenip ütü istemiyor.Hem erkek işi,hem bayan işi bize bakıyor,bunu düşünen yok.Ekmeğin fiyatını bilmezler,iş oldu mu yıkmak için üstümüze bekar oluşumuzu bahane ederler.Nerdesin müstakbel eşim,gel de ben de seni bahane ediyim işlerden yırtmak istediğimde :51:

valla canım ben çağırıyom gelmiyo bide sen çağır belki senin ki gelir :35:

ben geldim:39:
sabah bir kasarli omlet yedim ve iki dilim ekmek +domates salatalik olmassa olmaz cayim (siyah cay yesil cay midemi bulandiriyor icemiyorum malesef)
Öglen patlican biber türlüsü bir tabak bir dilim ekmek ile
az öncede bir kase cacik yedim:131:
benden bu kadarlik cuma sabahimi tartiliyonuz:26:

en de geldim.kşm yemekte etli nohut vrdı.ekmeksiz 1 tk yedm turşuyl.ugün trtıldım 65 olmusum:):) hstlık kilo verdirdi 2 günde

Back