- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #22.461
hakkın bacım 2 günde 800 gr daha veririsin artıkkkşımarıpta yoldan çıkmada...haftaya 70 sınırlarıa girersin artıkk
günaydın canlarııımmm. biricik takımım.. şöle güzel bi kahvaltı hazırlamak iştiyorum değişik tarifleriniz varmı.aciill.
günaydın kızlar............
herkese iyi tatiller,eşim geldi sabah kahvaltı yaptık o kadar yorgunum ki anlatamam ......
günaydın canlarııımmm. biricik takımım.. şöle güzel bi kahvaltı hazırlamak iştiyorum değişik tarifleriniz varmı.aciill.
3. olmuşuz ne güzel,hissediyorum önümüzdeki 3 haftadan birinde 1. liği göğüslüycez açık ara.
Kızlar akşam kalori dengemi altüst etti ama,hem diyetimin 40. günü,hem de 6. kilomun ödülü olarak teselli bulmaya çalıştım.Bir de 7 gün içinde taşınıcam,bu akşam gecelere kadar kutu topluycam;hem bana enerji olur hem de eritirim diye düşündümYanlış mı yaptım sizce,içimde deli bir pişmanlık dalgası var
Kızlar nasılsınız?Ben sabahtan beri hiçbir şey yemedim.Moralim bozuktu.Gece hiç uyumadım..Kursa gittim hemen anladı hoca moralin mi bozuk dedi.O kdr belli oldugunu sanmıodm.Neyse ki brzcık düzeldi ama kalıntıları kaldı..
Akşam yemeğimse kurufasulye ve bulgur pilavı.ikisini bir tabağa karıstırıp yedim:93:
erkek arkadaşımla sorunlarım var canım.birbirimizi çok seviyoruz ama sorunlar da yaşıyoruz baya.ömrümden ömür gidiyo ya..ne zor işmiş.4.5 senedir ilişkimiz var iyi kötü devam ediyo.çözdük sayılır ama işte kalıntılarıyla başbaşayım:95:
slmmm triptofancım , pinkcatcım :80::80:nasılsınız diyetlerimiz nasıl gidio
yaaaaa kızlar yeni bir formül bulsakta bu hafta hepimiz yanı şeyi yapsak naasıl olur acaba :26::26:
1 hafta hepimiz aynı şeyleri yapsak mı nasıl olur kii sizce
kızlar öncelikle kilo veren arkadaşlarımı kutluyorum benim gibi veremeyenlere allahtan umut kesilmek yola devam diyorum.......
bugün fazla girmedim çünkü annemleri umreye yolladık şimdi bakabildim........
anşacım sen bu işi biliyon yahubugün tartıldım 500 gram daha vermişim. 80.4 ü gördüm yanee.
Takımcak bu hafta bıçak sırtındayızSen yorgun,ben taşınıyor yorgun,triptofan eşi geldi,kimimizin okuma bayramı;bu haftayı kazasız belasız atlatırsak diğer haftalar kim tutar bizi
malatyayı talan ettim geldim hava burda da çok güzel 32-34 kot denedim büyük geldi çok mutluyummmmgardolabı değiştirme zamanı gelio 4 sene sonra....heryerde indirim var şifon çok moda olcak heralde bu sene tril tril pek güzel yeni sezon kıyafetlerr yaza çıtır olcaz artık eminimmm...
Takımcak bu hafta bıçak sırtındayızSen yorgun,ben taşınıyor yorgun,triptofan eşi geldi,kimimizin okuma bayramı;bu haftayı kazasız belasız atlatırsak diğer haftalar kim tutar bizi
malatyayı talan ettim geldim hava burda da çok güzel 32-34 kot denedim büyük geldi çok mutluyummmmgardolabı değiştirme zamanı gelio 4 sene sonra....heryerde indirim var şifon çok moda olcak heralde bu sene tril tril pek güzel yeni sezon kıyafetlerr yaza çıtır olcaz artık eminimmm...
kıslar nerelerdesiniz ya havayı güzel gören kendini sokağa attı heralde benim gibikimse yok kaç saattir yaza kadar zayıflamak şart yoksa biz gezmekten takıma uğrayamıycaz heraldee
İnşallah canım,ben de bugün özel günüme girdim.İyi değerlendirmek lazım metabolizma çift katı çalışıyor,tabi tatlı krizleri de çift katı.Bakalım ne olacak?Bu hafta benden gitmez gibi...sorma esencim ama ben 19 unda tatile gidiyorum orda bolll bolll dinlenicem 100 çeşit mamanı içinde nasıl kendimi tutucam bilemiyorum,bugün adet oldum davul gibiyim ama cuma günü baya kilo gidecek inşallah....
Harikaaaaaaaaaaakızlar bir yanlışlık olmuş düzeltmişler biz bu hafta 3. değil 2. olmuşuz
kızlar bir yanlışlık olmuş düzeltmişler biz bu hafta 3. değil 2. olmuşuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?