slm kızlar geçmişe baktım paylaşım az olduğu söylenebilir. bunun nedeni takımda 11 kişiyiz ve çoğumuzun çalışması. malesef erkekler gibi mesai bitince iş bitmiyor. evet ben bekarım eve gelip eşine yemek hazırlamak gerekenler var. ben bekar olduğum halde bir sürü işim çıkıyor, yorgun oluyoruz.
bu durum sadece bizim takıma özgü bir durum değil diğer takımlarda da aynı sorun var. paylaşım artmasını isteyen arkadaşlarda bunu tabi hepimizin iyiliği için istiyor. daha fazla motive oluruz diye ama şartlar uygun olmuyor bazen. ama ben eminim ki bu takımda herkes memnun birbirinden güzel bir bağ oluşturduk aramızda. herkes elinden geldiğince katılımda bulunmaya çalışıyor. ben daha öncede söyledim. bu takımda herkesin ancak hedefine ulaşarak ayrılmasını istiyorum. inş böylede olacak.
gelelim bana kızlar ben bu huyumdan nasıl vazgeçecem. ben size diyorum ya benim kilo vermem için beni ıssız bir adaya kapatmaları lazım. bir haftadır kendime gelemiyorum. bugün hiç sormayın poğaçalar mı, su bör3ekleri mi dolma biberler mi yemedim. :26:
beni engelleyecek tek şey elma diyeti aldım 5 kilo elma çürümeye bıraktım
inş yarın tekrar kendime gelebilirim