- 16 Ekim 2010
- 1.591
- 193
- 163
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #22.481
BUGÜNKÜ MENÜM:
SABAH:
[1] Kepekli Ekmek 3 DİLİM 165
[2] Domates 1 ADET 14
[3] Yumurta (haşlanmış) 100 GRAM 158
[4] Beyaz peynir (Edirne) 20 GRAM 60.2
ARA ÖĞÜN-1:
[5] Grissini (kepekli) 1 ÇUBUK(6.2GR) 25.68
[6] Salatalık (hıyar) 0.5 ADET 5
ÖĞLE YEMEĞİ:
[7] Domates 1 ADET 14
[8] Tavuk Şinitzel 100 GRAM 227
[9] Patates Püresi 100 gr 60
ARA ÖĞÜN:2
[10]Grissini (kepekli) 1 ÇUBUK(6.2GR) 25.68
AKŞAM YEMEĞİ:
[11] Uno Light Ekmek 2 DİLİM 96
[12] Havuç Salata 0.5 PORSİYON 72
[13]Uskumru 150 GRAM 270
TOPLAM:1242
Sağol canım,şifa olsun da kilo olmasın inşallahgayet güz<el bi menü olmuş bence
iyi pazarlar herkese ...
bugün belimin ağrısı tavan yaptı sürünüyorum yemek saatlerim değişti kahvaltımı 10,30 da yapabildim ağrı kalçama ve ayayğıma vurdu canımda hiçbirşey istemiyor sadece uyumak istiyorum ama benim küçük canavarla mümkün değil.
kaptan gördüm seni nasılsın
iyi pazarlar herkese ...
bugün belimin ağrısı tavan yaptı sürünüyorum yemek saatlerim değişti kahvaltımı 10,30 da yapabildim ağrı kalçama ve ayayğıma vurdu canımda hiçbirşey istemiyor sadece uyumak istiyorum ama benim küçük canavarla mümkün değil.
selam arkadaşlar
aynalar ın daveti ile aranıza katıldım.
ben eski bir üyeyim aslında.97 kilodan 77 kiloya düşmüştüm uzun zaman da korudum kilomu.
ama son 1 senedir annemin ağır rahatsızlığı ve hastane günleri benim dengemi yitirmeme sebep oldu.kontrolsüz bir şekilde yemek yiyorum.yuvarlak hesap 85 kiloyum şu anda.kendimden nefret ediyorum resmen.
1 ay önce annem vefat etti.kendimi toparlamaya çalışıyorum.aynı zamanda yeme düzenimi de oluşturmam lazım.yoksa hızla kilo alıyorum.
ben 34 yaşındayım çalışıyorum.sıklıkla internete giremiyorum çünkü iş yerinde internet yok.bunu bilmemizi istedim çünkü fırsat buldukça aranıza katılıcam.inşallah bu sefer de başarırım.ben 3 sene önce çok faydasını görmüştüm takımda olmanın.
kızlar bugünüm
sabah
1 bardak süt+diyet kahvaltı+3-4 çatal kızarmış patates
öğleyin
1 kase kısır+2 dilim börek+minik kase puding
akşam
2-3 parça haşlanmış tavuk+salata+ayran
yatmadan önce süt+meyve
Canım çok geçmiş olsun,Allah şifa versin...iyi pazarlar herkese ...
Evet yeni arkadaşımız hoşgelmiş güzel takımımıza...yeni arkadaşımızda gelmiş hoşgelmiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?