• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

offff offf kilo bildirimimi şinci mi yapsam sabah mı acabaaaa...öğleye yetişemiyorum bazen ama neyse sabah erkenden kalkıp tartılırım birazcıkda olsa farkediyo:1:

bazende artıyo ama 1 gün sonra tartılıyom bazen 500 gram farkediyo bazen 200 gram sizde de öyle mi?
tabi hemen kilo almıyoruz büyük ihtimalle su.

kızlar ben anca gelebildim açmaya çalıştım site açılmıyodu.bgn evde değildim zaten.alese başvurdum.24 nisanda sınavım var:(ani bir karardı hiç çalışmadım bu 1 ay çalışayım bari.sizler naptınız kızlar ben yokken:68:

kızlar kilomu bildireyim.66..regl dönemimdeyim.dün tartıldığımda 66.5 a yakındı bugün 66..

sana uzuun uzun yazdım gece birden elektrik gitti hepsi bitti. eşim orda eğitim aldığı için kadrosu ankarada görünüyor. ama sonrasında kadrosu istanbula geçecek.ama eğer yaptırabilirse yaza kadrosunu aldırmaya çalışacak.biizmde ağustosta eş tayini olduğu için bekleycez. karışık bi durum.velhasıl ben kaç gündür bebekler gibi ağlayarak uyuyorum..ve kaç gündür korkulu rüyalar görüyorum. o yokken kendimi hhiiiç güvende hissetmiyorum.üfffff

iyi geceler kızlar ......

bugün evden bi çıktım akşam 6 da geldim biraz para harcadım moralim geldi yerine reebok ın kalça basen şekillendiren ayakkabıdan aldım gömlek aldım birde yemek ısmarladım kendime üstünede şekersiz damla sakızlı türk kahvesi yanındada 1 top meyveli dondurma 8,5 anneme geldim yarın umreye gidiyorlarbende valizimi hazırladım 19 unda bende tatile gidiyom bende durum böyle sabah kilomu bildiririm......

kim yazmış hatırlayamadım ama baklagiller et yerine yeniliyor canım benim listemde öyle......

kızlar bugün 4 tane serçe parmağım kadar köfteyi zor yedim midem baya küçülmüş salata üstüne 9 a kadar hiç acıkmadım 9 da 2 dilim kepek ekemği içine peynir domates yanınada 1 bardak süt........

kızlar ben depresyon ilacı kullanıyorum acaba kilo vermemi engel olur mu birde kostikortizoid astım ilaçları kullanıyorum diyetisyenime sorucam bırakırsam nefes alamam......

afiyet olsun canım...ayakkabıyı çok merak ettim nasıl bişey acaba? etkisi oldu mu. göster bakim çek de resmini bakalım kalçanaa:1:

Birde yürüdükçe faydası oluyo galiba ayakkabının öyle mi?bende ilk duyunca giyince kaldırıyo sandım çoraplar korseler varya onun gibi:) aslında mantıklı geldi baktım da ne kadar fiyatı.

Son düzenleme:
canım ayakkabının altında hava dolaşımı yapan bir taban var kasları çalıştırıyormuş daha bugün aldım fiyatı 179 tl annemdeyim eve gidince çkerim ayayğımda kalçamla beraber bende kalçadan bol ne var ama en sevdiğim yerde orası zaten eşim benim ilk kalçalrımı beğenmişmiş sapık herif ......

günaydın hatunlar.. bildirim yapıyorum.. geçen hafta 71.9dum.. bu hafta 70.6 olmuşum.. giden 1.3.. mutluyum:62::62:

günaydın kızlar maşallah herkes çok iyi ben hariç :14:
en azından almadım kilo onunla avunuyorum
şimdi okula gitmem lazım herkes 12 ye kadar yapsın bildirimi ben gelince hazırlarım listeyi öptüm hepinizi

14. TAKIM 197. ETAP

aynalar ( 99,0 / 99,0 / 0,0 / 0,00% )
pinkcat87 ( 65,7 / / / % )
elifezgi ( 61,2 / / / % )
bitanesii ( 74,4 / / / % )
triptofan ( 81,7 / / /% )
julia_ ( 58,0 / / /% )
anşaaa ( 87,9 / / / % )
nev81 ( 98,5 / / / % )
roseberry ( 74,0 / / / % )
irras ( 93,5 / / / % )
fdm ( 71,9 / / / % )
kayaes ( 66,1 / / /%)

14.TAKIM TOPLAM KİLO (931,9 / / / % )

aynalar kilom aynı: değişen bişey yok.

kahvaltı 2 çavdar ekmeğine yarım yağlı peynirli tost
şekersiz çay

öğle 1 kase çorba 1 kepçe semizotu yemeği

60 dk yürüyüş

ara 2 ekşi elma

birazdan haşlanmış patates ve garnitür kaarıştırıp yicem

akşam da yeşil mercimek yemeği yicem

ölüyorum açlıktaaannn yahu bu 5 dilim bana yetmiyor hele çorba içtiğim gün 1 dilim hakkım oraya gidiyor ki beni elma daha beter yapıyor. bastırmıyo daha çok iştahımı açıyo.

canım ekmek hakların az olduğu için ekmek yerine geçen daha doyurucu olan şeyleri tercih et. ben ekmeğe çok düşkünümdür am az yemem gerektiğinde ekmeği bırakıp form bisküvi yerdim.
4 adet form bisküvi= 1 dilim ekmek
2 adet kepekli etimek= 1 dilim ekmek.

yeri gelir kahvaltıda 2 dilim ekmekle doymazsın ama 4 form bisküvi bile iştahını keser, ayrıca 1 dilim ekmek yemektense 2 etimek yemeyi de tercih ederim. patates gibi ekmek yerine geçen lezzetli şeylere hiç bulaşma, tadı damağında kalır ve kepek içermediği için kısa sürede acıkırsın.

kızlar yeşilmercimek hangi gruba giriyor et mi karbonhidrat mı?kurubaklagiller oluyo demi?ama bendeki listede ekmek değişimi listesinde yazıyor fakat yanında parantez içinde 1 porsiyon et 4-5 yemek kaşığı kurubaklagiller diyor. kafam karıştı.
Elifezgi bilir bunu bnce :)
:89: ben de kurubaklagiller et yerine kullanılır diye biliyorum. tabi karbonhidrat içerikleri de yüksek belki ekmek yerine kullananlar da vardır ama sen sakın ekmek yerine kullanma,zaten ekmeğin az , ve listedeki o not zaten sana da seçme hakkı tanıyor demek:23:

kızlar ben anca gelebildim açmaya çalıştım site açılmıyodu.bgn evde değildim zaten.alese başvurdum.24 nisanda sınavım var:(ani bir karardı hiç çalışmadım bu 1 ay çalışayım bari.sizler naptınız kızlar ben yokken:68:

ben bi önceki alese girdim istediğim puanı aldım ama napcam bilmiyorum, duruyo bi köşede.
alesin yeni sisteminden haberin vardır sanırım öss gibi bişi olmuş cevapladığın soruların katsayıları artık farklı, ben bilmeden girmiştim sınava, senin öğrencilik yeni bitti haberin vardır muhtemelen.

selam kızlar maalesef bu hafta kilo gitmemiş çok üzgünüm adet dönemim olduğu için normalde 2 kilo fazla çıkardım ama bu ay kilo yok ama verme de yok 74 kg

14. TAKIM 197. ETAP

aynalar ( 99,0 / 99,0 / 0,0 / 0,00% )
pinkcat87 ( 65,7 / 66,0 / -0,3 / -0,46% )
elifezgi ( 61,2 / 61,2 / 0,0 / 0,00% )
bitanesii ( 74,4 / 73,1 / 1,3 / 1,75% )
triptofan ( 81,7 / 80,9 / 0,8 / 0,98% )
julia_ ( 58,0 / 58,0 / 0,0 /0,00% )
anşaaa ( 87,9 / 87,6 / 0,3 / 0,34% )
nev81 ( 98,5 / 97,6 / 0,9 / 0,91% )
roseberry ( 74,0 / 74,0 / 0,0 / 0,00% )
irras ( 93,5 / 92,5 / 1,0 / 1,07% )
fdm ( 71,9 / 70,6 / 1,3 / 1,81% )
kayaes ( 66,1 ) paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye oldu.

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 865,8 / 860,5 / 5,3 / 0,61% )

yoklama listesi........:69:
05.03.11
aynalar...-
pinkcat...+
elifezgi....-
bitanesi...+
triptofan...+
julia.........+
anşa........+
nev81......+
roseberry...+
irras.........+
fdm..........+
kayaes.....+

06.03.11
aynalar....+
pinkcat....+
elifezgi....-
bitanesi...+
triptofan..+
julia........+
anşaa.....+
nev81.....+
roseberry..+
irras........+
fdm........-
kayaes....-

07.03.11
aynalar...+
pinkcat...+
elifezgi....+
bitanesi...+
triptofan...+
julia.........+
anşaa......+
nev81......+
roseberry...+
irras........+
fdm.........+
kayaes.....+

08.03.11
aynalar....+
pinkcat....+
elifezgi.....+
bitanesi....+
triptofan....+
julia..........+
anşaa........+
nev81.......+
roseberry....+
irras...........+
fdm...........+
kayaes.......+

09.03.11
aynalar.....+
pinkcat.....-
elifezgi.....+
bitanesi....+
triptofan....+
julia..........+
anşaa.......+
nev81.......+
roseberry...+
irras..........+
fdm...........-
kayaes.......-

10.03.11
aynalar....+
pinkcat....+
elifezgi.....+
bitanesii....+
triptofan....+
julia..........+
anşa.......+
nev81.......+
roseberry..+
irras........+
fdm.........+
kayaes......-

11.03.11
aynalar.....+
pinkcat....-
elifezgi.....+
bitanesi....+
triptofan....+
julia..........+
anşaa........+
nev81........+
roseberry......+
irras.............+
fdm..............+
kayaes..........-

kayaes takımdan ayrılmıştı galiba diymi arkadaşlar.....ondan başka da üç gün devamsızlığı olan yok....

Son düzenleme:
Back