- Konu Sahibi Pinarbartu
- #22.441
sağol cnm biraz erken yazdım listeyi ama dışarı çıkıcam müsait olamam belki kusuruma bakmayın....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bu haftada 3. olduk hepinizi tebrik ediyorum
tebrikler arkadaşlar.eferim eferim. kızlar ben hafta sonu kocişimle başbaşa vakit geçireceğim için büyük ihtimalle uğrayamam. kimsecikler küsmesiiin. 2 haftadır hasretinden eridimm 800 gram
hakkın bacım 2 günde 800 gr daha veririsin artıkkk şımarıpta yoldan çıkmada...haftaya 70 sınırlarıa girersin artıkk
yedikten sonra yapacak bişe yok. telafi etmenin yolllarını düşünmek lazım. ertesi gün sen zaten daha iyi biliyosun kalorini az tutarsın dengelersin. 6. kilon içinde bravoo. gitsin gelmesin inşallah. yalnız anlamadım içli dediğin içli köfte mi? ıspanaklıyı anlamadım nasıl oluyor?
Kızlar nasılsınız?Ben sabahtan beri hiçbir şey yemedim.Moralim bozuktu.Gece hiç uyumadım..Kursa gittim hemen anladı hoca moralin mi bozuk dedi.O kdr belli oldugunu sanmıodm.Neyse ki brzcık düzeldi ama kalıntıları kaldı..
Akşam yemeğimse kurufasulye ve bulgur pilavı.ikisini bir tabağa karıstırıp yedim:93:
Gözleme canım gözleme,o masum gözüken tanesi 500 kalori olan gözleme:26:
noldu neden moralin bozuk eda?
erkek arkadaşımla sorunlarım var canım.birbirimizi çok seviyoruz ama sorunlar da yaşıyoruz baya.ömrümden ömür gidiyo ya..ne zor işmiş.4.5 senedir ilişkimiz var iyi kötü devam ediyo.çözdük sayılır ama işte kalıntılarıyla başbaşayım:95:
ya ben en sorunlar atlattım bir bilsen. hele evliliğimin ilk günleri sevmesem terkeder giderdim. ama şimdi 2 saat var gelemsine ve ilk günkü gibi heyecanla bekliyorum. bizde evlenmeden 4 yıl görüştük. süreç yıprtaıyor.biliyordum ki herşeyin bir sebebi var ve geçici bir süreç yani olay ne bilmiyorum ama nedenini irdele onun mu yoksa onu etkileyen başka bişey mi?hata ondaysa hatasının farkında mı? düzeltmek için çabalıyor mu bunlar önemli.
canım çok sevindim senin adına ne güzel kavusuyorsun.biz 5 aydır göremioz birbirimizi onun da etkisi var baya.:96: eskiden sürekli beraberdik.şimdi görüşemememiz çok etkiliyo.subatta gelcekti gelemedi.nisanda gelcem dedi.umarım gelebilir.okuduğu için maddi durumlardan gelemiyo.hak veriyorum ona da ondan birşey diyemiorum.umarım geçer bu durumum en kısa zamanda.
sevginizle ve senin şefkatinle herşeyi çözersin inşallah. kavga etmeye bir alıştınız mı olmaz yıpratmayın aşkınızı.o kadar zor ki gerçek aşkı bulmak..hadi ara ona sevdiğini söyle.