- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #22.421
offff offf kilo bildirimimi şinci mi yapsam sabah mı acabaaaa...öğleye yetişemiyorum bazen ama neyse sabah erkenden kalkıp tartılırım birazcıkda olsa farkediyo
sana uzuun uzun yazdım gece birden elektrik gitti hepsi bitti. eşim orda eğitim aldığı için kadrosu ankarada görünüyor. ama sonrasında kadrosu istanbula geçecek.ama eğer yaptırabilirse yaza kadrosunu aldırmaya çalışacak.biizmde ağustosta eş tayini olduğu için bekleycez. karışık bi durum.velhasıl ben kaç gündür bebekler gibi ağlayarak uyuyorum..ve kaç gündür korkulu rüyalar görüyorum. o yokken kendimi hhiiiç güvende hissetmiyorum.üfffff
kahvaltı 2 çavdar ekmeğine yarım yağlı peynirli tost
şekersiz çay
öğle 1 kase çorba 1 kepçe semizotu yemeği
60 dk yürüyüş
ara 2 ekşi elma
birazdan haşlanmış patates ve garnitür kaarıştırıp yicem
akşam da yeşil mercimek yemeği yicem
ölüyorum açlıktaaannn yahu bu 5 dilim bana yetmiyor hele çorba içtiğim gün 1 dilim hakkım oraya gidiyor ki beni elma daha beter yapıyor. bastırmıyo daha çok iştahımı açıyo.
:89: ben de kurubaklagiller et yerine kullanılır diye biliyorum. tabi karbonhidrat içerikleri de yüksek belki ekmek yerine kullananlar da vardır ama sen sakın ekmek yerine kullanma,zaten ekmeğin az , ve listedeki o not zaten sana da seçme hakkı tanıyor demekkızlar yeşilmercimek hangi gruba giriyor et mi karbonhidrat mı?kurubaklagiller oluyo demi?ama bendeki listede ekmek değişimi listesinde yazıyor fakat yanında parantez içinde 1 porsiyon et 4-5 yemek kaşığı kurubaklagiller diyor. kafam karıştı.
Elifezgi bilir bunu bnce :)
kızlar ben anca gelebildim açmaya çalıştım site açılmıyodu.bgn evde değildim zaten.alese başvurdum.24 nisanda sınavım varani bir karardı hiç çalışmadım bu 1 ay çalışayım bari.sizler naptınız kızlar ben yokken
kayaes takımdan ayrılmıştı galiba diymi arkadaşlar.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?