• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım sabah,1.ara öğün,öğle yemeği,2. ara öğün ve akşam yemeği olarak yiyorum.Akşam yemeğinden sonra yememeye çalışıyorum.Çok dayanamazsam ya da gece geç yatarsam meyve şeklinde.Senin nasıl,ne önerdi diyetisyen ,6. öğünü nerede yiyorsun?
aynı seninki gibi işte.. bugün 60 dk yürüyüş yaptım 5 hızda.oturdum şimdi. bacak kaslarım hala atıyor spordan sonra çalışmasının durmadığını duymuştum şimdi kesin inandım.

YARINDA OKUL TATİL kıskanmasın aslı duymasın...hemde nöbetçiydim kurtuldum. velilerle de tartışmıştım bu 23 nisana mırın kırın ediyolar bi etek alcaz pahalı deyip durdular yaa.herşeye para var okula gelince yok. tatil iyi geldi velileimde kıymetimi anladı galiba arayan arayana. bazen uzak kalmak lazım sorunlardan..

Son düzenleme:
herkese iyi geceler fıstıklar........

bugün acaip bir bel ağrısıyla uyandım çocuğu bile zar zor yedirdim yemek yapmadım ben daha öncekilerden yedim akşamda 2 kepek ekmeği arasına peynir domates koyup yusufun çilekli sütüyle yedim adet dönemim yakın kendimi çok çirkin hissediyorum ayrıyeten çoooook şişko sinirlerimde bozuk bu hafta herhalde kilo gitmez.........

annem ve kızkardeşim umreye gidiyorlar p.tesi günü bende 19 unda tatile gidiyorum didime eşim gelemiyor yalnız gidecem oğlumla bakalım yüz çeşit yemeğin içinde diyet nasıl olacak........

esencim yeni evin hayırlı olsun allah yardımcın olsun.....

yeni arkadaşımız gelmiş hoşgelmiş.........

canım sıkıldı bugün akşam yemeğini dışarda yieyim dedim dışarı çıkmaya üşendim peynir ekmeğe talim ettim....

herkese iyi geceler fıstıklar........

bugün acaip bir bel ağrısıyla uyandım çocuğu bile zar zor yedirdim yemek yapmadım ben daha öncekilerden yedim akşamda 2 kepek ekmeği arasına peynir domates koyup yusufun çilekli sütüyle yedim adet dönemim yakın kendimi çok çirkin hissediyorum ayrıyeten çoooook şişko sinirlerimde bozuk bu hafta herhalde kilo gitmez.........

annem ve kızkardeşim umreye gidiyorlar p.tesi günü bende 19 unda tatile gidiyorum didime eşim gelemiyor yalnız gidecem oğlumla bakalım yüz çeşit yemeğin içinde diyet nasıl olacak........

esencim yeni evin hayırlı olsun allah yardımcın olsun.....

yeni arkadaşımız gelmiş hoşgelmiş.........

canım sıkıldı bugün akşam yemeğini dışarda yieyim dedim dışarı çıkmaya üşendim peynir ekmeğe talim ettim....

canım eşin nerdeydi karamanda mı? o iş ne oldu taşınacak mısınız? önümüzdeki günlerde takımcanak regl olacaz anlaşılan sen ben aslı...ne güzel ya tek başına bişeler yapıyosun. benim kocam istanbulda sadece hafta sonları geliyor. ben ne yemeğe ne alışverişe çıkıyorum. bu şehirde en yakın arkadaşım oymuş meğer:43:

canım eşin nerdeydi karamanda mı? o iş ne oldu taşınacak mısınız? önümüzdeki günlerde takımcanak regl olacaz anlaşılan sen ben aslı...ne güzel ya tek başına bişeler yapıyosun. benim kocam istanbulda sadece hafta sonları geliyor. ben ne yemeğe ne alışverişe çıkıyorum. bu şehirde en yakın arkadaşım oymuş meğer:43:

evet canım eşim karamanda canım ama ben taşınmayı düşünmüyorum eşyalı bir ev düşünüyorum çünkü ara sıra evime gelicem esasen yalnız değilim oğlum var sen nerdesin neden istanbulda çalışmayı düşünmüyorsun .........

evet sanırım herkes bu hafta regl olacak ama sonrası iyi olack birden gider kilolar

neden veremeyesin canım kiii. gezmeye mi gitmiştin. öyle htırlıyorum. ama ondan sonra dikkat ettin. ya şimdi sen değişik diyetler yaptıktan sonra bu yediklerin sana çok geliyor ama bence az da olsa verirsin.senin metabolizman iyi maşallah benümkü gibi değil.bende regl olacam ama olmadım ya acabaaa:49:

Canım lütfen öyle deme,hayatında ilk defa diyet yapan biri olarak ben aranızda çok önemli birşey öğrendim.Diyeti beden değil,beyin yapıyormuş.Beynimize rica etmeyi bıraktık artık emir veriyoruz.Böyle,vereceksin!Ya da biraz yumuşatabiliriz şöyle,vereceğine inanıyorum.Ya da baktık olmadı şöyle,sen kilo ver,ben de sana huzur vereyim :1:

regl oldum ya ondan bide bu hafta normal bir diyet yaptım veremem bu yüzden

selam ben esra gruba kabul edıldım sanırım
ama yenı oldugum ıcın hıcbısey bılmıyorum mesela zayıflamak ıcın neler yapıyosunuz, neler tavsiye edersiniz
bana yardımcı olursanız cok sevinirim

hoşgeldin canım herkes farklı şeyler yapıyor takip edersen görürsün kendine uygun olanı denersin canım

80 den kurtulmaya az kalmışken elma diyeti yapıp 1 haftada kurtulsam mı diyor şeytan dürtüyor. ama doktor benim kafamı kırar.. adam diyetini uygulamayanı azarlıyo ya. biri ayda 2 yerine 4 kilo vermiş kızmış ona bağırmış. diyetisyeni bırakmak da istemiyorum nede olsa bedava ve evime yakın napsam kiii..kaptancım elma diyetinden sonra verilen kilo sence su mu yağ mı?

canım hiç bilmiyorum inş yağdır

YARINDA OKUL TATİL kıskanmasın aslı duymasın...hemde nöbetçiydim kurtuldum. velilerle de tartışmıştım bu 23 nisana mırın kırın ediyolar bi etek alcaz pahalı deyip durdular yaa.herşeye para var okula gelince yok. tatil iyi geldi velileimde kıymetimi anladı galiba arayan arayana. bazen uzak kalmak lazım sorunlardan..

gıcık :63:

evet canım eşim karamanda canım ama ben taşınmayı düşünmüyorum eşyalı bir ev düşünüyorum çünkü ara sıra evime gelicem esasen yalnız değilim oğlum var sen nerdesin neden istanbulda çalışmayı düşünmüyorsun .........

evet sanırım herkes bu hafta regl olacak ama sonrası iyi olack birden gider kilolar

sana uzuun uzun yazdım gece birden elektrik gitti hepsi bitti. eşim orda eğitim aldığı için kadrosu ankarada görünüyor. ama sonrasında kadrosu istanbula geçecek.ama eğer yaptırabilirse yaza kadrosunu aldırmaya çalışacak.biizmde ağustosta eş tayini olduğu için bekleycez. karışık bi durum.velhasıl ben kaç gündür bebekler gibi ağlayarak uyuyorum..ve kaç gündür korkulu rüyalar görüyorum. o yokken kendimi hhiiiç güvende hissetmiyorum.üfffff

sana uzuun uzun yazdım gece birden elektrik gitti hepsi bitti. eşim orda eğitim aldığı için kadrosu ankarada görünüyor. ama sonrasında kadrosu istanbula geçecek.ama eğer yaptırabilirse yaza kadrosunu aldırmaya çalışacak.biizmde ağustosta eş tayini olduğu için bekleycez. karışık bi durum.velhasıl ben kaç gündür bebekler gibi ağlayarak uyuyorum..ve kaç gündür korkulu rüyalar görüyorum. o yokken kendimi hhiiiç güvende hissetmiyorum.üfffff

kıyamam ben sana:43:sanırım yeni evlisiniz ben alıştım 1 senede ankarada çalıştı 2 haftada 1 geldi eşim inşallah herşey gönlünüzce olsun......

şimdi nerdesin hangi il ?

:66: çoook mutluyummm tartıda aylardır görmediğim bir rakamı gördüm bugün..ama ne olduğunu sölemiycem süprüüüüüzzz cumayı bekleyin.

aynen bende dayanamadım bu dabah tartıya çıkıverdim.. ama bende söylemicem belki yarına kadar 100-200 gr daha veririm :1::1:

çok mutluyummm

aynen bende dayanamadım bu dabah tartıya çıkıverdim.. ama bende söylemicem belki yarına kadar 100-200 gr daha veririm :1::1:

çok mutluyummm

ne güzel yaa hadi bakalım.. sen 70 lerde diyete başladığın için çok şanslısın.ben neden o zaman bu kadar ciddiye almadım salak gibi obez olmayı bekledim.

günaydın kızlar, dün hastanedeydim bugün de dişim ağrıyınca tekrar hastanenin yolunu tuttum. 1 hafta diş ağrısına sabredicem. her ağrı kesiciyi de kullanamıyorum. antibiyotik için hamileliğin 12 haftasının dolmasını beklicem :(iş yerinde duracak insanlara laf anlatacak halim kalmadı.rapor da almadım. hoffff... 20 yaş dişim çürümüş olabilir.umarım antibiyotik ile geçer ağrım

günaydın kızlar, dün hastanedeydim bugün de dişim ağrıyınca tekrar hastanenin yolunu tuttum. 1 hafta diş ağrısına sabredicem. her ağrı kesiciyi de kullanamıyorum. antibiyotik için hamileliğin 12 haftasının dolmasını beklicem :(iş yerinde duracak insanlara laf anlatacak halim kalmadı.rapor da almadım. hoffff... 20 yaş dişim çürümüş olabilir.umarım antibiyotik ile geçer ağrım

geçmiş olsun caneeemm

çok çok geçmiş olsun canım.. allahım sabır versin inşallah..

ne güzel yaa hadi bakalım.. sen 70 lerde diyete başladığın için çok şanslısın.ben neden o zaman bu kadar ciddiye almadım salak gibi obez olmayı bekledim.

ah sorma canım ben önceden 80 kilodan 64e düşmüş biriyim. ne demek istediğini gayet iyi anladım.. gerçekten yumurta kapıya gelmeden insan akıllanmıyor.. 9 ay önce doğum yaptım bu kalanlar o kilolar yani.. şimdiki hedefim de 65.. az kaldı..

kızlar bu arada dün taşlar-bitkiler konusunda uzman bi kadınla tanışltım... KEHRİBAR TAŞI tiroid hormonunu düzenleme ve zayıflatma etkisine sahipmiş.. ben en yakın zamanda alcam.. haberiniz olsun istedim

selamm kızlarrrrrrrr sabah iki bardak ılık su
kahvaltı yarım dilim kepek ekmeği domates biraz lor iki çay kaşığı reçel bir bardak çay...

kızlar ilginç bir şekilde diş ağrım geçti. biraz interneti karıştırdıktan sonra bu diş ağrısına katlanmaktansa antibiyotiğimi içmeye karar verdim. ilacımı eiçtim, 15 dk sonra yemek yedik, bol limonlu salata vardı yemekte. ilk başlarda ağzını oynatamayan ben yemeğin sonunda turp gibi olmuştum, şükür ki ağrım geçti. artık antibiyotikten mi 3 saat önce içtiğim ağrı kesici yeni mi etkisini gösterdi yoksa limonlu salata mı iyi geldi bilmiyorum. yemek yiyince gözüm açıldı valaaa:9:

size tavsiyem aç aç gezmeyin vücut direnci düşüyor, zaten bu dişeti enfeksiyonumun başlangıcı yorulduğum pek de iyi beslenmediğim bir gündü. akşam da doğru dürüst bişey yiyemeyince ağrıyı çok şiddetli hissettim.

allahım yarın cuma..sen bu tombiş hatunların hepsinden bol bol kilo al

kızlar bugünkü menüm

sabah
1 bardak süt+klasik diyet kahvaltı

ara
1 elma

öğleyin
yarım kase yoğurt çorbası+1,5 dilim çavdarlı ekmek+salata+1 bardak ayran

ara
1 elma

akşam (bu muhtemel daha yemedim)
salata+1 bardak meyve suyu+fırında çipura+1 dilim ekmek

yatmadan önce süt

bugün toplam 40 dk yürümüş olcam ama çok tempolu olmadı.. heryer buz..yinede hızlı yürümeye açlıştım..

Back