- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #22.361
Canım ben geçen gün aynı hissi duyduğumda 1 tam çikolata yedim ve 10 gündür hiç canım çekmedi,o gün iyi kestim.Dayanamazsan sevdiğin bir tatlıdan biraz alırsın,akşam protein alarak dengelersin.Belki kan şekerin düşmüştür...
bence ne yap aynalarcım biliyomusun. okuldan eve giderken marketten eti karamın %70 çikolatası var biraz koyu tadı ama ben bitteri sevdiğim için krizim olursa ondan yiyecem artık. şekeri az kakaosu çok. onun da 2 karesi 1 meyveye denk geliyor.şimdi durup durup yemezsen birden çoook fena tatlıya dalabilirsin. ben öyleyim yani en azından.
çoook mutluyummm tartıda aylardır görmediğim bir rakamı gördüm bugün..ama ne olduğunu sölemiycem süprüüüüüzzz cumayı bekleyin.
yememem lazım
70 leri mi gördün yoksa
muzlu popkek yedim bir tane :26:
merhabalar arkadaslar
ben esra. 26 yasında 1.65 boyunda 86 kıloyum. tek basına uyguladıgım dıyet gırımsımlerının basarısızlıkla sonuclanmasından bıktım. zayıflama grupları benım ıcın faydalı olacak gıbı. benıde aranıza alın lütfen
canım takımızmızda yer yok diye biliyorum ama kaptan aynalar ona sormak lazım. birde zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler topiği var beslenme kısmında oraya yazarsan seni yer olan takım çağırır.bu yolda başarılar hepimize
canım ben msj gönderdim davet ettim 13. kişi olabilir. akbulaka mesaj attım her gün paylaşım şart diye bir kaç kerede online gördüm takımda ama hiç bişey yazmadı. kayaesede mesaj attım. bakalım ne cevap vercek takımdan ayrılma dedim
bu arada ben kilo vermem bu hafta
Canım lütfen öyle deme,hayatında ilk defa diyet yapan biri olarak ben aranızda çok önemli birşey öğrendim.Diyeti beden değil,beyin yapıyormuş.Beynimize rica etmeyi bıraktık artık emir veriyoruz.Böyle,vereceksin!Ya da biraz yumuşatabiliriz şöyle,vereceğine inanıyorum.Ya da baktık olmadı şöyle,sen kilo ver,ben de sana huzur vereyimbu arada ben kilo vermem bu hafta
Canım lütfen öyle deme,hayatında ilk defa diyet yapan biri olarak ben aranızda çok önemli birşey öğrendim.Diyeti beden değil,beyin yapıyormuş.Beynimize rica etmeyi bıraktık artık emir veriyoruz.Böyle,vereceksin!Ya da biraz yumuşatabiliriz şöyle,vereceğine inanıyorum.Ya da baktık olmadı şöyle,sen kilo ver,ben de sana huzur vereyim
eşyaları toplarken iyi enerji harcarsın ben çok sık ev değiştiren biri olarak her ev taşıdığımda dikkat etmeden 2 kilo veririm sen dikkat edersen oooohhh ohhh....bu arada yeni evin hayırlı olsun....:18: Güzel olmaz mı.Ben şu anda öğretmenler odasındayım,ilk 2 dersim boştu.Taşımalı köyler gelemediği halde tatil olmadıTadını çıkar canım,bol tarçınlı yeşil çay eşliğinde,oohhh...
Bu arada kızlar dün kirası çok makul ve güzel bir ev buldum aklımda yokken, haftaya cuma taşınıyorum.Bu hafta sonu harıl harıl ev topluycam.İnterneti kestirip öbür eve bağlatma sürecinde izin alırım artık,3 gün kadar...Okuldan yazmaya çalışıcam ama 3 günlük rapor alıcam taşınırken,o ara izin alırım buradan da.Bana dua edin,işler rast gitsin.Umarım diyetimi baltalamaz bu taşınma süreci...
sabır nelere kadir...çok sevindim 70 sınırlarına girmişsindir inşallahhh...neyse bekliyorum cumayııçoook mutluyummm tartıda aylardır görmediğim bir rakamı gördüm bugün..ama ne olduğunu sölemiycem süprüüüüüzzz cumayı bekleyin.
muzlu popkek yedim bir tane :26:
Canım hoşgeldin,takımımızdaki 3. Esra'sınselam ben esra gruba kabul edıldım sanırım
ama yenı oldugum ıcın hıcbısey bılmıyorum mesela zayıflamak ıcın neler yapıyosunuz, neler tavsiye edersiniz
bana yardımcı olursanız cok sevinirim
eşyaları toplarken iyi enerji harcarsın ben çok sık ev değiştiren biri olarak her ev taşıdığımda dikkat etmeden 2 kilo veririm sen dikkat edersen oooohhh ohhh....bu arada yeni evin hayırlı olsun....
Sağol canım benim,9 gün içinde çıkıcam ve yerleşicem nasip olursa.Yediklerime ister istemez dikkat edemem ama,hareket fayda sağlar diye düşünüyorum ben de.
Canım detoks olduğunu düşünüyorum ben.Öğretmen arkadaşım elma diyetiyle bir haftada 5 kilo verdi ve üstüne almadı.Ben de kilo vermem durakladığı zaman yapıcam.80 den kurtulmaya az kalmışken elma diyeti yapıp 1 haftada kurtulsam mı diyor şeytan dürtüyor. ama doktor benim kafamı kırar.. adam diyetini uygulamayanı azarlıyo ya. biri ayda 2 yerine 4 kilo vermiş kızmış ona bağırmış. diyetisyeni bırakmak da istemiyorum nede olsa bedava ve evime yakın napsam kiii..kaptancım elma diyetinden sonra verilen kilo sence su mu yağ mı?
selam ben esra gruba kabul edıldım sanırım
ama yenı oldugum ıcın hıcbısey bılmıyorum mesela zayıflamak ıcın neler yapıyosunuz, neler tavsiye edersiniz
selam ben esra gruba kabul edıldım sanırım
Canım sabah,1.ara öğün,öğle yemeği,2. ara öğün ve akşam yemeği olarak yiyorum.Akşam yemeğinden sonra yememeye çalışıyorum.Çok dayanamazsam ya da gece geç yatarsam meyve şeklinde.Senin nasıl,ne önerdi diyetisyen ,6. öğünü nerede yiyorsun?esencim sen 5 öğün yiyosun ya hangi ara öğünü yapmıyosun kahvaltıyla öğle arasını mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?