• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım ben geçen gün aynı hissi duyduğumda 1 tam çikolata yedim ve 10 gündür hiç canım çekmedi,o gün iyi kestim.Dayanamazsan sevdiğin bir tatlıdan biraz alırsın,akşam protein alarak dengelersin.Belki kan şekerin düşmüştür...

bence ne yap aynalarcım biliyomusun. okuldan eve giderken marketten eti karamın %70 çikolatası var biraz koyu tadı ama ben bitteri sevdiğim için krizim olursa ondan yiyecem artık. şekeri az kakaosu çok. onun da 2 karesi 1 meyveye denk geliyor.şimdi durup durup yemezsen birden çoook fena tatlıya dalabilirsin. ben öyleyim yani en azından.

yememem lazım :14:

:66: çoook mutluyummm tartıda aylardır görmediğim bir rakamı gördüm bugün..ama ne olduğunu sölemiycem süprüüüüüzzz cumayı bekleyin.

70 leri mi gördün yoksa:34:

merhabalar arkadaslar
ben esra. 26 yasında 1.65 boyunda 86 kıloyum. tek basına uyguladıgım dıyet gırımsımlerının basarısızlıkla sonuclanmasından bıktım. zayıflama grupları benım ıcın faydalı olacak gıbı. benıde aranıza alın lütfen

canım takımızmızda yer yok diye biliyorum ama kaptan aynalar ona sormak lazım. birde zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler topiği var beslenme kısmında oraya yazarsan seni yer olan takım çağırır.bu yolda başarılar hepimize

canım takımızmızda yer yok diye biliyorum ama kaptan aynalar ona sormak lazım. birde zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler topiği var beslenme kısmında oraya yazarsan seni yer olan takım çağırır.bu yolda başarılar hepimize

canım ben msj gönderdim davet ettim 13. kişi olabilir. akbulaka mesaj attım her gün paylaşım şart diye bir kaç kerede online gördüm takımda ama hiç bişey yazmadı. kayaesede mesaj attım. bakalım ne cevap vercek takımdan ayrılma dedim

bu arada ben kilo vermem bu hafta

canım ben msj gönderdim davet ettim 13. kişi olabilir. akbulaka mesaj attım her gün paylaşım şart diye bir kaç kerede online gördüm takımda ama hiç bişey yazmadı. kayaesede mesaj attım. bakalım ne cevap vercek takımdan ayrılma dedim

neden veremeyesin canım kiii. gezmeye mi gitmiştin. öyle htırlıyorum. ama ondan sonra dikkat ettin. ya şimdi sen değişik diyetler yaptıktan sonra bu yediklerin sana çok geliyor ama bence az da olsa verirsin.senin metabolizman iyi maşallah benümkü gibi değil.bende regl olacam ama olmadım ya acabaaa:49:

Canım lütfen öyle deme,hayatında ilk defa diyet yapan biri olarak ben aranızda çok önemli birşey öğrendim.Diyeti beden değil,beyin yapıyormuş.Beynimize rica etmeyi bıraktık artık emir veriyoruz.Böyle,vereceksin!Ya da biraz yumuşatabiliriz şöyle,vereceğine inanıyorum.Ya da baktık olmadı şöyle,sen kilo ver,ben de sana huzur vereyim :1:

Canım lütfen öyle deme,hayatında ilk defa diyet yapan biri olarak ben aranızda çok önemli birşey öğrendim.Diyeti beden değil,beyin yapıyormuş.Beynimize rica etmeyi bıraktık artık emir veriyoruz.Böyle,vereceksin!Ya da biraz yumuşatabiliriz şöyle,vereceğine inanıyorum.Ya da baktık olmadı şöyle,sen kilo ver,ben de sana huzur vereyim :1:

güzeeeeellllllll

VE BUGÜNKÜ MENÜM:
SABAH:
[1]Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
[2] Beyaz peynir (Edirne) 30 GRAM 90.3
[3]Tavuk Göğüs 30 GRAM 31.2
[4]çay (2+2=4 esmer şekerli) 60
[5]Domates 1 ADET 14
ARA ÖĞÜN-1:
[6]Yeşil Elma 1 ADET 50
[7]Form Çörekotlu Kepekli Tuzlu Bisküvi 20 GRAM 72.6
ÖĞLE YEMEĞİ:
[8]Tavuk Göğüs 150 GRAM 156
[9]YOĞURTLU MAKARNA 0.5 PORSİYON 273
ARA ÖĞÜN-2:
[10] Yeşil Elma 1 ADET 50
[11]Ülker Grissini Kepekli 3 adet 93
AKŞAM:(Daha yemedim ama hazırladım.)
[12]Domates 2 ADET 28
[13]Tavuk Göğüs 150 GRAM 156
[14]Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[15]Zeytinyağlı Ispanak 0.3 PORSİYON 63.6
TOPLAM:1304.7 CAL

2 yeşil çayımı,2.5 litre suyumu içtim,inşallah sporumu da yaparım akşam yemeğinden sonra,durumlar böyle :61:

selam ben esra gruba kabul edıldım sanırım
ama yenı oldugum ıcın hıcbısey bılmıyorum mesela zayıflamak ıcın neler yapıyosunuz, neler tavsiye edersiniz
bana yardımcı olursanız cok sevinirim

:18: Güzel olmaz mı.Ben şu anda öğretmenler odasındayım,ilk 2 dersim boştu.Taşımalı köyler gelemediği halde tatil olmadı :19: Tadını çıkar canım,bol tarçınlı yeşil çay eşliğinde,oohhh...
Bu arada kızlar dün kirası çok makul ve güzel bir ev buldum aklımda yokken, haftaya cuma taşınıyorum.Bu hafta sonu harıl harıl ev topluycam.İnterneti kestirip öbür eve bağlatma sürecinde izin alırım artık,3 gün kadar...Okuldan yazmaya çalışıcam ama 3 günlük rapor alıcam taşınırken,o ara izin alırım buradan da.Bana dua edin,işler rast gitsin.Umarım diyetimi baltalamaz bu taşınma süreci...
eşyaları toplarken iyi enerji harcarsın ben çok sık ev değiştiren biri olarak her ev taşıdığımda dikkat etmeden 2 kilo veririm sen dikkat edersen oooohhh ohhh....bu arada yeni evin hayırlı olsun....
:66: çoook mutluyummm tartıda aylardır görmediğim bir rakamı gördüm bugün..ama ne olduğunu sölemiycem süprüüüüüzzz cumayı bekleyin.
sabır nelere kadir...çok sevindim 70 sınırlarına girmişsindir inşallahhh...neyse bekliyorum cumayıı:62:
muzlu popkek yedim bir tane :26:

iyi yaptın

80 den kurtulmaya az kalmışken elma diyeti yapıp 1 haftada kurtulsam mı diyor şeytan dürtüyor. ama doktor benim kafamı kırar.. adam diyetini uygulamayanı azarlıyo ya. biri ayda 2 yerine 4 kilo vermiş kızmış ona bağırmış. diyetisyeni bırakmak da istemiyorum nede olsa bedava ve evime yakın napsam kiii..kaptancım elma diyetinden sonra verilen kilo sence su mu yağ mı?

ama yenı oldugum ıcın hıcbısey bılmıyorum mesela zayıflamak ıcın neler yapıyosunuz, neler tavsiye edersiniz
Canım hoşgeldin,takımımızdaki 3. Esra'sın :66: Canım öncelikle belirtmeliyim ki,bu benim hayatımdaki ilk diyetim.Bir gün tartıya çıktım ve 103.5 kiloyu gördüğüm anda beynim bulandı.Tam başlamam lazım ama hiç yapmadım,yapamam derken önce kadınlar kulübü ile,sonra 14. takım ile yollarım kesişti.Tam 37gündür diyetteyim ve 5 kilo verdim,inşallah devamı da gelecek takımımla ve birbirinden özel üyeleriyle.Nasıl yaptığımı sorarsan,günde 5 öğün yiyorum,yiyeceklerimin kalorisini hesaplıyor ve 1500'ü aşmamaya çalışıyorum.Günde 30-40 dakika egzersiz yapıyor,2 yeşil çay içiyor ve 2.5 litre su tüketiyorum.Ama bir anda gözün korkmasın sakın.İlk bir hafta 5 dakika egzersiz yaptım,1 litre su içtim ama aşama aşama arttırdım.Bir filozofun dediği gibi:''Kayaları eriten suyun gücü değil,damlaların sürekliliğidir.''Birden değil azar azar azalt yediklerini,azar azar arttır sporunu ve suyunu,inan ki olacak :16:
eşyaları toplarken iyi enerji harcarsın ben çok sık ev değiştiren biri olarak her ev taşıdığımda dikkat etmeden 2 kilo veririm sen dikkat edersen oooohhh ohhh....bu arada yeni evin hayırlı olsun....
Sağol canım benim,9 gün içinde çıkıcam ve yerleşicem nasip olursa.Yediklerime ister istemez dikkat edemem ama,hareket fayda sağlar diye düşünüyorum ben de.

80 den kurtulmaya az kalmışken elma diyeti yapıp 1 haftada kurtulsam mı diyor şeytan dürtüyor. ama doktor benim kafamı kırar.. adam diyetini uygulamayanı azarlıyo ya. biri ayda 2 yerine 4 kilo vermiş kızmış ona bağırmış. diyetisyeni bırakmak da istemiyorum nede olsa bedava ve evime yakın napsam kiii..kaptancım elma diyetinden sonra verilen kilo sence su mu yağ mı?
Canım detoks olduğunu düşünüyorum ben.Öğretmen arkadaşım elma diyetiyle bir haftada 5 kilo verdi ve üstüne almadı.Ben de kilo vermem durakladığı zaman yapıcam.

hoşgeldin canıımm..beraber kurtuluruz inşallah bu kilolardan

ooo 3. esramız oldun hoşgeldin canımm....:38:
herkes farklı şartlarda olduğu için herkesin yöntemleri farklı diyetisyen kontrolünde olan bikaç arkadaşımız var...arada şok diyetler yapıyoruz.bol yürüyüş yapan arkadaşlar var ben yürüyamiyorum ama günlük 40 dk bisiklet çeviriyorm...bi kaç gün içinde çözersin zaten takımı...tekrar hoşgeldin aramıza....

Son düzenleme:
esencim sen 5 öğün yiyosun ya hangi ara öğünü yapmıyosun kahvaltıyla öğle arasını mı?
Canım sabah,1.ara öğün,öğle yemeği,2. ara öğün ve akşam yemeği olarak yiyorum.Akşam yemeğinden sonra yememeye çalışıyorum.Çok dayanamazsam ya da gece geç yatarsam meyve şeklinde.Senin nasıl,ne önerdi diyetisyen ,6. öğünü nerede yiyorsun?

Back