Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

buda bu akşamki meşgalem kapı süsüm.olmuş mu çakma mı doğru söyleyinde asıp rezil olmuyum..

ters olmuş ya aşağısı yukarıya gelmiş.

Son düzenleme:
Günaydıııınn. ay ne güzelmiş busaatte evde olmak.
:18: Güzel olmaz mı.Ben şu anda öğretmenler odasındayım,ilk 2 dersim boştu.Taşımalı köyler gelemediği halde tatil olmadı Tadını çıkar canım,bol tarçınlı yeşil çay eşliğinde,oohhh...
Bu arada kızlar dün kirası çok makul ve güzel bir ev buldum aklımda yokken, haftaya cuma taşınıyorum.Bu hafta sonu harıl harıl ev topluycam.İnterneti kestirip öbür eve bağlatma sürecinde izin alırım artık,3 gün kadar...Okuldan yazmaya çalışıcam ama 3 günlük rapor alıcam taşınırken,o ara izin alırım buradan da.Bana dua edin,işler rast gitsin.Umarım diyetimi baltalamaz bu taşınma süreci...

ohhh hadi hayırlısı bizm okuldada borular patlamışşşş her yrr su ve soğukmuş

günaydınnn kızlarrrrrrr izmir bile buzzz gibi diğer memleketleri düşünemiyorum valla ne soğukkk yaaaaaa...
sabah iki bardak ılık su
kahvaltı bir dilim kepek ekmeği domates salatalık bir k.k peynir bir bardak açık çay...

anaaaaaam listeye baka padişah fermanı gibi

kızlar kısa bi süreliğine işe uğradım ultrasonum öğleden sonra

anaaaaaam listeye baka padişah fermanı gibi

kızlar kısa bi süreliğine işe uğradım ultrasonum öğleden sonra

yanlış anlama haa bunları yemedim

bilgi olsun ne yediğimizi bilelim diyene..

bebğinin cinsiyeti belli mi. pek anlamam anne olmadığım için ne zaman belli olur kii

2011-03-09 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Domates 0.5 ADET 7
[2] Zeytin (yeşil) 20 GRAM 28.8
[3] damak tadı kahvaltılık sos 0.1 100 gr 17.5
[4] yumurta 1 adet 80
[5] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[6] Çavdarlı Ekmek 2 DİLİM 110
Toplam : 318.3 kal
kahvaltım böyleydi...

yanlış anlama haa bunları yemedim

bilgi olsun ne yediğimizi bilelim diyene..

bebğinin cinsiyeti belli mi. pek anlamam anne olmadığım için ne zaman belli olur kii

pardon canım ben de aceleyle tam incelemeden yorum yaptım, listenin uzunluğunu görünce o heyecanla şettiydim:90:

bebeklerin cinsiyeti henüz belli değil , 2,5 aylıklar hataırladığım kadarıyla 4. aydan sonra belli oluyordu

selam kızlar.....

esen verdiğin adrese baktım üye bilem oldum ama kalori hesabı yaptım sabahki kahvaltm 568 kalori yatı neden öyle oldu acaba......

sabah
uyandığımda bir bardak ılık su ile 2 kayısı
1yumurta
1,5 dilim kepek ekmeği
2 küçük domates
12.5 gr. light karper
çok mu olmuş

bu mu 568 kalori
?:44: 100 gram üzerinden verilen bişeyi yanlış mı yazdın acaba imkansııızzz.

slm burda hava çok kötü olmaya başladı haftasonu tatil olur kesin

sabah 2 kepekli tost ekmeği beyaz peynirle yağsız tost domates salatalık biber 3 yeşil zeytin bir bardak şekersiz yeşil çay
ara öğrencimin getirdiği poğacanın ucundan birazcık aldım :26:
öğle 3 yemek kaşığı sebzeli tavuk 2 kaşık pilav

canım tatlı istiyo reglden dolayı 2 gündür atlatıyom inş bugünde atlatırım ama hiç sanmıyom

selam kızlar.....
esen verdiğin adrese baktım üye bilem oldum ama kalori hesabı yaptım sabahki kahvaltm 568 kalori yatı neden öyle oldu acaba......
Canım gram ve porsiyonlara dikkat etmek lazım.O zaman bu kadar çıkmaz diye tahmin ediyorum.Virgüllü rakamlar kullanabiliyorsun.0.5 porsiyon gibi...
canım tatlı istiyo reglden dolayı 2 gündür atlatıyom inş bugünde atlatırım ama hiç sanmıyom
Canım ben geçen gün aynı hissi duyduğumda 1 tam çikolata yedim ve 10 gündür hiç canım çekmedi,o gün iyi kestim.Dayanamazsan sevdiğin bir tatlıdan biraz alırsın,akşam protein alarak dengelersin.Belki kan şekerin düşmüştür...

bence ne yap aynalarcım biliyomusun. okuldan eve giderken marketten eti karamın %70 çikolatası var biraz koyu tadı ama ben bitteri sevdiğim için krizim olursa ondan yiyecem artık. şekeri az kakaosu çok. onun da 2 karesi 1 meyveye denk geliyor.şimdi durup durup yemezsen birden çoook fena tatlıya dalabilirsin. ben öyleyim yani en azından.

çoook mutluyummm tartıda aylardır görmediğim bir rakamı gördüm bugün..ama ne olduğunu sölemiycem süprüüüüüzzz cumayı bekleyin.

merhabalar arkadaslar
ben esra. 26 yasında 1.65 boyunda 86 kıloyum. tek basına uyguladıgım dıyet gırımsımlerının basarısızlıkla sonuclanmasından bıktım. zayıflama grupları benım ıcın faydalı olacak gıbı. benıde aranıza alın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…