• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

gunaydin kizlar.........
vallah gozlerim yasardi agliyacam simdi bu ne guzel tablo boylee ya harikasiniz
hepinizi ayri ayri opuyorum
ozelliklede nukerayi super kesin birinciiyiz nukerayda eminim bu haftanin bireysel siralamada birincisi

gunaydın kızlar
tartıldım ve kılom 69.9
sadece 1 kılo 100 vermısım
ben daha cok beklıyordum ama olmamıs, artık haftaya ınsallah

gunaydın kızlar
tartıldım ve kılom 69.9
sadece 1 kılo 100 vermısım
ben daha cok beklıyordum ama olmamıs, artık haftaya ınsallah

kiz daha ne olsun canim sende cok guzel harikayiz bu hafat bir iki takima baktimda hicc vermemisler super super super sizleri coook seviyom ben yaa canlarim benim

kiz durumlara baksan asuper bencee tebrik ederim canim sen ne yaptin bakalim
ya goruyosunuz dimi olunca oluyo kendimizi tutmak elimizde birsey

Ben aslınd adaha çok verirdim d eakşam köfte kaçamağımo ldu keşkem olmasaydı ama olun iyi gidiyorum sağlıklı sporlu gidiyorum hepinizi çok seviorum tebrikler bizeee

kiz daha ne olsun canim sende cok guzel harikayiz bu hafat bir iki takima baktimda hicc vermemisler super super super sizleri coook seviyom ben yaa canlarim benim

saol canım sende supersın ıyı kılo vermıssın
evet bu hafta kesın bırıncıyız neslıhan cok ıyıyız..
nukeray cok guzel kılo vermıssın ınsallah gerı almazsın cunkı ben lahana corbasıyla yaptıgm kılo kaybında hemen gerı aldım artık saglıklı beslenerek ve spor yaparak haftada 1kılo vermek ıstıyorumhihoyyythihoyyyt

NAM guzelim senide ugrastirdim ya son anada arkadas 500 gr vermis tekrar hesapladim simdi kontrol et sana zahmet be guzelim

nam ya sizin takımda ne kadar az kişi var öyle herkez birden izin alıp çıkmış ya bu arada merakımı mazur gör ama senin isminde yok takımda
neyse hanımlar ben gidip hazırlanmam gerek babamın nikahı var bugün malum

HAYATIM KONROL ETTİM MAŞALLAH DAHA İYİ OLDU DURUM
HEP BÖYLE DEVAM EDERSİNİZ İNŞALLAH:nazar:

BU HAFTA YARIŞMADA OLSAYDIM 2,5 KİLODA BEN VERDİM
RAHATSIZLIKLARIMDAN DOLAYI İLAÇ VERMİŞTİ DR. RAMAZANDA 5 KİLO ALDIM
AMA ŞİMDİ KURTULUYORUM MERET KİLOLARDAN

ne rahatsizligin var canim ya gecmis olsun sevindim insallah hepimiz kurtuluruzz su kilolardan
ayrica tesekkurler konturolun icin senide yordum

nam ya sizin takımda ne kadar az kişi var öyle herkez birden izin alıp çıkmış ya bu arada merakımı mazur gör ama senin isminde yok takımda
neyse hanımlar ben gidip hazırlanmam gerek babamın nikahı var bugün malum

bizim takımda geri gelmek üzere ayrılan 3 arkadaşımız var
izinli olan arkadaşlarımızın birinin bebeğinin kolu kırıldı

diğeri 1 haftalığına izin aldı kendisi iş yerinde sabahlara kadar çalıştığı için

öbür arkadaşımızda hasta

o yüzden bukadar az görünüyoruz

bence durumlar çok iyi 14.takımda.çok güzel kilo vermişsiniz yaa.tebrik ederim hepinizi kızlar.umarım bende bu hafta veririm.şimdi 1.71 boyunda 72 kiloyum malesef ki :( evlendikten sonra çook kilo aldım.daha bebişimde yok.bu kiloları acil vermem gerekiyor.yoksa sonra hiç üstesinden gelemem :(

ne rahatsizligin var canim ya gecmis olsun sevindim insallah hepimiz kurtuluruzz su kilolardan
ayrica tesekkurler konturolun icin senide yordum

benim hikayem çok uzun nesli
bende yok yok yani ne ararsan bulursun
allahdan kafama takmıyorum, çünkü ben kendimle dalga geçmeyi severim

buarada bişe sormak istiyorum.bu resimli kilo çizelgelerini nasıl yaptınız?herkesin kilosunu gösteren tablolar yani?çokk güzeller

bence durumlar çok iyi 14.takımda.çok güzel kilo vermişsiniz yaa.tebrik ederim hepinizi kızlar.umarım bende bu hafta veririm.şimdi 1.71 boyunda 72 kiloyum malesef ki :( evlendikten sonra çook kilo aldım.daha bebişimde yok.bu kiloları acil vermem gerekiyor.yoksa sonra hiç üstesinden gelemem :(
evet ya bu hafta super oldu coktandir boyle olmuyodu sende hosgeldin canim insallah veririsin kilolarinii bence sen kilo vermeyi istemekle adimini attin insallah azim gosteririsin
benim hikayem çok uzun nesli
bende yok yok yani ne ararsan bulursun
allahdan kafama takmıyorum, çünkü ben kendimle dalga geçmeyi severim

ay canim ya ne guzel boyle dusunmene sevindim birgun muhabbet edelim uzun uzun canim

opuldunuz ben kaciyom oglani almaya gidiyom okula geri gelince gorusuruzz

herkesin cuması mübarek olsun .yaaa maşallah arkadaşlar.tablo fevkaladenin fevkinde.süpersiniz ve süppperrriiiizz.
neslihan sevildiğini biiil.bak hiçbirimiz senden ayrılmak istemiyoruz.
çooook güzelyaaa.ayy b bende mi yapsam yarından itibaren lahanayı acabaa.

mrb arkadaslar nasilsini kilo veren arkadaslari yani hepimizi tebrik ediyorum ,en az bir kilo verilmis ve ustu ,
bende daha sabah kahvaltimi yapmadim testim vardi kan verdim simdi ise geldim ,birazdan yesil cay ve yaninda 2 sutlu ekmek falan yerim ,daha bir haftadir dogru durust bisey yemedim , ama insallah boyle devam ederim

evet ya bu hafta super oldu coktandir boyle olmuyodu sende hosgeldin canim insallah veririsin kilolarinii bence sen kilo vermeyi istemekle adimini attin insallah azim gosteririsin

inşallah azimli olurum gerçekten ama sizlere baktıkça motive oluyorum gerçekten.şimdiden teşekkürler :)a.s

rose o kilo çizelgeyi nasıl yaptın?nerden bakılıyo yardımcı olurmusun?

güleyse canım 7910 ticker diye bi site var oraya gir ordan yapabilirsin
sonra profil düzenledeki imza yerine kopyala yapıtır yap cıkan yazıyı kaydet canım vaktim olsa uzun uzun yazardım ama adaşım sana yardım etsin bu arad benim ismim tuğba 1
:lepi:

Ya kızlar ben öle yemeğinde bir kase çorba içtim.Birde kıymalı patlıcanlı bi yemek yedim ama biraz kaçırdım mı nee midem alt ust olmuş çok bulanıyor.Artık alıştım ya çok yememeye

Musakka yedim aklıma geldi ismi.Güya yemycem diye kaseye koydum ama bir kase yedim musakkayı çok yedim galiba

Back