• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

pinkcat ben 2 haftasonu 1 hafta içi devamsızlık yaptım ama mazeretim vardı (bu arada bakıcımın kan tahlilleri nomalmiş, meğer labraratuarda hata olmuş biz de kanser manser oldu diye korktuk)

kızlar 1 olacas galiba, aynalr zaten birinci olur, yeni gelenler de iyiydi maşallah, iyiki kapmışız yeni üyeleri:27:

pinkcat senin durumun ne olacak ya, şimdiye kadar baya kilo verdin ya uzun süre vücut direnç gösterir gibime geliyor:26:

ben hamilelik heyecanı ile alıverdiğim yarım kilocuğu attım :49:, bunsan sonra pek vermeye niyetim yok. bu arada size bi süprüzüm var:1:
bir defa değil 2 defa teyze oluyorsunuz:1::emir_bebek::emir_bebek:

pinkcat ben 2 haftasonu 1 hafta içi devamsızlık yaptım ama mazeretim vardı (bu arada bakıcımın kan tahlilleri nomalmiş, meğer labraratuarda hata olmuş biz de kanser manser oldu diye korktuk)

kızlar 1 olacas galiba, aynalr zaten birinci olur, yeni gelenler de iyiydi maşallah, iyiki kapmışız yeni üyeleri:27:

pinkcat senin durumun ne olacak ya, şimdiye kadar baya kilo verdin ya uzun süre vücut direnç gösterir gibime geliyor:26:

ben hamilelik heyecanı ile alıverdiğim yarım kilocuğu attım :49:, bunsan sonra pek vermeye niyetim yok. bu arada size bi süprüzüm var:1:
aa ne güzel.1 taşla iki uş:9: inşallah benimkide ikiz olur olunca..

Canlarım maşallah 14.takıma, tebrik ediyorum hepimizi.İnşallah haftaya daha daha çok çok kilolarımızı veririz :16:
VE BUGÜNKÜ MENÜM:
SABAH:
*1 haşlanmış yumurta=20 cal
*2 çeri domates=15 cal
*1 kibrit kutusu peynir=180 cal
*2 dilim kepek ekmeği=110 cal
ARA ÖĞÜN:
*1 havuç+10 adet fındık+yeşil çay=135 cal
ÖĞLE YEMEĞİ:
*1 tabak ıspanak=30 cal
ARA ÖĞÜN:
*10 adet fındık+yeşil çay=135 cal
AKŞAM YEMEĞİ:
*2 baget=140 cal
*1 kase yoğurt=100 cal
TOPLAM:1105 cal (akşam misafirliğe gidilecek,ne kadar dirensem de 300 cal ne olur ne olmaz payı vereceğim)=1400 cal

canımm süper bir haber bu..İkizler çok tatlı olur maşallah yaa ben de istiyorum ikiz:D Ama daha koca yok ortada:35: benim durumum böle kaldı ama yılmıyacam kimmiş inat görsün bakıım kilolar:24:

slm kızlar nasılsınınz eve daha yeni geldim gelir gelmezde hemen takıam bakıyım dedim maşallah bu hafta herkes süper tabi başta ben :27:

elifezgicim tebrik ediyorum seni güzel ben hep ikizim olsun istiyorum ama pinkcatin dediği gibi koca yok daha ortalarda

ben bugün elma diyetimi bıraktım 5 günde 5 kilo diyetine başladım. ilk gün patates günüydü. dört büyük patatesi halka halka kesip fırına verdim. tüm gün onu yedim yağsız tuzsuz ve halada yiyiyorum :32:

selamlar kızlar,

bu hafta sonuç listelerini hazırlama sırası sizde sanırım. eğer yardım gerekiyorsa yardımcı olabilirim.:79:

canım evet diyetisyende 77 çıktım fakat 3-4 gün sonra evde tartıldığım kilo o ama daha önce yazdığım gibi diyetisyene gittiğim dönem adet dönemimdi ben adet dönemlerimde 3-4 kilo su tutan bir yapım var artık siz hangisini kabul ettiyseniz o olsun ........
Roseberry yeni kilona göre stickerini hazırladım canım.100 mesajım dolmadığı için özelden kabul etmedi.Mecburen buradan kopyalıyorum.Güle güle kullan :16:

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wfSQDPj/weight.png

Son düzenleme:
kızlar bu hafta listeleri biz hazırlıyoruz listeleri hazırladım.

tebrik ederim herkesi bu hafta 1. olduk :65: :62:

bende bireyselde 2. oldum. birinciliği kaptırdım aslında benim verdiğim kilo daha fazla ama yüzdeliğe baktığımız için 2. oldum neyse inş gelecek haftaya :66:

Son düzenleme:

bende bireyselde 2. oldum. birinciliği kaptırdım aslında benim verdiğim kilo daha fazla ama yüzdeliğe baktığımız için 2. oldum neyse inş gelecek haftaya :66:

90 sınırına giriyosun yani birkaç günden. geri almak yok tabi artık.sen bizim birincimizsin:64:

kızlar 1 olacas galiba, aynalr zaten birinci olur,
bir defa değil 2 defa teyze oluyorsunuz:1::emir_bebek::emir_bebek:[/QUOT

tebrik ederim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kaç aylık oldu kuzucuklar.

Roseberry yeni kilona göre stickerini hazırladım canım.100 mesajım dolmadığı için özelden kabul etmedi.Mecburen buradan kopyalıyorum.Güle güle kullan :16:

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wfSQDPj/weight.png

çok sağol canım

kaptanım süpersin tebrikler gitsin kilolar....

ben bu takıma yakışmıyorum yaa ben çok iradesiz bir salağım. bugün veremiyorum nasıl olsa diye bide biskrem yedim:27: yedikten sonra pişman oldum ama çok geçtii.1 hafta iyiysem 1 hafta kötüyüm.listemde sebze yemeği var günde 4 porsiyon kaç gündür sebze de yemiyorum. listelere uyamıyorum. ne olacak benim halim kızlar:43:

eneee birinci olmuşuzz yaa leee .......bütün takım arkadaşlarımı ve en başta kaptanımızı tebrik ediyorummm hepinize kocamannnn alkışlarrrrr.....
elif ezgicim senide ayrıca tebrik ediyorum hayırlı olsunnn kuzucukların....
bennn bu hafta takımın yüz karasıyım heralde 100 gr cık verdim....size dün bi soru sormuştum ama beni kimse görmediii sanırım metabolizmam yavaşladı spor ve diyet devam ama kilo veremiyorummm ne yapmam lazımm bi cevap plaseee arkadaşlarım yaaaa......:28:

eneee birinci olmuşuzz yaa leee .......bütün takım arkadaşlarımı ve en başta kaptanımızı tebrik ediyorummm hepinize kocamannnn alkışlarrrrr.....
bennn bu hafta takımın yüz karasıyım heralde 100 gr cık verdim....size dün bi soru sormuştum ama beni kimse görmediii sanırım metabolizmam yavaşladı spor ve diyet devam ama kilo veremiyorummm ne yapmam lazımm bi cevap plaseee arkadaşlarım yaaaa......:28:
ah bi bisem cevabını veririm ammaa maalesef. biraz kalorini yükseltip tekrar bir diyete başlasan ve gittikçe azaltsan nasıl olur? elifezgi genelde öle diyosu vücudu şaşırtın diyodu.

canım, sanırım uzun zamandır diyet yapıyorsun bence güzel bir kiloyada gelmişsin, maalesef belli bir zamandan sonra vücut kilo vermemek için direniyor ben geçmişte de yazmıştım bir arkadaş diyetisyene gidiyor dyt ona greyfurt yağı önermiş sabah 3 damla aç karnına bende aktara gittim almak için aktarda bana tere tohumunu önerdi bende hiçbir diyet hapına yağına inanmıyorum ama bitkilere inancım var tere tohumunu netten de araştırdım ve metabolizmayı hızlandırdığı yazıyor bende 100 gr aldım acaip bağırsak çalıştırıyor etkisini 1-2 ayda görürsün dedi sende bir araştır istersen aklın yatarsa kullanırsın canım

ben bu takıma yakışmıyorum yaa ben çok iradesiz bir salağım. bugün veremiyorum nasıl olsa diye bide biskrem yedim:27: yedikten sonra pişman oldum ama çok geçtii.1 hafta iyiysem 1 hafta kötüyüm.listemde sebze yemeği var günde 4 porsiyon kaç gündür sebze de yemiyorum. listelere uyamıyorum. ne olacak benim halim kızlar:43:

arkadaşım bence kendini boşa sıkıyorsun yakışmıyorum ne demek bazen insan kontrolü kaybediyor bence vücut direniyor gör bak bir gün tartıya çıktığında kilolar birden gidecek buna emin ol yeterki moralini bozma canım .....:16:

Back