- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #20.781
oleyyy
2. olmuşuz kızlar tebrik ederim herkesi :13:
kızlar bugün arkadaştan bir çay tarifi aldım. kuzeni kullanmış kesin kilo vermeye yardımcı diyor. yemekten 1 saaat sonra içilecek.deneycem ben bakalım ne olacak.
tarif: 2 elma ,1 çubuk tarçın. 1tatlı kaşığı tane karabiber,2 limon,karanfil kaynatıp süzülüp içilecekmiş.ne diyosunuz bu hafta deneyelim mi hep birlikte ?
himeroscum senle kıyasıya rekabetimiz başlasın o zaman madem aynı kilodayız:)
ben bugün neler yedim nelerrr oooo
sabah 2 dilim ekmek 1 yumurta domates kaymak, baal
ara 2 gofret sade
öğle 1 dilim kek 2 börek
akşam et sote 2 kaşık 1 dilim ekmek ayran
ara şekersiz neskafe 100 kalorilik çikolata
selam kızlarrr dün kızımın doğum gününü kutladık herşey çok güzeldi tüm sevdiklerimiz yanımızdaydı ALLAH herkesin yavrusuna uzun sağlıklı ömürler versin onu bu ilk doğum gününü kutlamak benim için çok özeldi...
gelelim diyete benim öyle bağlı kaldığım bir diyet programım yok ama az olarak herşeyden yiyorum spor spor spor bence herşey lesi bir harika vucudu şekle soktu galiba her gören ne kadar güzel zayıflamışsın diyor lesiye devam...hee bide diyetisyene gitmek istiyorum ama bu devlet hastanelerindeki diyetisyen bana yardımcı olur mu acaba giden varmı arkadaşlar içimizde fikir edineyim sizden...:26:
bizden de iyilik nolsun, düşe kalka gidiyoruz... Griple az yemenin şöyle bir alakası var: çevremizde hatta vücudumuzda halihazırda mikroplar var ama onlar bizi hasta edemiyor ama direncimiz düşünce hasta oluyoruz. o yüzden yemek lazım ama sağlıklı şeyleriTünaydın kızlar.Ben çok hastayım 3 gündür.Grip oldum.Yastıktan başımı kaldıramıyorum.Bugün biraz gözümü açar gibi oldum hemen bakıyım dedim.Kardeşim laptopun şarj aletini emaneten de olsa yapmıs artık bozulana kadar devam..Naptınız bakalım ben yokken.Ben rejime dikkat edemedim ya.Ağzımın tadı yok zaten cok zor yiyorum.Bizimkiler çok kilo verdin dirençsiz kaldın dediler.Zorla bişeyler yedirmeye başladılar.Sanki griple ne alakası varsa.Yediğimden de hiçbir tat alamadım.Bugün daha iyiyim ama:) Uğrayamadım buraya da birkaç gündür.Özlemişim sizleri..
himicim hamile kalmadan kaç kiloydun? hamilelikte kaç kilo aldın?
akşam kahvaltı gibiydi.bana kalsa yemeyecektim bişey ama eşim hazırlayıp çağırdı. kıramadım bende :86:
2 kaşık kadar peynirli yumurta,5 zeytin,1 tatlı kaşığı bal,domates,1 dilim ekmek,2 çay
şimdide yarım portakal yedim.
fazladan meyve yemenin zararı olurmu ki?gün boyu yedim ya :))
kaptan spor yaptınmı? kızlar yapıyor ya lesli mi ne o kadının videosundan indir yap yağ olmasın yediklerin.yarın dikkat edersin artık.hem yazman bile güzel. devamını bekleriz bak
ephedraurora aramıza hoş geldin bize kendini tanıtır mısın
Yeni takımıma hoşlgeldimm:))
Boy: 1.68
Kilo: 77.8
Diete 10 gün önce başladım, başlamadan önce 79.6 kiloydum
SABAH
5 tane badem
1 muz
ÖĞLEN
bir paket Eti form diet bisküvi
ARA ÖĞÜN
4 tane köfte
1 çatal pirinç pilavı
1 muz
3 mandalina
1 elma
(meyve manyaklığı)
AKŞAM
ton balıklı bol marullu fesleğenli salata
1 muz
5 adet badem
Bugün spor yapamadım ama UCW (Universal Contour Wrap) yaptırmaya gittim, hani şu Britney Spears'ı 10 günde yarı yarıya zayıflatan uygulama. 1 cm bile zayıflamadım. Kimseye tavsiye etmiyorum.
Guarana Krem aldım şu Rebul Eczanesi Dr. Müderrisoğlununkini, onu deniycem:) Bakalım nolucak...
90 la hamile kaldım. 20 haftada 93 oldum. ama hastaneye yatınca serumlar filan 96 kiloya çıkmıştım canım.
sabah:2 mandalina
20 dk yürüyüş
1 mandalina, 2 br çay
20 dk yürüyüş
öğle:1 kase yoğurt,1 kaşık nesfit karıştırdım.
20 dk yürüyüş
1 mandalina,2 br çay
20 dk yürüyüş
1 mandalina
akşam: henüz belli değil.
p.tesi:80 dk yürüyüş
80 dakika yürüyüş, tebrikler doğrusu, harikasınız. ben de 80 dk yürümek istiyorum ama en fazla 1 saat yürüyebiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?