Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

oleyyy
2. olmuşuz kızlar tebrik ederim herkesi :13:

oleyyy, eksik bildirim yapanlar verdiği kiloları yazsalardı bile birinci olamıyormuşuz. çünkü 1. takım açık ara öndeydi=0.85 falan. bizim 0,56... ama arkadaşlar takımları incelediğimde gördüm ki değerler birbirine çok yakındı, 0,55 vardı 0,53 yani 0,5lerde yığılma oluyor. yani 100 kiloluk bir insan 560 gram zayıfladığında takım 2. oluyor. herkes kendi kilosuna orantılasın payına düşen kiloyu versin inşallah hadi hesap da benden olsun 60 kilo civarındakiler 350 gram, 80 kilo civarındakiler 450 gram verse bu işi kıvırıyos fazla veren olursa onu da kabul ederiz

ben de yaptım ama tadını sevmedim, ekşi şeyleri sevmiyorum forumda elma çayı içenlerle ilgili yazılar var çok tavsiye ediyorlar aslında...

faydası olur ama biraz devlet hastanelerinin bürokrotik işleri uzun oluyo, yok dahiliye bakacak orda sıra bekle, yok tahlil sonuçlarını bekle... eğer diyetisyende yoğunsa bazen standart liste verip gönderiyor(sormuştum sadece kilo farkını göz önünde bulunduruyormuş). buradaki diyetisyen günde 50-60 hastaya diyet veriyor!Ama önceki ilçedeki diyetisyen kişiye özel liste hazırlayabiliyordu, neyi seviyor sevmiyorsun, beslenme alışkanlıklarını falan sorarak hazırlıyordu listeyi.

Tünaydın kızlar.Ben çok hastayım 3 gündür.Grip oldum.Yastıktan başımı kaldıramıyorum.Bugün biraz gözümü açar gibi oldum hemen bakıyım dedim.Kardeşim laptopun şarj aletini emaneten de olsa yapmıs artık bozulana kadar devam..Naptınız bakalım ben yokken.Ben rejime dikkat edemedim ya.Ağzımın tadı yok zaten cok zor yiyorum.Bizimkiler çok kilo verdin dirençsiz kaldın dediler.Zorla bişeyler yedirmeye başladılar.Sanki griple ne alakası varsa.Yediğimden de hiçbir tat alamadım.Bugün daha iyiyim ama:) Uğrayamadım buraya da birkaç gündür.Özlemişim sizleri..

bizden de iyilik nolsun, düşe kalka gidiyoruz... Griple az yemenin şöyle bir alakası var: çevremizde hatta vücudumuzda halihazırda mikroplar var ama onlar bizi hasta edemiyor ama direncimiz düşünce hasta oluyoruz. o yüzden yemek lazım ama sağlıklı şeyleri
burada da havalar soğudu, ben de üşütücem de hasta olucam diye korkuyorum...
pinkcat'im sana geçmiş olsun, bak kendine aramıza dön, atalım şu yağları
bu arada stepten bahsetmez oldu , kursun bitti mi?

kızlar kötü geçen haftasonundan sonra sabah itibari ile yediklerimi biraz düzenledim.

sabah:1 bardak ılık su
1 hurma

kahvaltı: 1 dilim çavdar ekmeği 1 dilim kaşar peyniri ile tost
ara:yeşil çay
öğlen: et döner, salata, ayran, 2etimek
ara:2 form bisküvi, yeşil çay
akşama da : balık olacak inşallah

himicim hamile kalmadan kaç kiloydun? hamilelikte kaç kilo aldın?

90 la hamile kaldım. 20 haftada 93 oldum. ama hastaneye yatınca serumlar filan 96 kiloya çıkmıştım canım.

sabah:2 mandalina
20 dk yürüyüş
1 mandalina, 2 br çay
20 dk yürüyüş
öğle:1 kase yoğurt,1 kaşık nesfit karıştırdım.
20 dk yürüyüş
1 mandalina,2 br çay
20 dk yürüyüş
1 mandalina
akşam: henüz belli değil.

p.tesi:80 dk yürüyüş

akşam kahvaltı gibiydi.bana kalsa yemeyecektim bişey ama eşim hazırlayıp çağırdı. kıramadım bende :86:
2 kaşık kadar peynirli yumurta,5 zeytin,1 tatlı kaşığı bal,domates,1 dilim ekmek,2 çay
şimdide yarım portakal yedim.
fazladan meyve yemenin zararı olurmu ki?gün boyu yedim ya :))

kızlar ben bugün öyle böyle abartmadım :84:
yerli malı haftasında biz kutlamamıştık. çocuklara bütün harfler bitsin ondan sonra kutlayacağız demiştim. geçen hafta değilde ondan önceki hafta harfler bitti. eeee benimkiler durur mu geçen hafta kafamın etini yediler harfler bitti ne zaman kutluycaz diye. bende pazartesi yapalım dedim. bugün çocukların getirdiklerini okulda bir güzel yedik. eve geldim. komşu gözleme yapmış sıcacık bizede getirdi onuda yedim. bitti mi yoooo ev arkadaşımın günü vardı akşam onlarıda yedim hepsi aynı güne toplandı ya cuma gelmesin :18:

hımm demek eşin hazırladı kıskandım bak
meyvenin fazlasıda zarar canım

kaptan spor yaptınmı? kızlar yapıyor ya lesli mi ne o kadının videosundan indir yap yağ olmasın yediklerin.yarın dikkat edersin artık.hem yazman bile güzel. devamını bekleriz bak

kaptan spor yaptınmı? kızlar yapıyor ya lesli mi ne o kadının videosundan indir yap yağ olmasın yediklerin.yarın dikkat edersin artık.hem yazman bile güzel. devamını bekleriz bak

aahh canım o lessinin videosu bende kaç yıldır var sen biliyon mu ben umutsuz vakayım

Yeni takımıma hoşlgeldimm:))

Boy: 1.68
Kilo: 77.8

Diete 10 gün önce başladım, başlamadan önce 79.6 kiloydum

SABAH

5 tane badem
1 muz

ÖĞLEN
bir paket Eti form diet bisküvi

ARA ÖĞÜN

4 tane köfte
1 çatal pirinç pilavı
1 muz
3 mandalina
1 elma
(meyve manyaklığı)

AKŞAM

ton balıklı bol marullu fesleğenli salata
1 muz
5 adet badem

Bugün spor yapamadım ama UCW (Universal Contour Wrap) yaptırmaya gittim, hani şu Britney Spears'ı 10 günde yarı yarıya zayıflatan uygulama. 1 cm bile zayıflamadım. Kimseye tavsiye etmiyorum.
Guarana Krem aldım şu Rebul Eczanesi Dr. Müderrisoğlununkini, onu deniycem:) Bakalım nolucak...

canım hoşgeldin aramıza. :13:
diyetin güzel ama bence muzu azalt onun yerine başka meyveyi tercih et. kalorisi çok yüksek ve doktoralr tavsiye etmiyor diyette muz yemeyi.

80 dakika yürüyüş, tebrikler doğrusu, harikasınız. ben de 80 dk yürümek istiyorum ama en fazla 1 saat yürüyebiliyorum

Son düzenleme:
ephedraurora hoşgeldin
o tür uygulamalara erken başlamışın bence. bi dene diyet ve sporu. acelen varsa bilemem ama yavaş ve kalıcı zayıflayacağız inşallah hepbirlikte.
o kadar fazla kilon da yok. birazcık azim sadece.10 günde vermişin kilo, iyi gidiyorsun bence.

80 dakika yürüyüş, tebrikler doğrusu, harikasınız. ben de 80 dk yürümek istiyorum ama en fazla 1 saat yürüyebiliyorum

hafta içi benim hep böyle. iş yerine yayan gidip geliyorum.zaten otobüs dolmuş filanda yok oturduğum yerden. ters istikamet kalıyor.mecburi yürüyüşlerim onlar ama iyi oluyor aralıklar halinde 20 dk.

75 dk yürüyüşüm var bugün. her gün 45 dk yürüyecem demiştim. yürümediğim günleri telafi ediyorum üstüne ekleyerek.iyi geceler. bu arada öğlen çokonat yedim himeros cezama razıyım.bana light tatlı tarifi verin kızlar ya yoksa ben alışana kadar zorlanacam. gerçi baya azalttım önceden hergün birsürü şey yerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…