• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

anşaaa baak sen niye söylemiyosun kız önceden. var mı başka bildiğin şeyler.

olmaz mı ben biraz ot işine düşkünüm funda suyu var mesela yemekten önce 1 çaybardağının 4/1 i kadar funda suyu gerisine su koyuyosun aç karna içiyosun...haa bak bide kk dan bulduğum vardı o da çok etkili...etkili diyorum ama bünyeden bünyeye farklılık gösteriyo bu karışımlar:28:2 kaşık papatyayı 2 litre suya atıp bi taşım kaynatıyosun süzüp içine 2 kaşık elma sirkesi 1 çay kaşığıda bal atıyosun sabah aç karna ve her açıktığında bu karışımı gün içinde bitiriyosun...ama bunlar kesinlikle zayıflatıcı değil sadece metabolizmayı hızlandırmak için yediklerimize dikkat etmemiz şart yoksa bi halta yaramaz yanii...ben bide greyfurt suyunun yağ yakımında çok etkili olduğunu düşünüyorumm:34:inşallah işinize yarar bunlarr :66:leslieye gidiyorum görüşürüüüzzz....

kaptan çok özür dilerim yaaa.bu ara eş durumu atamalrı var.tercihlerdi formlardı derken ben burada bildirim yapmayı unutmuşum.....kusur abakmayın...gerçi kiloda vermedim:((çok üzgünümmmmmmmmmmmm

wovvvv kızlar 2.olmuşuz herkesi tebrik ediyorum.
bugün yediklerim;
sabah:annem geldi kahvaltıya,diyette olduğumu unutmuşum,sildim süpürdüm ne varsa,yedikten sonra diyette olduğum aklıma geldi:60::60::60:
yazmıyorum bu nedenle,herşeyden yedim işte
öğlen;kendimi cezalandırdım ve sadece 1 aktivia yoğurt yedim
akşam;2 kepçe sebze çorbası,4 yaprak sarma,yoğurt,1 şekersiz nescafe
ayrıca yarım saat leslie yaptım.

himeroscum senle kıyasıya rekabetimiz başlasın o zaman madem aynı kilodayız:)
ben bugün neler yedim nelerrr oooo

sabah 2 dilim ekmek 1 yumurta domates kaymak, baal
ara 2 gofret sade
öğle 1 dilim kek 2 börek
akşam et sote 2 kaşık 1 dilim ekmek ayran
ara şekersiz neskafe 100 kalorilik çikolata

ara 2 gofret sade
öğle 1 dilim kek 2 börek

süpersin canım,aynen böyle yemeye devam et:47:

evet kızlar bende bugün yediklerimi yazayım
sabah:şekersiz nescafe
öğlen:1 dilim ince pizza,1 şişe kola(çok canım çekti ya)
akşam;1 tane büyük parça et ızgara,bol salata,1 kadeh pembe şarap,3 mandalina.

spor yapmadım,çok az yürüdüm 15 dk,bu sayılmaz.

ara 2 gofret sade
öğle 1 dilim kek 2 börek

bende yazayım.yürüyüşte geçerim seni de, kilo vermede durum ne olur bilemem.benle yürüyüş yarışına girecek varmı kızlar??? ekstra spor yapmaya ihtiyacım var.mekiğe acilen başlamam lazım.gerçi karnımın sarkıklığı geçiyor. toplamış biraz kendini.hemen desteklemem lazım mekikle.

dün akşam:2 yk haşlama et,2 kaşık pilav,2 çatal imambayıldı,bol salata, yoğurt,yarım dilim kepek ekmeği. 1 kibrit kutusu büyüklüğünde kabak tatlısı.
mandalina elma muz
bugün sabah: 1 kk peynir,5-6 zeytin,3 yk yumurtalı patates,akşamdan kalan yarım dilim kepek ekmeğim, yarım poğaça.

ben mekik yapmaya korkuyorum ya. bir ara aerobiğe gidiyordum.mekik yarım mekk filan yapıyorduk. hiç bir zaman olmadığı kadar midem kaslandı ve büyüdü yani düz iken yuvarlandı. hala da düzelmedi.yani o kilo verdikten sonra kaslanması için iyi oluyor kilo verene kadar sadece yürüyüş yapcam

noldu kaptan ? kaptancım bizi senden neden mahrum ediyosun?.bak motivasyona ihtiyacımız var .sen neler yedin bugün spor yaptın mıı?

selam kızlarrr dün kızımın doğum gününü kutladık herşey çok güzeldi tüm sevdiklerimiz yanımızdaydı ALLAH herkesin yavrusuna uzun sağlıklı ömürler versin onu bu ilk doğum gününü kutlamak benim için çok özeldi...:69:
gelelim diyete benim öyle bağlı kaldığım bir diyet programım yok ama az olarak herşeyden yiyorum spor spor spor bence herşey lesi bir harika vucudu şekle soktu galiba her gören ne kadar güzel zayıflamışsın diyor lesiye devam...hee bide diyetisyene gitmek istiyorum ama bu devlet hastanelerindeki diyetisyen bana yardımcı olur mu acaba giden varmı arkadaşlar içimizde fikir edineyim sizden...:26:

selam kızlarrr dün kızımın doğum gününü kutladık herşey çok güzeldi tüm sevdiklerimiz yanımızdaydı ALLAH herkesin yavrusuna uzun sağlıklı ömürler versin onu bu ilk doğum gününü kutlamak benim için çok özeldi...:69:
gelelim diyete benim öyle bağlı kaldığım bir diyet programım yok ama az olarak herşeyden yiyorum spor spor spor bence herşey lesi bir harika vucudu şekle soktu galiba her gören ne kadar güzel zayıflamışsın diyor lesiye devam...hee bide diyetisyene gitmek istiyorum ama bu devlet hastanelerindeki diyetisyen bana yardımcı olur mu acaba giden varmı arkadaşlar içimizde fikir edineyim sizden...:26:
emin ol klur cnm ister özele ister devlete git diyetisyenler sadece yol gösterici herşey beyinde bitioo kendi kendini hazırlaman gerek önce zayıflamaya :16:

julia saağol cnmcım bende en kısa zamanda gideyim o zmn bir diyetisyene zateen kafama iyice taktım zayıflama fikrini yazın bir akrabamın düğünü var onun düğünününde çok güzel bir gece kıyafeti giymeyi istiyorum umarımmm olur...:82:

kızlar bugün pantalon, etek aldım.44 beden :66:
fazla masrafta yapmak istemiyorum.kendimi frenledim.1-2 aya kadar 42 bedene düşerim inşallah.hem kendime dediğim gibi, yaza kadar yolu var.geçen yaz da yeni mayo almıştım.giymek nasip olmadı hamilelik dolayısıyla.önümüzdeki yaza da bol gelecek bu gidişle.sevincimi anlatamam ama..
haftasonu ailemin yanına gittik.halamlar zayıflamışın dedi.şunu ye, bunu ye, yürü spor yap filan dediler.kendileri kilolu :)) tavsiye etmek kolay da onlarda zayıflasa ya, demi kızlar.

sabah kahvaltımı yazdım.
akşamda dışarda yedik.
beyti kebap yedim ama yarısına yakınını eşime verdim.salata ve light kola içtim.2 kaşık kadar da yoğurt.az birazda pide yedim.
10-15 dk kadar da tempolu yürüyüşüm oldu.
yolculukta, yolun kenarında meyve satan yerler olur ya orda durduk. adamın bahçesinden mandalina topladık.köpeğini sevdik. köpeğine simit verdim.çok sevimliydi.kazları vardı, onlarla kovalaştık..
yolda görevli jandarmalara durup mandalina verdik.
keyifli bir gündü.

Back