• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bizden de iyilik nolsun, düşe kalka gidiyoruz... Griple az yemenin şöyle bir alakası var: çevremizde hatta vücudumuzda halihazırda mikroplar var ama onlar bizi hasta edemiyor ama direncimiz düşünce hasta oluyoruz. o yüzden yemek lazım ama sağlıklı şeyleri:34:
burada da havalar soğudu, ben de üşütücem de hasta olucam diye korkuyorum...
pinkcat'im sana geçmiş olsun, bak kendine aramıza dön, atalım şu yağları
bu arada stepten bahsetmez oldu , kursun bitti mi?

Canım benim :) Valla bugün de midemi bozmusum çok kötüydüm zar zor yemekten.midem kabul etmiyo artık.Akşam sodalar nane limonlar içtim ancak geçti.
Elifcim stebe kuzenim hastaneden çıktığından beri gitmiyoruz.Benim diğer kurslarla çakışıyor ne yazık ki.Zaten faydasını göremedim.Sen de iyi bak kendine sakın grip olayım deme çok fena.Bende grip olmadan önce halsizlikler vardı.Her tarafım acıyo agrıyodu.Bir de bende sinüzit var.:( Başım hep ağrır.Ama buna da şükür.Daha iyiyim ya:) Özlemişi sizleri yazdıkca yazasım geliyor valla.Yarın kursum var İngilizce ve muhasebe kendii iyi hissedersem gidicem artık.1 den 8 e kadar:(:(
Bugün sabah biraz bisküvi yedim.Gün içinde de 2 kase corba içtim.

kızlar aklıma bişey takıldı.şimdi hedefim büyük uzun bir süreç. sizce başından beri çook az yiyerek mi, yoksa gittikçe azaltarak mı devam etmeli. yni şimdi ben yavaş yavaş azaltırım diye çok dikkat etmiyorum ekmek yiyorum günde 3 dilim mesela.zayıfladıkça 2 sonra 1 e indirmek istiyorum ne dersiniz?az yeyince de kilo verme birkaç kilodan sonra duruyor yediklerinde azaltack bişey kalmadığı için de hiçbişey yiyememe hastalığına yakalanıyormuş.:44:

Canım benim :) Valla bugün de midemi bozmusum çok kötüydüm zar zor yemekten.midem kabul etmiyo artık.Akşam sodalar nane limonlar içtim ancak geçti.
Elifcim stebe kuzenim hastaneden çıktığından beri gitmiyoruz.Benim diğer kurslarla çakışıyor ne yazık ki.Zaten faydasını göremedim.Sen de iyi bak kendine sakın grip olayım deme çok fena.Bende grip olmadan önce halsizlikler vardı.Her tarafım acıyo agrıyodu.Bir de bende sinüzit var.:( Başım hep ağrır.Ama buna da şükür.Daha iyiyim ya:) Özlemişi sizleri yazdıkca yazasım geliyor valla.Yarın kursum var İngilizce ve muhasebe kendii iyi hissedersem gidicem artık.1 den 8 e kadar:(:(
Bugün sabah biraz bisküvi yedim.Gün içinde de 2 kase corba içtim.

ayy pinkcim sende 80 lerden düşmüşsün ne güzel.darısı bana hiç motivasyon yok. yapamayacam gibi geliyo.geçmiş olsun bu arada.

kızlar ben bugün öyle böyle abartmadım :84:
yerli malı haftasında biz kutlamamıştık. çocuklara bütün harfler bitsin ondan sonra kutlayacağız demiştim. geçen hafta değilde ondan önceki hafta harfler bitti. eeee benimkiler durur mu geçen hafta kafamın etini yediler harfler bitti ne zaman kutluycaz diye. bende pazartesi yapalım dedim. bugün çocukların getirdiklerini okulda bir güzel yedik. eve geldim. komşu gözleme yapmış sıcacık bizede getirdi onuda yedim. bitti mi yoooo ev arkadaşımın günü vardı akşam onlarıda yedim :14: hepsi aynı güne toplandı ya cuma gelmesin :18:

çocuklarla çok komik ya...'harfler bitsin sonra'.. şimdi onlar harfleri öğrendiler ya kendilerini büyümüş hissediyorlardır:)
Aynalarcım şekil a1'de görülüyor ki yukarıdaki kaçamaklardan sadece birini bile yapmış olsaydın kardaydın:35:
benim de kötü geçiyor bu hafta. dün sabah ve öğlen iyiydi de akşam balık sala 2 etimek yiyecektim, ama evdekilere pilav yapınca etimeği bıraktım pilavdan 6-7 kaşık yedim:78: ardından 2 çay kaşığı bal yedim. hala ruhum doymamıştı 1 tane de muzlu gofret yedim:50:

cuma günü işyerinden biri moralimi çok bozdu, ne demek istediğini anlamadım, dolayısıyla ne yapmam gerekirdi bilmiyorum. kafamın içinde bu düşünceler dönüp duruyor:50:tabi kendimi yiecek bişeyler ararken buluyorum. acaba diyorum alıngan mı davranıyorum. aman diyorum sonra 2 kişi de beni beğenmeyiversin , herkesten onay almak zorunda değilim, hele ki dedikoducu samimiyetsiz insanlardan asla...böyle işte üzgünüm:125:ve yiyorum...dua edin, moralim düzelsin

selammmm bacularrrrr
sabah elma sirkeli ılık su bir su bardağı
öğle bir dilim ekmek 5 adet sucuk bir dilim peynir
bir fincan çay...:61:

yiyemedim cnm su kesti galiba...
ara öğün iki mandalin yedim akşama kereviz var ondanda biraz yerim eşime makarma yaparım yanına ama ben yemem galiba sanırsam heralde...:27:

kahvaltı 1 tost
ara 1 bardk süt
öğle karnıbahar haşlanmış 3 parça ve salata
ara 1 halley biraz sonra 2 elma
akşamım belli değil.

75 dk yürüyüşüm var bugün. her gün 45 dk yürüyecem demiştim. yürümediğim günleri telafi ediyorum üstüne ekleyerek.iyi geceler. bu arada öğlen çokonat yedim himeros cezama razıyım.bana light tatlı tarifi verin kızlar ya yoksa ben alışana kadar zorlanacam. gerçi baya azalttım önceden hergün birsürü şey yerdim

kahvaltı 1 tost
ara 1 bardk süt
öğle karnıbahar haşlanmış 3 parça ve salata
ara 1 halley biraz sonra 2 elma
akşamım belli değil.

ohh triptofan hanım.. bakıyorumda halleyler, çokonatlar.ben dişimi tırnağıma taktım, en birinci biz olalım diye..:))) bugün itibariyle tam 1,5 kilo zayıflamış görünüyorum tartıda,sen grubun sıralamasını düşürmeye niyetlisin galiba...:20:
hemen spora... durmak yok. 50 mekik çekip,1 litrede su içeceksin yatana kadar. cezan bu olsun şekerim. sen o şekerli şeyleri kesene kadar şekerim diyeceğim sana..madem o 2 elmayı yiyecektin de ne diye halley yedin. hiç demedin demi,şimdi kızların canı çekermi, bi yerleri şişermi diye..:1:

kaptancım her hafta en az kilo vereni yada kilo alanı çürük yumurta seçelim.olur mu??

sabah:1 mandalina
20 dk yürüyüş
2 çay
öğle:3 yaprak galeta,1 mandalina
20 dk yürüyüş
2 çay
20 dk yürüyüş
1 mandalina
akşam: brokoli salatası var. başka düşünmedim şimdilik.
YÜRÜYÜŞ:
p.tesi:80 dk
salı:60 dk
toplam:140 dk
mandalina delisi oldum yaa. adamın bahçesine dalıp ağaçlardan toplayıp mideme götürsem off.bidaha gidersek çıkcam ağaca patlayana kadar yicem.işyerinede götürdüm dün,bugün yine istediler :)) onlarıda alıştırdım :52:

Himeroscum valla ya ben acayip aburcuburcuydum yine buna şükür sen bana bakma yavaş yavaş azaltıyorum:) bugün 1 halley olur yarın hiç olmaz inşallah. Tamam 50 mekik ve 1 litre su cezama başlıyorum birazdan. Zaten su içiyorum artık bol bol. Okula 2 şişe su götürüyorum bitiyo.osman başlayana kadar spor yapim bari.karolin gerizekalısı vuruyor osmana bu hafta. Saçını dolayacan eline. Bak tepem attı yine. Akşam ne yediğimi yazmamıştım yaziym:

1 paçanga börek(kızartma değil)
6 kaşık yeşil mercimekli çorba
yoğurt 1 kase

Himi kız sen nerdesin mandalina ağacı filan.adanada mı yoksa? Ben orda okudum üniv. Mandalina ağacı görünce şaşırmıştım bir iç anadolu çocuğu olaraktan.

ya ben kendimi kaybettim biri beni durdursun kızlar annemler geldi tren raydan çıktı çıkacak sormayın kendimi kastıkça coşuyorummmm:26::27:

Himi kız sen nerdesin mandalina ağacı filan.adanada mı yoksa? Ben orda okudum üniv. Mandalina ağacı görünce şaşırmıştım bir iç anadolu çocuğu olaraktan.

izmirdeyim canım. haftasonu şehir dışına çıktık. izmir in emiralem ilçesi dediğim yer.çileği meşhur ama yol kenarları mandalina ağacı dolu. çiftçiler tezgah kurmuş satıyor.

anşacım dur demek yetecekse DUR.. ama grubu düşün, bu hafta birinci olacaktık hani. hesaplamalar yapıldı. herkes 500 gr civarı verecek, ööle olunca tahta çıkıcaz.kupa kaldırcaz ama.cezbetsin seni bunlar.hem aynalar da yediklerini yazmaya başladı.kaçamaklar yapsada bugün telafi etmiştir inşallah.spor yapmayan kalmasın kızlar. en azından 30 dk yürüyüş lütfen. eve yayan gidin.markete, pazara...
ben yılbaşında bi ipin ucunu kaçırdım bak anca kendime geldim.emeklerime yazık değilmi. senin emeklerine yazık değilmi. kaç kere midemiz kazındı kendimize engel olduk. çikolataya tatlıya hayır dedik içimiz burkuldu, ağzımız sulandı. onca yaptığın koşuşturma ne oldu.
bir anlamı olmalı demi canım..
hadi hayır demeye başla tekrardan. canın çok istiyorsa da tadına bak üstüne 1 bardak su iç..keser böylece..

ayy pinkcim sende 80 lerden düşmüşsün ne güzel.darısı bana hiç motivasyon yok. yapamayacam gibi geliyo.geçmiş olsun bu arada.

Saol canım.Evet 83 ten düştüm şükür.Kurtuldum kiloların çoğundan.Bu sebeple gevşemeler var bende.Yediklerimi yazmak istemiyorum ondan dolayı.Bugün yediklerimi yazayım.Kursa gittim bu arada.12 de kalktım 1 de kurs vardı.Yarım saat yürüdüm yol malum.Bilerek yürüdüm rahatsızım ya açılırım diye.Kahvaltı yapmadığım için kek alıp yedim.14:30 gibi de yarım paket biskrem yedim.Eve geldiimde saat 8:00 di.Ondan sonra da 1 tabak ıspanak bir tabaktan cok az daha az peynirli makarna yedim.Nane limonumu içtim az önce.Belki meyve yerim gece oturuyorum ya ben..Böyle geçti günüm.Ama baya açıldım iyiyim şükür.:)

merhaba kızlar,bu hafta bakıyorumda millet kekler,çikolatalar,iyi götürüyor valla,kızlar zayıflayıncaya kadar gayret edin,sonrasında nasıl olsa yiyeceğiz(tabii aşırıya kaçmadan)kızlar bu ara kilo vermem durdu sadece kilomu koruyabiliyorum o kadar,bugün yediklerimse şöyle;
sabah:1 dilim kızarmış ekmek,1 bardak süt,2 tane közlenmiş biber,az peynir,2 tane zeytin,1 dilim pastırma ve 1 haşlanmış yumurta,3 ceviz
öğlen:1 tane aktivia yoğurt ve 1 bardak yeşil çay
akşam:2 kepçe sebze çorbası,1 tane karnıyarık,az yoğurt ve avakado salatası
yemekten sonra:1 bardak çay,çok az patlamış mısır.
bu hafta yine yürüyüşü bıraktım ama yarın bunun acısını çıkartıp çok yürümek istiyorum fakat akşama misafirlerim gelecek,yemekti,pasta börekti hazırlıycam derken bakalım yürümeye vakit bulabilecekmiyim.:50:

Son düzenleme:
pazartesi 75 salı 60 dk yürüyüşüm var.himerosun halley yedim diye verdiği 50 mekik cezam da yaptm.bugün yok öyle saçma şeyler yemek.:50:

Himeroscum valla ya ben acayip aburcuburcuydum yine buna şükür sen bana bakma yavaş yavaş azaltıyorum:) bugün 1 halley olur yarın hiç olmaz inşallah. Tamam 50 mekik ve 1 litre su cezama başlıyorum birazdan. Zaten su içiyorum artık bol bol. Okula 2 şişe su götürüyorum bitiyo.osman başlayana kadar spor yapim bari.karolin gerizekalısı vuruyor osmana bu hafta. Saçını dolayacan eline. Bak tepem attı yine. Akşam ne yediğimi yazmamıştım yaziym:

1 paçanga börek(kızartma değil)
6 kaşık yeşil mercimekli çorba
yoğurt 1 kase

triptofan tatlı yedikçe insanın canı tatlı istiyor ama bırakabilirsen iraden o kadar zorlanmıyor. ben bi dönem evde tatlı stokluyordum olur da tatlı yapmaya vaktim olmaz hemencecik yiyiveririm diye:) şimdi eskisi gibi değilim. sen de bırakabilirsin , yavaç yavaş veya birden, yetrer ki iste...
ya ben kendimi kaybettim biri beni durdursun kızlar annemler geldi tren raydan çıktı çıkacak sormayın kendimi kastıkça coşuyorummmm:26::27:

anşaaa düşün, otur bir köşeye annenler evdeyken nasıl diyetine dikkat edebilirsin. bir on dakikanı ayır ve çözüm yolları üret. kendine göre birşeyler bulursun, belki sebze yemeği yapmak, sevdiğin çorbadan yapmak ekmeği az yemek için kendine etimek veya form bisküvi almak...bunlar benim aklıma gelenler, muhakkak sen de bir çıkış yolu bulursun. cuma gününe kadar en azından 2 gün sık kendini kilo almış olma bari cumaya:31:

merhaba kızlar,bu hafta bakıyorumda millet kekler,çikolatalar,iyi götürüyor valla,kızlar zayıflayıncaya kadar gayret edin,sonrasında nasıl olsa yiyeceğiz(tabii aşırıya kaçmadan)kızlar bu ara kilo vermem durdu sadece kilomu koruyabiliyorum o kadar,bugün yediklerimse şöyle;
sabah:1 dilim kızarmış ekmek,1 bardak süt,2 tane közlenmiş biber,az peynir,2 tane zeytin,1 dilim pastırma ve 1 haşlanmış yumurta,3 ceviz
öğlen:1 tane aktivia yoğurt ve 1 bardak yeşil çay
akşam:2 kepçe sebze çorbası,1 tane karnıyarık,az yoğurt ve avakado salatası
yemekten sonra:1 bardak çay,çok az patlamış mısır.
bu hafta yine yürüyüşü bıraktım ama yarın bunun acısını çıkartıp çok yürümek istiyorum fakat akşama misafirlerim gelecek,yemekti,pasta börekti hazırlıycam derken bakalım yürümeye vakit bulabilecekmiyim.:50:

kaaaaaptaaan, eve misafir çağırmak yasaklansın mı:27: umarım misafir için yaptığın o güzel mammalardan çok yemezsin
pazartesi 75 salı 60 dk yürüyüşüm var.himerosun halley yedim diye verdiği 50 mekik cezam da yaptm.bugün yok öyle saçma şeyler yemek.:50:

ceza işe yaramış görünüyor:23:

pazartesi itibariyle gene yediklerime çeki düzen verme derdindeyim.

dün sabah:3 kepekli etimek, 1 dilim kaşar
öğlen:2 etimek, az krem peynir, 2 salatalık
ara:2 form bisküvi, 1 yeşil çay
ara:1 elma
Akşam:2,5 kase mercimek çorba, 3 etimek
1 küçük tabak karnabahar haşlama (limonlu ve az yağlı)
yürüyüş : anca 10-15 dk :(

Bugün de detoksa başlıyorum. nohut detoksuna. en son yaptığımda 800 gram kadar vermiştim. bakalım bu sefer kaç olacak. sabah çorbamı hazırladım. birazdan ilk çorbmı tüketicem.

kahvaltımda:3 etimek ve krem peynir 6 adet de zeytin yedim

kendime yeni bir dijital baskül aldım, çok fonksiyonlu olmadığı için hamilelikte de kullanabileceğim. iş yerine aç gitmekten kurtuldum:1: ama gene ha bire baskülde tartılmaya başladım:37:şimdilik kilo almamışım. cumaya kadar bu detoks ile kilo vermiş olmayı umuyorum

Back