Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sabah kahvaltımı yazıorum ;
1 tane haşlanmış yumurta , 5-6 dal marul 2 bardak şekersiz çay

hoşbulduk tekrardan çok sıkmam lazım benim hafta sonu mahfettik herşeyii
sabak yumurtanın beyazı ve 2 dilim peynir yedim öğlen bi dilim küçük kakolu kek ve 3 kaşık bamya akşak saadece meyve yiyicem ya bana evde yapabileceğim hareketler söyleyin kızlar hareket edemiyorum yürüycek spor yapacak yerim yok....

'leslie sansone küçültülmüş linkler' yaz google'a ilk karşına çıkan sayfayı tıkla,diyetle ilgili bir site kendisi. orada rapid....'a yüklenmiş Leslie Sansone yürüyüşleri var. ben en sonuncu yani 5 millik olanı tavsiye ediyorum. rapid...dan dosya indirmeyi biliyorsundur sanırım. yaklaşık 1 saat süren yürüyüş programı çok işine yarayacaktır. kolay gelsin

Son düzenleme:
kızlar ben geldim yine kürkçü dükkanına döndüm 2 güncük ailemin yanında olmak bana yetmedi ama hiç yoktan iyidir

siz nasılsınız bakalım

kızlar ben geldim yine kürkçü dükkanına döndüm 2 güncük ailemin yanında olmak bana yetmedi ama hiç yoktan iyidir

siz nasılsınız bakalım

cnm bi arkadas bizimle zayıflamak istio bende takım kaptanına sorayım yer var mı dedim gelebilir mi kaptan

cnm bi arkadas bizimle zayıflamak istio bende takım kaptanına sorayım yer var mı dedim gelebilir mi kaptan

bir kişilik yer var canım ama birine söyledim ona şimdi mesaj atmış bana takıma gelmek istiyor. daha önce ona söz verdim

Son düzenleme:
kızlar ben geldim. takımda aktif olmayı cok özledim ama okadar yogunum ki..
bilgisayarda oyalanmak istemiyorum. finaller var 10 unda. ben final sonuna kadar izin istiyorum 20sınde son sınavım var 21 inde kilo bildirimiyle geri dönmüş olurum inşallah. yani 2 hafta kadar oluyor.

himeros arkamdan dua mı edıyorsun yetişeyim şu kıza diye kilo veremıyorum mutlu ol

kızlar hepinizi ayrı ayrı çok özledim inanın

3 hafta kadar sonra gorusmek üzre :)

aynalar lütfen cevabın iznim konusunda evet olsun. gelince acıısnı cıkartcam inş söz

öpüyorum hepinizi

canım cuma günü 1 dklığına girip kilo bildirimi yapamaz mısın en azından

selam kızlarrrrrr

bugün yediklerimi yazıyorum;
sabah:2 dilim kızarmış ekmek,1 haşlanmış yumurta,az peynir,2 tane zeytin,yarım domates,1 bardak şeftali suyu
öğlen:maalesef atladım
akşam:2 küçük kase tarhana çorbası ve4 5 adet kızarmış soslu karnabahar.
spor herzamanki gibi yok...

Selam kızlar bayadır giremiyordum.Kuzenimi çıkardık hastaneden onun yanındaydım.Şükür ki iyileşti.Rejim de aynen devam.Bugün yediklerim.Sabah birşey yemedim.Akşam 6 gibi 1 ince dilim pasta.Az önce de kurstan geldim 1.5 tabak mercimek yemegi ve yoğurt yedim.Yarım saat te yürüyüş yapabildim.Bu kadar.Ben yokken neler yaptınız bakalım.Ben şimdiden 1 kilo vermişim 66 olmusum sıkıntıdan herhalde.Cumaya kadar yarım kilo daha vermeye bakıcam.:)

kızlar teyzemlerde misafirlikteyiz. uzun yazamıcam yarın yazarım. takipinizdeyim
eleven cim görüşürüz canım, iyi çalışmalar.

bugün ki yediklerimi yazıorum kızlar ;

sabah kahvaltısın da ; 1 adet haşlanmış yumurta , 4-5 dal marul , 2 bardak şekersiz çay

öğlen yemeğim ; limonlu lahana salatası , yarım dilim ekmek , 1 adet yarım haşlanmış yumurta vardı sabahtan onu yedim sadece sarısını

ara öğün 1 kase yoğurt

akşam yemeği ; 1 kase tarhana çorbası yarım dilim ekmek 2 tane lahana sarması
şimdide cnm mandalina istio yesem abartmış mı olurum kızlarr :26::26::26:

himeros Eleven pinkcat87

kızlar hepinize merhabaaa

biri beni dürtsünnnn,,,üç gündür yürüyüş yapmıyorum ama diyettime dikkat etmeye çalışıyorum eski kilo verme hırsıma geri dönmek istiyorum...............

acıdıı ama.......
ne yapayım ya bücürükle uğraşıyom izin verse bişiler indircem kızlar yaazmışya lesi felan ana bakınıyom...

Kızlarrrr ben geldim. Tabi ki sadece misafirliğe Malesef uyuz patronum kk nın mb si çok büyük diye kısıtlamış burayıııı. Ben burdan uzaklaşınca kilo vermek bi yana aldım bi sürü. Umarım yakında insafa gelirde kk ya geri geleblirim Hepinizi öpüyorum ve başarılar diliyorum. Umarım hepiniz incecik olabilirsinizzz.

sağolsaın cnmmm bnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…