• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

merabaaa kızlarrrrrr gününüz aydın ve kaçamaksız olsun inşallahhh...takım olarak hangisi birinci oldu acaba merak ettim doğrusu...kimse bizim himerosumuzu geçemez taBİKİİİ:)):13:

kızlar diyetisyene giden var mı?? ne gibi farklı uygulamalar yapıyorlar. gitmeden de zayıflanıyor ama acaba gitsek daha mı iyi olacak.ben bundan 4-5 ay önce düşünmüştüm. o zaman amaan evde kendim de zayıflarım demiştim ama üstüne kilo aldım. bu sefer gitmek istiyorum.ANKARADA bildiğiniz iyi diyetisyen ,hastane var mı?

anşaaa cım sağol,ama bu hafta sonu umarım kilomu koruyabilirim en azından.
dün:
sabah:1 kepekli galeta
20dk yürüyüş
1 çay,1 nescafe,1 çokonat
20 dk yürüyüş
öğle:10 kaşık çorba
20 dk yürüyüş
2 çay,1 dilim profiterollü yılbaşı pastası
25 dk yürüyüş
akşam:4 pirzola,rus salatası,1 içli köfte,2 dilim pastırma,3 kaşık pilav,çerez,2 bardak kola,3 kadeh(sanırım :)) votka+hindistan cevizli içeçekle,portakal,muz,kivi,pasta,cips,çiğ köfte.
hazırlıklar eşim tarafındandır,tuzağa düşürüldüm :))

bugün:sabah akşam karıştı tabi. kalan pastayı birkaç badem fındık içli köfte yedim.
şimdide yeşilçay içiyorum. başka bişey yemicem bugün.

dün akşam o kadar karıştırmışım ki bu sabah sadece 2 bardak sekersiz cay içtim gerçi öğlene doğru ancak kalkabildik yataktan malum... saat 4 gibi 1 tabak aşure yedim akşam mecimek çorbası ve mıhlama bugünlük yeter de artar bu neyaa sanki dün gece yediklerim hala midemde sanırım vişneli votka beni mahfetti:50:bünye alışık değil tabi ölüyorum hala mide ağrısından:26:

sabah kahvaltısında şekersiz çay ve 1 tane simit

öğle yemeğinde 2 kaşık et sote yarım dilim kepekli ekmek

akşam yemeğin de bir tabak şehiriye çorbası ve salata şimdii de şekersiz bir kupa çay içiorum bu gecelikte bu kadar

sabah 5 dilim kızarmış ekmek yedim oha yani çüş bana.salatalık peynir yarım yumurta.
ara 2-3 kuru kayısı
öğle 1 küçük kase aşure ,1 lokum
ara 2 dilim ekmek yoğurt
akşam haşlanmış tavuk çok az 4 sıkma çiğköfte
1 kase çorba
ara antep fıstığı 1 avuç:( 1 yeşil elma..

antep fıstığı kaç kalori acaba ya yağlı mı?
bu arada koşu bandında 70 dakika yürüdüm şeyimden terler aktı valla:1: totalde 349 kalori yaktım. aşueyi yaktım yani. hadi bakalım.himerosun azmi beni de heveslendirdi ama kaç gün ssürecek bu gaz bilmiyorum kızlar.

sabah kahvaltısında şekersiz çay ve 1 tane simit

öğle yemeğinde 2 kaşık et sote yarım dilim kepekli ekmek

akşam yemeğin de bir tabak şehiriye çorbası ve salata şimdii de şekersiz bir kupa çay içiorum bu gecelikte bu kadar
julia ara öğün yapmadığın dikaktimi çekti. maşallah çok az yiyosun nasıl dayanıyosun ya .nasıl bu hafta verebildin mi kilo takip edemedim.

julia ara öğün yapmadığın dikaktimi çekti. maşallah çok az yiyosun nasıl dayanıyosun ya .nasıl bu hafta verebildin mi kilo takip edemedim.

aar öğün yapıom da arada cnm bazen bi elma yada süt yada ayran fln verdm 300 gr :1::1:

maşaallah kızlarr ne kadar az yiyorsunuuz ben iki gündür biraz abarttım galiba çikolata yedim yazıklar olsun bana:57:bu da bana gelsin...

maşaallah kızlarr ne kadar az yiyorsunuuz ben iki gündür biraz abarttım galiba çikolata yedim yazıklar olsun bana:57:bu da bana gelsin...

yaza kadar incecik olcaz yaaa bugünden sora daha çok dikkat edelim artık bitanesi :36::36:

bugün:
1 kk peynir,1 dilim ekmek,3 çatal menemen,1 br çay
1 yeşilçay
şimdilik bu kadar
dışarı çıkcaz.gezmeye kaçıyorum benn :4:

iki gündür bende ayıp ettim valla evde olunca zor oluyo yaa allahtan yarın iş var...bu ayın sonuna kadar 80lere gelmek istiyorumm bu arada kimseler yok nedendir bilinmezz ki:18:

anşaa ve triptofan teşekkür ederim.
:65:
1) himeros ( 3,30% )- 14. TAKIM
kızlar birinci olmuşummm :52:

ayrıca hepinizin yılbaşını kutlarım.herşeyden önce sağlık dilerim sizlere..

bugün yediklerimi yazmayayım.kaçamaklar bi sürü olacak, hem ödül hemde yılbaşı.
eşimde sürprizler hazırlamış,pastırmalar,pastalar,cipsler,içkiler...
:69:

tebrik ederim, başarılarının devamını dilerim:65:

sabah yediğim avuç içi kadar poğaça:27:
10 gram krem peynir
....
haftasonu da paso tıkındım... bu cevizli sucuk bağımlılık yapıyor galiba, son zamanlarda çok tüketir oldum.Ekmeği azaltmak istiyorum fakat taze sıcak ekmek gördüğümde dayanamıyorum.

Asla evime girmemesi gereken şeyler:
-cevizli sucuk
-fındık ve badem dahil her türlü yağlı kuruyemiş
-taze ekmek
.....bunlar yoksa aramıyorum ama varken de bitirene kadar yiyorum. yok mu burada kafasını duvara vuran bir sarı adam :57:
....
spor salonuna gitmektense evimde yaparım sporumu demiştim , haftanın 3 günü evde spor yapacaktım.1 hafta bile sürmedi, bunu da belirteyim.

bu arada pinkcat ve yamukprenses aramıza tekrar hoş geldiniz. yeni gelen arkadaşlar da var onlar da hoş geldi. julia ve anşaa siz de hoş geldiniz.

bi tanesi triptofan akbulak himeros paylaşımlara devam ediyoruz. eleven ???

hepinize mutlu bir 2011 diliyorum.

Back