- 22 Temmuz 2010
- 3.956
- 39
- 163
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #20.541
Merhaba kızlar..Gözyaşı hoşgeldin canım.Napıyosunuz?Ben çok sıkılıyorum yaa..Yapcak bişey de yok.TV izliorum:d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kızlar..Gözyaşı hoşgeldin canım.Napıyosunuz?Ben çok sıkılıyorum yaa..Yapcak bişey de yok.TV izliorum:d
kızlar ben geldim yine kürkçü dükkanına döndüm 2 güncük ailemin yanında olmak bana yetmedi ama hiç yoktan iyidir
siz nasılsınız bakalım
Selam kızlar bayadır giremiyordum.Kuzenimi çıkardık hastaneden onun yanındaydım.Şükür ki iyileşti.Rejim de aynen devam.Bugün yediklerim.Sabah birşey yemedim.Akşam 6 gibi 1 ince dilim pasta.Az önce de kurstan geldim 1.5 tabak mercimek yemegi ve yoğurt yedim.Yarım saat te yürüyüş yapabildim.Bu kadar.Ben yokken neler yaptınız bakalım.Ben şimdiden 1 kilo vermişim 66 olmusum sıkıntıdan herhalde.Cumaya kadar yarım kilo daha vermeye bakıcam.:)
oooo hoş geldin, söyle o patronuna açsın kk'yı. en azından cumnadan cumaya açsın da gel bi kilo bildiriminde bulun. kilo almak yok (bahane mi arıyon no?) bırakma kendini hemen. güzel haberlerini her zamanki gibi bekliyoruz♥gözyaşı♥;16946542 .!.:Kızlarrrr ben geldim. Tabi ki sadece misafirliğe Malesef uyuz patronum kk nın mb si çok büyük diye kısıtlamış burayıııı. Ben burdan uzaklaşınca kilo vermek bi yana aldım bi sürü. Umarım yakında insafa gelirde kk ya geri geleblirim Hepinizi öpüyorum ve başarılar diliyorum. Umarım hepiniz incecik olabilirsinizzz.
bu sabah yarım simit 1 adet peynir ve 2 bardak çay şekersz
neden üzülüyorsun ki kötü bir kahvaltı değil, simiti tadında bırakmışsın daha ne yapacaktın ki?
'leslie sansone küçültülmüş linkler' yaz google'a ilk karşına çıkan sayfayı tıkla,diyetle ilgili bir site kendisi. orada rapid....'a yüklenmiş Leslie Sansone yürüyüşleri var. ben en sonuncu yani 5 millik olanı tavsiye ediyorum. rapid...dan dosya indirmeyi biliyorsundur sanırım. yaklaşık 1 saat süren yürüyüş programı çok işine yarayacaktır. kolay gelsin
kızlar ben dün lesi 5 mili indirdim ve bugün yaptım 65 dk 5 mili.acaba diyorum buna mı devam etsem yoksa yürüyüş bandınamı banddan çok skıldım lesi daha eğlenceli geldi ama hangisi bana daha iyi kilo verdirir sizce ne yapmayalım bir saat vaktim oluyo benim kızçe uyuyunca onun dışında hep tepemde yani ikisinden birini yapabilirim sadece fikir verin bana kızlar...
sağol cnm cevabın için o zmn şöyle yapabilirim eğer becerebilirsem tabi dört gün lesi üç gün bandda yürürürm inş hayal olarak kalmaz...tartım da bozuldu tartılamadım perşembeden beri...kilo almammışımdır umarım...
peki canım.. elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım. olurda gelemezsem aynı kiloyu gecersiniz o zaman.
biri beni dürtsünnnn,,,üç gündür yürüyüş yapmıyorum ama diyettime dikkat etmeye çalışıyorum eski kilo verme hırsıma geri dönmek istiyorum...............
♥gözyaşı♥;16946542 .!.:Kızlarrrr ben geldim. Tabi ki sadece misafirliğe Malesef uyuz patronum kk nın mb si çok büyük diye kısıtlamış burayıııı. Ben burdan uzaklaşınca kilo vermek bi yana aldım bi sürü. Umarım yakında insafa gelirde kk ya geri geleblirim Hepinizi öpüyorum ve başarılar diliyorum. Umarım hepiniz incecik olabilirsinizzz.
simiti yiyemedim die üzülüom zaten kız çıtır çıtırdı
kızlar ben dün lesi 5 mili indirdim ve bugün yaptım 65 dk 5 mili.acaba diyorum buna mı devam etsem yoksa yürüyüş bandınamı banddan çok skıldım lesi daha eğlenceli geldi ama hangisi bana daha iyi kilo verdirir sizce ne yapmayalım bir saat vaktim oluyo benim kızçe uyuyunca onun dışında hep tepemde yani ikisinden birini yapabilirim sadece fikir verin bana kızlar...
kızlar biri bana bu lesi denen şeyin ne olduğunu anlatsın lütfenben bugün başladım lesi dediğin şeye 5 mileeee acayip hareketli bişiy
dün uğrayamadım kızlar mrblarrr çalışıyodum dün sabah 8 bügün sabah 8 ...24 saati tamamladım yeni kalktım şimdi ve hiç yaramazlık yapmadan devam ediyorum saolsun ezgi bana harika bi spor yapma alanı öğretti...kalktım tepiniyorum...dğn yediklerimi yazayım ama kafam o kadar dönmüşki hatırlamıyorum nessee...ama valla yaramazlık yapmadım sabaha kadar ayaktaydım sadece gewce boyunca 1 elma yedim...uyanınıca kocişim saolsun greyfurt suyu sıkmış onu içtim şimdilik...ama çok güzel değişikler var tartıya çıkmamak için kendimi zor tutuyorum kısslarrr