• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Merhaba kızlar..Gözyaşı hoşgeldin canım.Napıyosunuz?Ben çok sıkılıyorum yaa..Yapcak bişey de yok.TV izliorum:d

İdare eder canım.Boğazımı boş tutamıyorum bugün canım birşeyler istiyo.Az önce patlamıs mısır yedim:(:(

kızlar ben geldim yine kürkçü dükkanına döndüm 2 güncük ailemin yanında olmak bana yetmedi ama hiç yoktan iyidir

siz nasılsınız bakalım

iyidir captain:87:, kilolarım ve ben aranızdayız:82:

Selam kızlar bayadır giremiyordum.Kuzenimi çıkardık hastaneden onun yanındaydım.Şükür ki iyileşti.Rejim de aynen devam.Bugün yediklerim.Sabah birşey yemedim.Akşam 6 gibi 1 ince dilim pasta.Az önce de kurstan geldim 1.5 tabak mercimek yemegi ve yoğurt yedim.Yarım saat te yürüyüş yapabildim.Bu kadar.Ben yokken neler yaptınız bakalım.Ben şimdiden 1 kilo vermişim 66 olmusum sıkıntıdan herhalde.Cumaya kadar yarım kilo daha vermeye bakıcam.:)

hadi geçmiş olsun, korkuttu bizi...

♥gözyaşı♥;16946542 .!.:
Kızlarrrr ben geldim. Tabi ki sadece misafirliğe :( Malesef uyuz patronum kk nın mb si çok büyük diye kısıtlamış burayıııı. Ben burdan uzaklaşınca kilo vermek bi yana aldım bi sürü. Umarım yakında insafa gelirde kk ya geri geleblirim :( Hepinizi öpüyorum ve başarılar diliyorum. Umarım hepiniz incecik olabilirsinizzz.
oooo hoş geldin, söyle o patronuna açsın kk'yı. en azından cumnadan cumaya açsın da gel bi kilo bildiriminde bulun. kilo almak yok:57: (bahane mi arıyon no?) bırakma kendini hemen. güzel haberlerini her zamanki gibi bekliyoruz

dün sabah 1 poğaça
öğlen mercimek çorbası 2 dilim ekmek

akşam 2 kaşık nohut, 1 kase mercimek çorba, 2 kaşık yoğurt, 50 gram kepekli çubuk kraker, 2 armut

buraya dikkat 170 gram cevizli sucuk (yarısını akşam yerısını da bu sabah yedim):18:

kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta,2 adet form bisküvi, 1 armut, 1 kaşık ballı sıcak su, çay

dün yani pazartesi 30 dk yürüyüş yaptım. cuma-cts ve pazar yapmamıştım şimdilik haftalık toplam yürüyüşüm 30 dk

bu sabah yarım simit 1 adet peynir ve 2 bardak çay şekersz :50:

'leslie sansone küçültülmüş linkler' yaz google'a ilk karşına çıkan sayfayı tıkla,diyetle ilgili bir site kendisi. orada rapid....'a yüklenmiş Leslie Sansone yürüyüşleri var. ben en sonuncu yani 5 millik olanı tavsiye ediyorum. rapid...dan dosya indirmeyi biliyorsundur sanırım. yaklaşık 1 saat süren yürüyüş programı çok işine yarayacaktır. kolay gelsin

bayıldım ezgicim harkamış yaww :)çok saol çok teşekküe ettim çpk faydalı oldu:62:

dün uğrayamadım kızlar mrblarrr çalışıyodum dün sabah 8 bügün sabah 8 ...24 saati tamamladım yeni kalktım şimdi ve hiç yaramazlık yapmadan devam ediyorum saolsun ezgi bana harika bi spor yapma alanı öğretti...kalktım tepiniyorum...dğn yediklerimi yazayım ama kafam o kadar dönmüşki hatırlamıyorum:61: nessee...ama valla yaramazlık yapmadım sabaha kadar ayaktaydım sadece gewce boyunca 1 elma yedim...uyanınıca kocişim saolsun greyfurt suyu sıkmış onu içtim şimdilik...ama çok güzel değişikler var tartıya çıkmamak için kendimi zor tutuyorum kısslarrr:1:

Tünaydın kızlar..Bugün kahvaltı yapmadım.2 gibi dünden kalan mercimek yemeği vardı ondan yedim yanına 0.75 dilim ekmekle:D Akşama da balık var ekmeksiz balık yerim:D Bugün de kursum var ama hiç gidesim yok.Gitmiycem sanırsam..:D Niyeti bozdum:D

kızlar ben dün lesi 5 mili indirdim ve bugün yaptım 65 dk 5 mili.acaba diyorum buna mı devam etsem yoksa yürüyüş bandınamı banddan çok skıldım lesi daha eğlenceli geldi ama hangisi bana daha iyi kilo verdirir sizce ne yapmayalım bir saat vaktim oluyo benim kızçe uyuyunca onun dışında hep tepemde yani ikisinden birini yapabilirim sadece fikir verin bana kızlar...:71:

kızlar ben dün lesi 5 mili indirdim ve bugün yaptım 65 dk 5 mili.acaba diyorum buna mı devam etsem yoksa yürüyüş bandınamı banddan çok skıldım lesi daha eğlenceli geldi ama hangisi bana daha iyi kilo verdirir sizce ne yapmayalım bir saat vaktim oluyo benim kızçe uyuyunca onun dışında hep tepemde yani ikisinden birini yapabilirim sadece fikir verin bana kızlar...:71:

canım ikisine de sahip olan biri olarak koşu bandının daha çok yorduğunu (kalori yaktırdığını) ama leslinin daha çok bölgeyi çalıştırıp sıkılaştırdığını söyleyebilirim.

leslie'yi yapmak daha eğlenceli. bence spordan sıkılmamak için çeşitlendirilmeli ki hayatımıza renk gelsin değil mi. ben geçtiğimiz haftalarda leslie dedim durdum bi baktım yapmaz olmuşum kendimi sıkma kararı aldım ve öğlen eve gidip koşu bandına atacaktım kendimi...atmadım 1050 defa zıpladım, öğlen de vakit problem oluyor çünkü. benim de 23 aylık bi velet var onujn yüzünden koşu bandı kullanamıyorum. bir çözüm yolu bulabilirim elbette. çok da rahatı tercih etmemek lazım. koşu bandı da leslie de bence spor programımızda bulunmalı.

sağol cnm cevabın için o zmn şöyle yapabilirim eğer becerebilirsem tabi dört gün lesi üç gün bandda yürürürm inş hayal olarak kalmaz...tartım da bozuldu tartılamadım perşembeden beri...:27:kilo almammışımdır umarım...

sağol cnm cevabın için o zmn şöyle yapabilirim eğer becerebilirsem tabi dört gün lesi üç gün bandda yürürürm inş hayal olarak kalmaz...tartım da bozuldu tartılamadım perşembeden beri...:27:kilo almammışımdır umarım...

dikkat ettinse almazsın. ben de son zamanlarda günde 3 defa falan tarılmaya başlamıştım buugün son 3 kez tartıldım:) gene dayanamadım 2 defa evde 1 defa da iş yerinde tartıldım. evdeki tartım vücut analizi yapıyor ve hafif bir elektrik akımı verdiği için gebelikte kullanımı yasak, ben de bebek düşündüğüm içim evdeki tartıyı bırakıyorum. bundan sonra cumaları işe aç gelip (burası şüpheli biraz:) ) sabah aç karna tartılıcam, cumadan başka bi gün de tartılmicam,inşallah. tok karna 63,2 kilo olduğumu da belirteyim. cuma sabah aç gelmem şart, yoksam 62 bile çıkmam zor. en son kilom 61,3 bildirildi gelip kilo bildirimi yapmadım ama çok kilo almamıştım aslında ama haftasonu abarttım.
evet artık kararlıyım azıcık ondan azıcık bundan diye diye yemeği çok kaçırıyorum. kaçamak yok, sağlıklı beslenmek var. keyif için yemek yok.

sağlıklı beslenmek: bol yeşillik, yoğurt, cacık, süt, sebze , ızgara et tavuk balık ölçülü, kepekli ekmek , meyve gene ölçülü olarak var... spor da olmazsa olmazım. siyah çayı azaltıyorum suyu 3 litre içmeye özen gösteriyorum. duyurulur. kilo çizelgemi de tekrar 62den başlattım. eskiden verdiğim kiloları saymıyorum artıkın bu kilodan kurtulmam lazım.

akşama hamsi yapıyorum

peki canım.. elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım. olurda gelemezsem aynı kiloyu gecersiniz o zaman.

tamam canım

biri beni dürtsünnnn,,,üç gündür yürüyüş yapmıyorum ama diyettime dikkat etmeye çalışıyorum eski kilo verme hırsıma geri dönmek istiyorum...............:43:

nasıl dürtüyüm canım seni nasıl istersin :52:

♥gözyaşı♥;16946542 .!.:
Kızlarrrr ben geldim. Tabi ki sadece misafirliğe :( Malesef uyuz patronum kk nın mb si çok büyük diye kısıtlamış burayıııı. Ben burdan uzaklaşınca kilo vermek bi yana aldım bi sürü. Umarım yakında insafa gelirde kk ya geri geleblirim :( Hepinizi öpüyorum ve başarılar diliyorum. Umarım hepiniz incecik olabilirsinizzz.

canım inş geldiğin zaman takımda yer olur :53:

simiti yiyemedim die üzülüom zaten kız çıtır çıtırdı :60::60:

yime boşver benim gibi olma :14:

canım bence lesi yi yap daha faydalı olur gibime geliyor

ben bugün başladım lesi dediğin şeye 5 mileeee acayip hareketli bişiy :52::52:
kızlar biri bana bu lesi denen şeyin ne olduğunu anlatsın lütfen

dün uğrayamadım kızlar mrblarrr çalışıyodum dün sabah 8 bügün sabah 8 ...24 saati tamamladım yeni kalktım şimdi ve hiç yaramazlık yapmadan devam ediyorum saolsun ezgi bana harika bi spor yapma alanı öğretti...kalktım tepiniyorum...dğn yediklerimi yazayım ama kafam o kadar dönmüşki hatırlamıyorum:61: nessee...ama valla yaramazlık yapmadım sabaha kadar ayaktaydım sadece gewce boyunca 1 elma yedim...uyanınıca kocişim saolsun greyfurt suyu sıkmış onu içtim şimdilik...ama çok güzel değişikler var tartıya çıkmamak için kendimi zor tutuyorum kısslarrr:1:

canım uyanınca kocişim saolsun greyfurt suyu sıkmış yazısını okuyunca eşime dedimki bak milletin kocası karısına greyfurt suyu sıkıyo,o da bana ama bende dün akşam bulaşıkları yıkadım dedi,ayyy çok komiğime gitti ya.

pinkcat aşşağıdasın gördüm seni:86:

neyse arkadaşlar bugün yediklerimi yazayım
sabah:sadece 1 bardak nescafe
öğlen:1 tabak tarhana çorbası ve bol miktarda salata
akşam:yarım tabak tarhana çorbası,yarım tabak yoğurtlu ıspanak yemeği.

Son düzenleme:
selam yamukprenses:D bu arada sölicem diorm hep nickin çok hoşuma gidiyo:D görünce gülesim geliyo sürekli:d nasılsın?

slm kızlar, çok yoğunum bu hafta.
sabah:2 galeta
20 dk yürüyüş
2 çay
20 dk yürüyüş
öğle:4 mini börek,1 çay
1 çay,1 yeşilçay,2 form bisküvi
25 dk yürüyüş
akşam: tavuk pilav patates püresi ekmek :(2 br light kola
1 dilim kazandibi

bu hafta saldım bayaa.sabahları az yesemde dün akşamda et sote filan yedim.balık yedim bide ekmek.haftasonu da kokoreç yedim.mutlu olmayayım ben yaa,çok yiyorum sonra.cuma günü tartıda rakamı görünce aklım başıma gelir sanıyorum.:45:

Back