- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 162
- 423
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #20.521
sabah kahvaltımı yazıorum ;
1 tane haşlanmış yumurta , 5-6 dal marul 2 bardak şekersiz çay
1 tane haşlanmış yumurta , 5-6 dal marul 2 bardak şekersiz çay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşbulduk tekrardan çok sıkmam lazım benim hafta sonu mahfettik herşeyiisabah yediğim avuç içi kadar poğaça
10 gram krem peynir
....
haftasonu da paso tıkındım... bu cevizli sucuk bağımlılık yapıyor galiba, son zamanlarda çok tüketir oldum.Ekmeği azaltmak istiyorum fakat taze sıcak ekmek gördüğümde dayanamıyorum.
Asla evime girmemesi gereken şeyler:
-cevizli sucuk
-fındık ve badem dahil her türlü yağlı kuruyemiş
-taze ekmek
.....bunlar yoksa aramıyorum ama varken de bitirene kadar yiyorum. yok mu burada kafasını duvara vuran bir sarı adam
....
spor salonuna gitmektense evimde yaparım sporumu demiştim , haftanın 3 günü evde spor yapacaktım.1 hafta bile sürmedi, bunu da belirteyim.
bu arada pinkcat ve yamukprenses aramıza tekrar hoş geldiniz. yeni gelen arkadaşlar da var onlar da hoş geldi. julia ve anşaa siz de hoş geldiniz.
bi tanesi triptofan akbulak himeros paylaşımlara devam ediyoruz. eleven ???
hepinize mutlu bir 2011 diliyorum.
hoşbulduk tekrardan çok sıkmam lazım benim hafta sonu mahfettik herşeyii
sabak yumurtanın beyazı ve 2 dilim peynir yedim öğlen bi dilim küçük kakolu kek ve 3 kaşık bamya akşak saadece meyve yiyicem ya bana evde yapabileceğim hareketler söyleyin kızlar hareket edemiyorum yürüycek spor yapacak yerim yok....
kızlar ben geldim yine kürkçü dükkanına döndüm 2 güncük ailemin yanında olmak bana yetmedi ama hiç yoktan iyidir
siz nasılsınız bakalım
cnm bi arkadas bizimle zayıflamak istio bende takım kaptanına sorayım yer var mı dedim gelebilir mi kaptan
kızlar ben geldim. takımda aktif olmayı cok özledim ama okadar yogunum ki..
bilgisayarda oyalanmak istemiyorum. finaller var 10 unda. ben final sonuna kadar izin istiyorum 20sınde son sınavım var 21 inde kilo bildirimiyle geri dönmüş olurum inşallah. yani 2 hafta kadar oluyor.
himeros arkamdan dua mı edıyorsun yetişeyim şu kıza diye kilo veremıyorum mutlu ol
kızlar hepinizi ayrı ayrı çok özledim inanın
3 hafta kadar sonra gorusmek üzre :)
aynalar lütfen cevabın iznim konusunda evet olsun. gelince acıısnı cıkartcam inş söz
öpüyorum hepinizi
canım cuma günü 1 dklığına girip kilo bildirimi yapamaz mısın en azından
biri beni dürtsünnnn,,,üç gündür yürüyüş yapmıyorum ama diyettime dikkat etmeye çalışıyorum eski kilo verme hırsıma geri dönmek istiyorum...............
acıdıı ama.......
ne yapayım ya bücürükle uğraşıyom izin verse bişiler indircem kızlar yaazmışya lesi felan ana bakınıyom...
♥gözyaşı♥;16946542 .!.:Kızlarrrr ben geldim. Tabi ki sadece misafirliğe Malesef uyuz patronum kk nın mb si çok büyük diye kısıtlamış burayıııı. Ben burdan uzaklaşınca kilo vermek bi yana aldım bi sürü. Umarım yakında insafa gelirde kk ya geri geleblirim Hepinizi öpüyorum ve başarılar diliyorum. Umarım hepiniz incecik olabilirsinizzz.