- 5 Kasım 2018
- 1.251
- 3.360
- 63
- Konu Sahibi uYKuCu KoaLa
-
Hayirlisi diyelim cnm
Cnm bugun acilde yaptim hcg 0 cikti cok agir grip olmusum belki oda engelliyodur adet olmamiCanım benim bildiğim 1 buçuk günde çıkıyor ben yaptırmıştım. Eğer geçilme varsa bebiş yoksa başka bir sorun olabilir.
Keske bende adet olabilsem 38. gun oldu bnmadet oldum canım. yarın bitiyor. yeni ay yeni umutlarla bebiş çalışmalarına devammm
Nasip ama olsun hâlâ umut var geç döllenme olabilir 3 gün olacak gecikmeCnm bugun acilde yaptim hcg 0 cikti cok agir grip olmusum belki oda engelliyodur adet olmami
Daha önce de gecikme olur muydu?Keske bende adet olabilsem 38. gun oldu bnm
0 gibi bi degerin yukselecegini sanmiyorum cnm cunku suan cok agir antibiyotikler kullaniyorum artik eger gec dollenmeysede vay halimeNasip ama olsun hâlâ umut var geç döllenme olabilir 3 gün olacak gecikme
Evt oluyodu ama bu kadar hic uzun surmuyodu cnm en fazla 35 gunduDaha önce de gecikme olur muydu?
Anladım cnn o zaman bisey diyemicem gecikmeyle alakalı bi hormon testi v.s yapsaydınEvt oluyodu ama bu kadar hic uzun surmuyodu cnm en fazla 35 gundu
Hakkında hayırlısı olsun cnm yaEylulde dusuk yaptim ilk adetim 29 ekim oldu ikinci adetim 29 kasim 3. Su stresten 4 gun gecikti 2 ocakta oldum ogun bugundur daha regl olmadim
Sali gidecem hast. Cnm ozel klinik ins o doktor uyi gelir vesile olur bnm.hamis kalmama ama onceliklede regln duzenli olmasini istiyorumAnladım cnn o zaman bisey diyemicem gecikmeyle alakalı bi hormon testi v.s yapsaydın
Amin cnm hepimizin ins rabbim kimseyi darda birakmasin elbette zor gunlerin ardinda bir ferahlik vardirHakkında hayırlısı olsun cnm ya
Tabi ilk baştan başka zaten devamı gelirSali gidecem hast. Cnm ozel klinik ins o doktor uyi gelir vesile olur bnm.hamis kalmama ama onceliklede regln duzenli olmasini istiyorum
Ona ne şüphe hamdolsun ondan geleneAmin cnm hepimizin ins rabbim kimseyi darda birakmasin elbette zor gunlerin ardinda bir ferahlik vardir
Kendimi hiç dinlemiyorum bu ay bakalım normalde benim günün asla sasmaz bi gun bile 16 ocak ama asilamadan dolayı nolcak onu jestiremiyorumCnm sen ne zaman test yapican herhangi bi agrin belirtin varmi
Ayy hadi hayirlisi ins guzel bi haber senden alirizKendimi hiç dinlemiyorum bu ay bakalım normalde benim günün asla sasmaz bi gun bile 16 ocak ama asilamadan dolayı nolcak onu jestiremiyorum
RABBIM isteyen herkese daha sonra bana versin kuzummmAyy hadi hayirlisi ins guzel bi haber senden aliriz
Amin cnm isteyen herkese ins asilama nasildi zormuydu cnmRABBIM isteyen herkese daha sonra bana versin kuzummm
Hiç korkulacak bisey yok kuzum netten okudum çok korktum.Amin cnm isteyen herkese ins asilama nasildi zormuydu cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?