14 aylk bebek ve çalışma

Siz çalışırken bebeğiniz ne yapacak? Tam olarak nasıl bir iş tanımınız var, 9-18 arası kesintisiz yazı mı yazacaksınız? Bebeğin beslenmesi gerekecek, bezi değişecek, uyku zamanı gelince uyutmanız gerekecek. Bazen 1 saati buluyordu kızımı uyutmam, buna vakit ayırabilecek misiniz mesela? Bu kadar aralar verebilecek misiniz? Yazı yazma işi ne oluyor bilmiyorum, 9-18 arası çalıştığınızı nasıl tespit edecekler, günlük kotanız mı var mesela yazı miktarı için yoksa gece bebeğiniz uyurken eksiğinizi tamamlama şansınız olacak mı?

15 aylık oğlum, iki dakika laptopun başına geçsem bi şeye bakmak için hemen gelir asla rahat vermez. Nasıl çalışacaksınız ki çocuğa bakarken. Kendimi düşünüyorum da oğlan mutlaka ilgi istiyor kucak istiyor her şeyi dipdibe birlikte yapıyoruz.

Hayır yapamazsınız. Ben de bilgisayardan çalışıyordum bebeğime bakan kişi vardı. Ki o halde bile sesi gürültüsü gelip gidip sataşması yok mümkün değil yani.

Kesintisiz değil daha öncede yaptığım bir iş. Çok uzun olmamak kaydıyla aralar verebilirim 1 saat yemek molam var istediğim zaman kullanabilirim. Yazıların giriş saati gözüküyor. Takip oradan yapılacak.

Kesintisiz değil daha öncede yaptığım bir iş. Çok uzun olmamak kaydıyla aralar verebilirim 1 saat yemek molam var istediğim zaman kullanabilirim. Yazıların giriş saati gözüküyor. Takip oradan yapılacak.
Siz çalışırken çocuğu oyun odasına mı koyacaksınız, tv mı açılacak, evde ikiniz tek mı olacaksınız? Plan ne anlasak yorum yapalım da

Çok zor istediğinizi söyleyin. 2dk tuvalete giriyorum orada bile rahat yok. Siz nasıl 9saat boyunca işgileneceksiniz çalışarak? Yanınıza bi yardımcı bulmanız lazım. Ekran vermiyorum diyorsunuz o çocuk bilgisayarın üstüne bile çıkar sizin işginizi çekmek için. Şuan size basit geliyor ama çok istiyorsanız deneyip görün. Dediğiniz gibi çocuğunuzu çok ihmal edersiniz.

Siz çalışırken çocuğu oyun odasına mı koyacaksınız, tv mı açılacak, evde ikiniz tek mı olacaksınız? Plan ne anlasak yorum yapalım da
Oyuncakları ile salonumda dip dibe olmayı planladım. Kucağıma gelmek ister ilk başlarda ama sonra belki alısır diye düşünmüştüm. Arada 10 ar dakikalık molalar verip onunla oynarım ihtiyaçlarını karşılarım dedim . 1 saat yemek molam var onun da 2 saat öğle uykusu var .

Ha ofis ha ev , mesai saatleri içinde pc başında olacaksın. Yürüyen bebek ile tek başına zor o iş. Birisi olması lazım bebekle ilgilenecek. Aklı de gayet eriyor tabi ki oyun oynamak yürümek gezmek istediğinde pc başındaki annesi var sence de hırçınlaşmaz mı? İlgilenecek birisi olsa neyse de

Kız bu bebek 10 dakika moladan ne anlasın

Tabiki de olmaz ben koca cocukla yapamiyorum krese gidiyor kres çıkışı da isim uzarsa esime baktiriyorum. Kaldi ki 14 aylik kaldi ki tek basiniza tum gun. Evden olunca calisilmiyor mi daha fazla calisiliyor ustelik

O düşünmese bile ihmal edeceksiniz mecburen. O aylarda bebekle evden çalışmak çok zor. Çalışmadığımız haldr zorlanıyoruz biz. Bebek sürekli bir şey iatiyor

Bana imkansız geldi. Güvenilir bir komşu falan var mı? Öğlen uyuyorsa eğer 1 saat de mola varsa, öğleden sonra yarım gün baksın en azından birisi. Asgari alsanız 7 binden aşağı komşu bile yarım gün anca bakar.

Evden calismak sizi için zor görünüyor. Ben evden çalışmıyorum ama mesleğim gereği eve bolca iş getirme durumundayım oglum ne zaman uyursa o zaman iki arada bir derede halletmeye çalışıyorum. Bir destekçi bulamaz misiniz bebeginiz icin?

Ben 3,5 yaşındaki çocuğumu işe götürünce hiç yazı falan yazamıyorum. İş arkadaşımla ortaklaşa bakıyoruz. Yardımcı veya bakıcı olmadan yapılamaz bence. Yani işin ne olduğunu bilmiyorum ama benim hata yapmamam lazım yazışmalarda. O nedenle 14 aylık bebekle sıkıntı. Ben bebeğim 14 aylıkken tuvalete gidemiyordum o da ayrı konu

Cok zor ise ve bebege odaklanamazsiniz isiniz yarim olur cocukta ilgisiz kalir yani okadar saat ikisi ayni anda mumkun degil. Konu komsu abla varsa cocukla oyun oynayacak mesela uyanik oldugu 3-4 saatlik birini bulsaniz yaniniza gelip oynatsa olur kalan vakittede oglen uykusu yapar zaten o sekilde olabilir

Olmaz bu is .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…