- 28 Ağustos 2020
- 8.308
- 36.562
-
- Konu Sahibi happiness s
Hayır yapamazsınız. Ben de bilgisayardan çalışıyordum bebeğime bakan kişi vardı. Ki o halde bile sesi gürültüsü gelip gidip sataşması yok mümkün değil yani.Merhaba hanımlar. 14 aylık bebeğim var. Bir iş teklifi aldım evden çalışma 9-18 saatleri arasında. Ancak bebeğime kendim bakmak durumundayım. Çoğunlukla Bilgisayar başında olmam ve yazı yazmam gerekiyor. Özellikle evden çalışanlar hem çalışma hem bebek olur mu? Bebeğim beni bilgisayar başında gördüğünde onu ihmal ettiğimi düşünür mü?
Kesintisiz değil daha öncede yaptığım bir iş. Çok uzun olmamak kaydıyla aralar verebilirim 1 saat yemek molam var istediğim zaman kullanabilirim. Yazıların giriş saati gözüküyor. Takip oradan yapılacak.Siz çalışırken bebeğiniz ne yapacak? Tam olarak nasıl bir iş tanımınız var, 9-18 arası kesintisiz yazı mı yazacaksınız? Bebeğin beslenmesi gerekecek, bezi değişecek, uyku zamanı gelince uyutmanız gerekecek. Bazen 1 saati buluyordu kızımı uyutmam, buna vakit ayırabilecek misiniz mesela? Bu kadar aralar verebilecek misiniz? Yazı yazma işi ne oluyor bilmiyorum, 9-18 arası çalıştığınızı nasıl tespit edecekler, günlük kotanız mı var mesela yazı miktarı için yoksa gece bebeğiniz uyurken eksiğinizi tamamlama şansınız olacak mı?
Siz çalışırken çocuğu oyun odasına mı koyacaksınız, tv mı açılacak, evde ikiniz tek mı olacaksınız? Plan ne anlasak yorum yapalım daKesintisiz değil daha öncede yaptığım bir iş. Çok uzun olmamak kaydıyla aralar verebilirim 1 saat yemek molam var istediğim zaman kullanabilirim. Yazıların giriş saati gözüküyor. Takip oradan yapılacak.
Hayır yapamazsınız. Ben de bilgisayardan çalışıyordum bebeğime bakan kişi vardı. Ki o halde bile sesi gürültüsü gelip gidip sataşması yok mümkün değil yani.
Çok zor istediğinizi söyleyin. 2dk tuvalete giriyorum orada bile rahat yok. Siz nasıl 9saat boyunca işgileneceksiniz çalışarak? Yanınıza bi yardımcı bulmanız lazım. Ekran vermiyorum diyorsunuz o çocuk bilgisayarın üstüne bile çıkar sizin işginizi çekmek için. Şuan size basit geliyor ama çok istiyorsanız deneyip görün. Dediğiniz gibi çocuğunuzu çok ihmal edersiniz.Kesintisiz değil daha öncede yaptığım bir iş. Çok uzun olmamak kaydıyla aralar verebilirim 1 saat yemek molam var istediğim zaman kullanabilirim. Yazıların giriş saati gözüküyor. Takip oradan yapılacak.
Oyuncakları ile salonumda dip dibe olmayı planladım. Kucağıma gelmek ister ilk başlarda ama sonra belki alısır diye düşünmüştüm. Arada 10 ar dakikalık molalar verip onunla oynarım ihtiyaçlarını karşılarım dedim . 1 saat yemek molam var onun da 2 saat öğle uykusu var .Siz çalışırken çocuğu oyun odasına mı koyacaksınız, tv mı açılacak, evde ikiniz tek mı olacaksınız? Plan ne anlasak yorum yapalım da
Ha ofis ha ev , mesai saatleri içinde pc başında olacaksın. Yürüyen bebek ile tek başına zor o iş. Birisi olması lazım bebekle ilgilenecek. Aklı de gayet eriyor tabi ki oyun oynamak yürümek gezmek istediğinde pc başındaki annesi var sence de hırçınlaşmaz mı? İlgilenecek birisi olsa neyse deMerhaba hanımlar. 14 aylık bebeğim var. Bir iş teklifi aldım evden çalışma 9-18 saatleri arasında. Ancak bebeğime kendim bakmak durumundayım. Çoğunlukla Bilgisayar başında olmam ve yazı yazmam gerekiyor. Özellikle evden çalışanlar hem çalışma hem bebek olur mu? Bebeğim beni bilgisayar başında gördüğünde onu ihmal ettiğimi düşünür mü?
Kız bu bebek 10 dakika moladan ne anlasınOyuncakları ile salonumda dip dibe olmayı planladım. Kucağıma gelmek ister ilk başlarda ama sonra belki alısır diye düşünmüştüm. Arada 10 ar dakikalık molalar verip onunla oynarım ihtiyaçlarını karşılarım dedim . 1 saat yemek molam var onun da 2 saat öğle uykusu var .
Yardımcı çağırın eve komşuya iş teklif edin.sanırım çalışmayacağım. Bebeğime kıyamıyorum. Ama iş de sevdiğim bir işti. Her zaman bu fırsatı bulamam.Umarım pişman olmam
Tabiki de olmaz ben koca cocukla yapamiyorum krese gidiyor kres çıkışı da isim uzarsa esime baktiriyorum. Kaldi ki 14 aylik kaldi ki tek basiniza tum gun. Evden olunca calisilmiyor mi daha fazla calisiliyor ustelikMerhaba hanımlar. 14 aylık bebeğim var. Bir iş teklifi aldım evden çalışma 9-18 saatleri arasında. Ancak bebeğime kendim bakmak durumundayım. Çoğunlukla Bilgisayar başında olmam ve yazı yazmam gerekiyor. Özellikle evden çalışanlar hem çalışma hem bebek olur mu? Bebeğim beni bilgisayar başında gördüğünde onu ihmal ettiğimi düşünür mü?
O düşünmese bile ihmal edeceksiniz mecburen. O aylarda bebekle evden çalışmak çok zor. Çalışmadığımız haldr zorlanıyoruz biz. Bebek sürekli bir şey iatiyorMerhaba hanımlar. 14 aylık bebeğim var. Bir iş teklifi aldım evden çalışma 9-18 saatleri arasında. Ancak bebeğime kendim bakmak durumundayım. Çoğunlukla Bilgisayar başında olmam ve yazı yazmam gerekiyor. Özellikle evden çalışanlar hem çalışma hem bebek olur mu? Bebeğim beni bilgisayar başında gördüğünde onu ihmal ettiğimi düşünür mü?
Bana imkansız geldi. Güvenilir bir komşu falan var mı? Öğlen uyuyorsa eğer 1 saat de mola varsa, öğleden sonra yarım gün baksın en azından birisi. Asgari alsanız 7 binden aşağı komşu bile yarım gün anca bakar.Oyuncakları ile salonumda dip dibe olmayı planladım. Kucağıma gelmek ister ilk başlarda ama sonra belki alısır diye düşünmüştüm. Arada 10 ar dakikalık molalar verip onunla oynarım ihtiyaçlarını karşılarım dedim . 1 saat yemek molam var onun da 2 saat öğle uykusu var .
Size destek olacak kimse yok mu? Parayla bakacak öğrenci komşu kızı vs hem harçlık olur ona dasanırım çalışmayacağım. Bebeğime kıyamıyorum. Ama iş de sevdiğim bir işti. Her zaman bu fırsatı bulamam.Umarım pişman olmam
Olmaz bu is .Merhaba hanımlar. 14 aylık bebeğim var. Bir iş teklifi aldım evden çalışma 9-18 saatleri arasında. Ancak bebeğime kendim bakmak durumundayım. Çoğunlukla Bilgisayar başında olmam ve yazı yazmam gerekiyor. Özellikle evden çalışanlar hem çalışma hem bebek olur mu? Bebeğim beni bilgisayar başında gördüğünde onu ihmal ettiğimi düşünür mü?