• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14 aylk bebek ve çalışma

Merhaba hanımlar. 14 aylık bebeğim var. Bir iş teklifi aldım evden çalışma 9-18 saatleri arasında. Ancak bebeğime kendim bakmak durumundayım. Çoğunlukla Bilgisayar başında olmam ve yazı yazmam gerekiyor. Özellikle evden çalışanlar hem çalışma hem bebek olur mu? Bebeğim beni bilgisayar başında gördüğünde onu ihmal ettiğimi düşünür mü?
İmkansız bir olay. Evine gelip biri bakmalı. Benimde ders çalışmam gerekiyor ve sadece bebeğimin uyku saatlerinde çalışabiliyorum. Masaya oturmama bile izin vermiyor.

Siz çalışırken bebeğiniz ne yapacak? Tam olarak nasıl bir iş tanımınız var, 9-18 arası kesintisiz yazı mı yazacaksınız? Bebeğin beslenmesi gerekecek, bezi değişecek, uyku zamanı gelince uyutmanız gerekecek. Bazen 1 saati buluyordu kızımı uyutmam, buna vakit ayırabilecek misiniz mesela? Bu kadar aralar verebilecek misiniz? Yazı yazma işi ne oluyor bilmiyorum, 9-18 arası çalıştığınızı nasıl tespit edecekler, günlük kotanız mı var mesela yazı miktarı için yoksa gece bebeğiniz uyurken eksiğinizi tamamlama şansınız olacak mı?
Mesaili bir iş olmasa uyudukça ya da akşam saatlerinde çalısılır ama mesaili olarak imkansız.

Merhaba hanımlar. 14 aylık bebeğim var. Bir iş teklifi aldım evden çalışma 9-18 saatleri arasında. Ancak bebeğime kendim bakmak durumundayım. Çoğunlukla Bilgisayar başında olmam ve yazı yazmam gerekiyor. Özellikle evden çalışanlar hem çalışma hem bebek olur mu? Bebeğim beni bilgisayar başında gördüğünde onu ihmal ettiğimi düşünür mü?
Benim yengem de bilgisayardan evde çalışıyordu bakıcı tutmuştu. Hem yemeği yapıyordu hem de belli saatlerde bebekle ilgileniyordu bakıcı

16 aylık bebeğim var, bir günümün nasıl geçtiğini düşününce sizin desteksiz (bakıcı, oyun ablası, anane/babaanne vs.) olmadan bu işi yapmanız çok zor maalesef 😞

Yeni yürüyen bir çocukla çok zor malesef 💔 evden çalışıyo görümcem bir çağrı merkezinde. Veri girişi yapıyor. Çocuğu annesi baktı salona kilitleyip oyalamaya çalıştı hep sürekli anneye gitmeye çalışıyodu. Geldeseler oyun oynasalar bile durmak istemiyodu. Çok zorlandı kreş yaşı gelene kadar. 2 yaşta iş yerinin ücretsiz kreşi vardı.
Bu hangi çağrı merkezi acaba bende böyle bi iş arıyorum bulamıyorum

Merhaba bahsedilen iş güvenli mi acaba? Evden çalışmayı düşünüyorum ancak dolandırıcı dolu etraf.. ve telefonda olmaktan daha mantıklı geldi yazı şeklinde olması.. acaba şirket adı var mı sizde

Ciksss, olmaz.
Benim oğlum 1,5 yaşındayken canlı ders veriyordum,annem yanımızdaydi.Annemin birden memlekete gitmesi gerekti,babam vardı sadece ve o bir hafta da kriz geçirdim.Oglum devamlı kapıyı yumruklayip ağlıyordu.
Bilgisayar başında cinnet geçirirsiniz,olmaz, olmuyor.

Back