- 31 Temmuz 2019
- 486
- 1.067
-
- Konu Sahibi happiness s
İşin yoğunluğu varsa telefon görüşme trafiği ve bebeginizin nasıl bir bebek olduğuna bağlı.Merhaba hanımlar. 14 aylık bebeğim var. Bir iş teklifi aldım evden çalışma 9-18 saatleri arasında. Ancak bebeğime kendim bakmak durumundayım. Çoğunlukla Bilgisayar başında olmam ve yazı yazmam gerekiyor. Özellikle evden çalışanlar hem çalışma hem bebek olur mu? Bebeğim beni bilgisayar başında gördüğünde onu ihmal ettiğimi düşünür mü?
Evet yürümeyi yeni öğrendi beni de en korkutan şey hareketli bir çocuk olması.Yeni yürüyen bir çocukla çok zor malesefevden çalışıyo görümcem bir çağrı merkezinde. Veri girişi yapıyor. Çocuğu annesi baktı salona kilitleyip oyalamaya çalıştı hep sürekli anneye gitmeye çalışıyodu. Geldeseler oyun oynasalar bile durmak istemiyodu. Çok zorlandı kreş yaşı gelene kadar. 2 yaşta iş yerinin ücretsiz kreşi vardı.
Olur ya. Çok zorlanirsan 2-3 saatliğine bir ünv ogrencisini yanına al oyun ablası gibi hem ona da harçlık olur sana da rahatlık olur.Merhaba hanımlar. 14 aylık bebeğim var. Bir iş teklifi aldım evden çalışma 9-18 saatleri arasında. Ancak bebeğime kendim bakmak durumundayım. Çoğunlukla Bilgisayar başında olmam ve yazı yazmam gerekiyor. Özellikle evden çalışanlar hem çalışma hem bebek olur mu? Bebeğim beni bilgisayar başında gördüğünde onu ihmal ettiğimi düşünür mü?
Aralarda ilgi gösterebilirim. İşim mesai saatleri içinde yazı yazma ama her dakika ilgilenemem tabiİhmal ettiğini düşünürmü bilmem ama ihmal etmek zorunda kalacaksın o kesin. Sen çalışırken o ne yapacak. Sürekli ilgi istiyor kendi kendine oynayacak yaşta değil.
Saatleri azaltmam mümkün değilSaatleriniz çok uzun . Saatleri azaltamazmisiniz. Aileden birinin yardımcı olması lazım
Salonda çalışacağım o da yanımda olacak arada ilgilenebileceğim ama her dakika olmazEvde bakan biri olmadan zor.. sabah evden bye bye ise gidiyorum diye çıkacaksınız, kendinizi odaya kapayacaksiniz yoksa sizin odada olduğunuzu bilse gene kapıdan ayrılmaz..
Öyle bir imkanım yok malesefanneanne yada babaanne yakınsa bazı zaman onlara bırakacaksınız yada onlar gelip bakacak
Sıfır ekran büyütüyorum ekran vermemyani aklınız eriyor mu ne yapacak çocuk evde ekran mı izleyecek sürekli.Yemesi içmesi oyunu bezi.
Bi bakıcı tutun derim
Siz iş başındayken bebeğiniz ne yapacak? Oyalayacak, ilgilenecek biri lazım.Merhaba hanımlar. 14 aylık bebeğim var. Bir iş teklifi aldım evden çalışma 9-18 saatleri arasında. Ancak bebeğime kendim bakmak durumundayım. Çoğunlukla Bilgisayar başında olmam ve yazı yazmam gerekiyor. Özellikle evden çalışanlar hem çalışma hem bebek olur mu? Bebeğim beni bilgisayar başında gördüğünde onu ihmal ettiğimi düşünür mü?
Peki nasıl planlama yapmayı düşünüyorsunuz,siz yarım saat telefondayken o ne yapacak,kendi kendine sabahtan akşama durmasını mi bekliyorsunuz, çok olabilir gelmedi bana,çalışma esnek ise belkiSıfır ekran büyütüyorum ekran vermem
16 aylık bir bebeğim var. Ben de haftanın üç günü evden, iki günü ofisten çalışıyorum. Benim sistemi oturan bir işim olduğu için evde idare ediyoruz kızımla ama onda bile çok zorlaniyorum. Çünkü devamlı o da bilgisayar ile oynamak istiyor, masaya tırmanıyor. Kaç defa aşağı indiriyorum saymadim. Açıkçası bir destekci olmadığı sürece çok zor. Üstelik yazı yazacakmissiniz. Moralinizi bozmak istemem ama gerçekler.. bir de yemek saatleri, oyun ihtiyacı vs.de olacak. Ben bir de yıllardır aynı yerde çalıştığım için idare ediyoruz yoneticim ile karşılıklı iyi niyet çerçevesinde. Ofise gittiğim günlerde de genelde mesaiye kalıyorum hakka girmemek için. Ya da evde gece calisiyorum işleri toparlamak için.Merhaba hanımlar. 14 aylık bebeğim var. Bir iş teklifi aldım evden çalışma 9-18 saatleri arasında. Ancak bebeğime kendim bakmak durumundayım. Çoğunlukla Bilgisayar başında olmam ve yazı yazmam gerekiyor. Özellikle evden çalışanlar hem çalışma hem bebek olur mu? Bebeğim beni bilgisayar başında gördüğünde onu ihmal ettiğimi düşünür mü?