- 8 Ağustos 2008
- 35.528
- 43.456
- 1.123
Haftaya daha çok gider.. Sağlık olsun canımGünaydın kızlar tartımı paylaşayım sonuç gerçekçi değil regl olacağım ve lavaboya çıkamadım bir cuma klasiği artık benimki
Geçen hafta 66.6
Bugün

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haftaya daha çok gider.. Sağlık olsun canımGünaydın kızlar tartımı paylaşayım sonuç gerçekçi değil regl olacağım ve lavaboya çıkamadım bir cuma klasiği artık benimki
Geçen hafta 66.6
Bugün
ayy halbuki okumustum kurallari,dikkat ederim su ictim yoksa tekrar cikardim
Suyu 2 lt altına düşürmüyorum. Başka sağlık sıkıntılarım var. Kabızlığa o sebep oluyor büyük ihtimal.Etkiler tabii ama menüler güzel ve onca ipe nasılartı ve nasıl kabızlık olur? Suyu mu az içiyosun acaba![]()
OoooLAydLiNe kaptan tekrar tartildim cunku kalin giyinmistim unuttum ustumdekilerle tartildim.
tekrar bildirim yapiyorum
gecen cuma 65.3
bu cuma 64.4
-900 gr
Tatlım gece yatmadan 1 cevizi kır içini 1 su bardağı suya ısla ağzını kapat.. Sabah kalktıktan 15 dk sonra o suyu iç ardından cevizi ye..Suyu 2 lt altına düşürmüyorum. Başka sağlık sıkıntılarım var. Kabızlığa o sebep oluyor büyük ihtimal.
Nefesler tutulduuuuuuuuKızlar sıkı durun kaptanın bildirimi geliyoooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrr![]()
ayyy tebrik ederim kaptanım 70in altındasin artık
ayyy tebrik ederim kaptanım 70in altındasin artık![]()
![]()
![]()
Haftaya fotoğraf çek canım. Fotoğraf insanı daha çok motive ediyor. Haftaya çok daha güzel bir sonuç göreceğine inanıyorum. En son kaç kiloyla ayrılmıştın takımdan? Ben sanki 123 lü bir kilo hatırlıyorum. Eğer öyleyse kendine çok büyük bir kötülük yapmışsın.
kapışak mademCıss o cıss bize zararlı
Senlen de kapışalım mı![]()
Harika o zaman
Kaç olunca listeye giriyosun peki?
Teşekkür ederim canım nasıl mutluyum nasıl anlatamam
Bir gün 69 kilo olacağıma sevineceğim hiç aklıma gelmezdi
70 li kilolara sonsuza kadar elvedaaaaaaaaaaaa![]()
tesekur ederim,bundan sonra dikkat ederim❤Tebrikler canım
Tartının üstüne nikini ve tarihi de yazıyosun öyle resim çekiyosun canım
tamam yarin tekrar tartilip atarimTamam canım. Liste için bu bildirim önemli. Yarın sabah tartılıp bildirim yaparsan çok iyi olur![]()
DeneyeceğimTatlım gece yatmadan 1 cevizi kır içini 1 su bardağı suya ısla ağzını kapat.. Sabah kalktıktan 15 dk sonra o suyu iç ardından cevizi ye..
Bu iksire devam et.. Hem kabızlığın hem de yağların gider![]()
waaavv super masallah
*** 13. Takım 704. Etap candy_candy (124.6///%) Bildirim yapmadı. İzne ayrılmak istiyor.
son kilom buymuşcanım çıkacak şimdi o kiloyu görene kadar
kapışak mademnasıl kapışcaz
124,6 son bildirimim altına düşmem lazım