Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın herkese inşallah çok güzel kilolar verirsiniz ben 3 kiloya yakın vermişim çok mutlu oldum sabah listede olmadığım için foto çekmedim bu sabahki tartım 133,9 :dua:

baya bir süredir 135-136 altına hiç düşmüyordum 1-1,5 ay olmuştur

Haftaya fotoğraf çek canım. Fotoğraf insanı daha çok motive ediyor. Haftaya çok daha güzel bir sonuç göreceğine inanıyorum. En son kaç kiloyla ayrılmıştın takımdan? Ben sanki 123 lü bir kilo hatırlıyorum. Eğer öyleyse kendine çok büyük bir kötülük yapmışsın.

Günaydın kızlar. 🌺Mektubunda hayat yaşamaya değmez, artık dayanamıyorum, yazmış ve anne babasına 2 dünyada da karşıma çıkmayın yazmış. O yüzden ne gidebildim ne de sorabildim aileyle ilgili bir durumlar var sanırım. Yavrum inşallahgittiği yerde rahat eder demekten başka çare kalmadı 😔

Bunu yeni gördüm yaaaaaa çok üzüldüm :KK43::KK43:

Allah hiç kimseye böyle acı yaşatmasın.

gunaydin kizlar
gecen cuma 65.3
bugun 64.7
-600 gr :işsiz:

Hemen öyle üzülme bence gayet iyi bir sonuç. Menülerini inceleyemedim hafta içi ama daha önceki menülerini az çok biliyorum. Kilo veriyor olman gerçekten güzel. Su olayını çözdük mü?

Hemen öyle üzülme bence gayet iyi bir sonuç. Menülerini inceleyemedim hafta içi ama daha önceki menülerini az çok biliyorum. Kilo veriyor olman gerçekten güzel. Su olayını çözdük mü?
su cok fazla icemiyorum midem bulaniyor sonra. tatlandirsam mi acaba. 1 lt den sonrasi artik cok zor oluyor benim icin

İyi akşamlar kızlar menümü paylaşayım
7.30
1 omlet,1 wasa,25 Gr hindi füme,1 parça ızgara peynir,1 kandil simidi
11.00
1 elma
13.30
6 kaşık ıspanak yemegi,3 kaşık hindi sote,1 dilim tam buğday ekmeği
15.00
1 kupa sütlü kahve,2 minik brownie😵
18.00
1 kase tarhana çorbası, 2 köfte büyüklüğünde tavuk,3 kaşık kabak yemegi
Bir ara öğün daha yaparım 9 Gibi kefir içeceğim
Su 3 litreyi geçti,200 ip atlama,5k walk leslie
Abooo :KK57: ip bile varmış yahu :KK23:çok özür tatlım...

LAydLiNe LAydLiNe kaptan tekrar tartildim cunku kalin giyinmistim unuttum ustumdekilerle tartildim.
tekrar bildirim yapiyorum
gecen cuma 65.3
bu cuma 64.4 :rapci:
-900 gr

Eklentiler

• IMG_20210312_101324.webp
    IMG_20210312_101324.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 23
Günaydın herkese inşallah çok güzel kilolar verirsiniz ben 3 kiloya yakın vermişim çok mutlu oldum sabah listede olmadığım için foto çekmedim bu sabahki tartım 133,9 :dua:

baya bir süredir 135-136 altına hiç düşmüyordum 1-1,5 ay olmuştur
Harika o zaman :KK9:
Kaç olunca listeye giriyosun peki?

Eki Görüntüle 2800168
geçen hafta: 73.45
Fark: +50 gr
Mutsuzum dostlarım mutsuzum mutsuz
Arkadaşlar 2 3 gündür doğru dürüst tuvalete çıkamıyorum onun etkisi olduğunu düşünüyorum
Etkiler tabii ama menüler güzel ve onca ipe nasılartı ve nasıl kabızlık olur? Suyu mu az içiyosun acabao_O

su cok fazla icemiyorum midem bulaniyor sonra. tatlandirsam mi acaba. 1 lt den sonrasi artik cok zor oluyor benim icin

Tatlandır canım. Su hem diyet döneminde, hem de sağlık için çok önemli. Sevdiğin meyvelerden atabilirsin içine. Yavaş yavaş içmeye çalış. Birden bire 2 litre içemesen de önce 1,25 sonra 1,5 derken zamanla alışırsın. Ama su önemli.

Back
X