- 24 Eylül 2018
- 99.904
- 297.665
- 698
Acımak yok,bam bam bamÖyle havada kapılıyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acımak yok,bam bam bamÖyle havada kapılıyor![]()
Hayırlısı olsun
Abla neden kategori biz tarafından oylamayla belirlenmiyor çok merak ediyorumMübarek cuma yaklaşıyor![]()
Erken gel bizden söylemesişimdiden kapacak olan arkadaşım:
Küserim ben balık burcuyum
Hızlı olan kazanırKurtlar sofrası her yerde anam![]()
Herkesin fikri farklı,basa çıkılmaz ki zaten aşağı yukarı birlikte karar veriyor Nevreste .Abla neden kategori biz tarafından oylamayla belirlenmiyor çok merak ediyorum![]()
Oğlanın altını 2 dk da değiştiriyorum hızlı sayılır mıyımHızlı olan kazanır![]()
Acıkırsa ve bezinin değişmesi gerektiğinde ağlıyor .Bizimkiler uyumaz, durmaz bebelerdişanslısın valla
Katılacaksan önümüzdeki ay yapalımdiyet yemekleri yapalım bence![]()
Masallası,daha ne olsunOğlanın altını 2 dk da değiştiriyorum hızlı sayılır mıyım![]()
Mesela dünya mutfağından gelir ama ben sarma bile saramayan biriyim haksızlıktan çok ayıp oluyorrrrHerkesin fikri farklı,basa çıkılmaz ki zaten aşağı yukarı birlikte karar veriyor Nevreste .
Daha önce yaptık böyle daha iyiAbla neden kategori biz tarafından oylamayla belirlenmiyor çok merak ediyorum![]()
Jet hızıyla WC gidip gelirdim ben ,her bebek sakın olmuyorAcıkırsa ve bezinin değişmesi gerektiğinde ağlıyor .
bide kucak isterse.
şuan son günlerde damağını kaşıyor...
Diş kaşıyıcı veriyorum.
![]()
Tam 17.55 te oğlanı anaanesine teslim ederim uçarım buraya doğru bir saat dikilirimYok yok o kadar da değil![]()
Oda doğru .Jet hızıyla WC gidip gelirdim ben ,her bebek sakın olmuyor![]()
Her kategori dönüşümlü olarak geliyor,genelde kolay,sofra olunca biraz detaylı oluyor tabii,ama hepsi evde, normalde yapılan ve yenen şeylerMesela dünya mutfağından gelir ama ben sarma bile saramayan biriyim haksızlıktan çok ayıp oluyorrrr![]()
İnşallah becerebildiğim bir şey çıkar çünkü tatlı ve meze dışında bende iş yok maalesefHer kategori dönüşümlü olarak geliyor,genelde kolay,sofra olunca biraz detaylı oluyor tabii,ama hepsi evde, normalde yapılan ve yenen şeyler
20: 00 dan beş dakika önce burda olsan yeterliTam 17.55 te oğlanı anaanesine teslim ederim uçarım buraya doğru bir saat dikilirim![]()